Post by create_my_ownp »
Post by Al`Zarqawi »
La punctul asta am vrut doar sa fac clar faptul ca nu am wall.Al`Zarqawi wrote: 1. Mi s-a dat blind & facut poze => no wall.
nu trebuie neaparat sa ai wall un mic aim e d-ajuns
1) Ok, habar n-am, credeam ca daca ai aim iti fuge tinta doar dupa cap.Al`Zarqawi wrote: 2. Nu am dat headshot dupa headshot => no aim.
nu trebuie neaparat sa dai la cap aimu se seteaza din meniu head / neck / chest/ stomach etc ; tinta iti tremura intr-un mod aiurea si dubios te-a intrebat in_so@pta de ce tremuri raspuns la tine "imi tremura tinta"
Habar n-am ce e ala "char", dar daca te referi la minte, pe bune ca ti s-a parut doar.Al`Zarqawi wrote: 3. De speed nu se mai pune problema.
mainile si picioarele charului se miscau de 2x mai repede fata de unu normal
Si atunci eu pentru ce mi-am mai cumparat steam? Nu ma intelegeti gresit, nu fac pe prostu' aici, dar pur si simplu am auzit la mai multe persoane - "daca vrei sa scapi de codati, ia-ti steam" - si asta am facut. Din nou, la faza cu aimul, habar n-aveam ca exista si optiuni gen neck, arm draci laci. Eu credeam ca are aim doar ala care da headshot dintr-un singur glont iesit de pe teava pistolului.Al`Zarqawi wrote: 4. Joc de pe steam.
am jucat si eu pe steam cu coduri la cineva => dak ai steam nu neaparat ca nu exista coduri
NU am nimic in cfg, care sa nu fie acceptat de PGL.Al`Zarqawi wrote: coduri sau cfg ceva tot aveai, dak era un cfg atunci ai unul destul de nashpa
Post by Al`Zarqawi »
Return to “Bucuresti Create Server”