Reclamatie KAMIKAZE

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Deeea
Newbie
Newbie

Reclamatie KAMIKAZE

Post by Deeea »

Nickul meu:deea
Nickul reclamatului:kamikaze
Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/847/samp006kc.png/
Descriere a situației : face db am2 trageau de pe moto nu au voie se numeste DB eu sunt jos si ei trage de pe moto e DB deci astept sa luati masuri asa fak de fiecare data eu am primit warn din cauza asta
Martori:nimeni
weirdo
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Reclamatie KAMIKAZE

Post by weirdo »

Scuze ca ma bag,dar azi ai facut si tu de 2 ori db pe mine,si folosesti si s0beit :)>.Na,nici nu se vede ca trage in tine :|Sunt curios s avad decizia adminilor. :)>
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Tu vino cu DOVEZILE ca are s0beit alte chestii , Kamikaze nu primeste nimica ! Deoarece ai voie sa faci DB ! Dar ca PASAGER !!!

ESTE INTERZIS sa faci DB ca SOFER , de exemplu stai in masina si apesi Q sau E si esti SOFER , aia este INTERZIS , daca esti PASAGER in dreapta sau in spate , si tragi de pe H este PERMIS. De pe motor la fel , nu ai voie sa tragi ca SOFER , daca esti PASAGER in spate pe MOTOR este PERMIS !

Doar ca SOFER nu ai voie sa faci DB , ca PASAGER este PERMIS !
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Deeea
Newbie
Newbie

Post by Deeea »

CiuChy wrote:Tu vino cu DOVEZILE ca are s0beit alte chestii , Kamikaze nu primeste nimica ! Deoarece ai voie sa faci DB ! Dar ca PASAGER !!!

ESTE INTERZIS sa faci DB ca SOFER , de exemplu stai in masina si apesi Q sau E si esti SOFER , aia este INTERZIS , daca esti PASAGER in dreapta sau in spate , si tragi de pe H este PERMIS. De pe motor la fel , nu ai voie sa tragi ca SOFER , daca esti PASAGER in spate pe MOTOR este PERMIS !

eu dc am primit warn pe asa cv? nu inteleg el are voie si eu nu in fine :)
razvan11
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by razvan11 »

CiuChy wrote:Tu vino cu DOVEZILE ca are s0beit alte chestii , Kamikaze nu primeste nimica ! Deoarece ai voie sa faci DB ! Dar ca PASAGER !!!

Tin sa te contrazic, este permis db ca pasager dar nu pe pietoni. Tragi in altu de este in masina sau moto.
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Este voie sa faci DB ca PASAGER , indiferent daca playerul este PIETON in MOTO sau MASINA. Nu veniti voi sa faceti reguliile , sunt de pe ZONEK de cand ma stiu , tot timpul asa a fost , ai voie sa faci DB ca PASAGER chiar daca playerul este PIETON , MOTO sau MASINA !
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Post Reply

Return to “Plangeri”