CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: [MANIFEST]
Jucator CS ?: Da

Re: CHAT <<<===

Post by [MANIFEST] »

Anunt cu parere de rau..ca cei mai buni prieteni ai mei m-au parasit..fara de care nu as mai fi avut admin...nu as mai fi ajuns aici..prima data slake..acum shift:((...ma intreb oare pana unde se va merge?Sper ca tu create..sa iei deciziel potrivite pentru a reconsolida o noua lume zonek..o lume minunata in care am fost primit calduros..si nu am sa uit niciodata primul post..cererea de admin..unde am primit primul por de la shift..cel care mi-a fost un tata pana a ajunge AICI!SPer sa va reintoarceti dragii mei..sper ca acestea sunt doar niste clipe care se ratacesc in vorbe...
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
Law
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Law »

wolff wrote:inca nu m-am uitat la demo, dar deja stiu ca nu am fost eu, asta in caz de acel demo dovedeste aim.

si ca sa o zic toata, am Windows 7, si nu-mi merge nici un cod, am descarcat vreo 20 de coduri de pe net si nici unul nu-mi merge, si am mai zs in trecut asta, si ca imi voi reinstala inapoi windows xp sa pot juca cu aim, dar inca nu am facut asta.

in concluzie degeaba mi-ai dat ban, nu eram eu. as putea si eu sa intru cu nickul kelloo si sa joc cu aim ca apoi altul sa-mi faca demo si u sa-ti iei ban, ti-ar place?
Wolff, te contrazici singur, nu observi ? Adineori ai spus " De ce am luat ban ? Mai precis de la kelloo ? " Iar acum vi si spui " Dar deja stiu ca nu am fost eu ", cum poti sa spui asta din moment ce tu ai zis ca ai luat ban adineaori ? :-).

Oricum, banul pe acel IP va ramane.
Image
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: LeGuMa21

Post by LeGuMa21 »

eu zic sa vorbiti va intelegeti si gata, uite progame isi face cateva demouri cand joaca, le posteaza le consultam si noi si vedem adevaru si punct nu ne purtam ca un copil, si plecam in camera noastra cand suntem suparati.... dao dracu de treaba, suntem oameni maturi si rezolvam problemele
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Law wrote:
wolff wrote:inca nu m-am uitat la demo, dar deja stiu ca nu am fost eu, asta in caz de acel demo dovedeste aim.

si ca sa o zic toata, am Windows 7, si nu-mi merge nici un cod, am descarcat vreo 20 de coduri de pe net si nici unul nu-mi merge, si am mai zs in trecut asta, si ca imi voi reinstala inapoi windows xp sa pot juca cu aim, dar inca nu am facut asta.

in concluzie degeaba mi-ai dat ban, nu eram eu. as putea si eu sa intru cu nickul kelloo si sa joc cu aim ca apoi altul sa-mi faca demo si u sa-ti iei ban, ti-ar place?
Wolff, te contrazici singur, nu observi ? Adineori ai spus " De ce am luat ban ? Mai precis de la kelloo ? " Iar acum vi si spui " Dar deja stiu ca nu am fost eu ", cum poti sa spui asta din moment ce tu ai zis ca ai luat ban adineaori ? :-).

Oricum, banul pe acel IP va ramane.
acel demo nu e facut cand am jucat eu, adica ieri am intrat am fac 2 fraguri, si kello mi-a dat ban, demo nu e facut ieri cand am jucat eu... deci habar nu am cand e facut si pe ce mapa, nici nu l-am vaz
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

wolf daca incerci sa ne duci cu zaharelu nutzi iese :)
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

poi daca ma credeti bine, daca nu pana la urma e tot aia, un player in minus, oricum nu jucam asa des, dar nu eram eu, am sa revin iar, peste cv timp si atunci chiar o sa imi bag aim, ca sa imi puteti da ban cu un motiv adevarat , nu ca acum, pana atunci o sa joc cu un alt nume, poate!

oricum, in rezumat, am constatat ca pe zonek, domina INCOMPETENTA, si majoritatea aveti noroc ca aici este un owner pe care nu-l prea intereseaza de server, motiv pt care nu se implica; daca era un owner bun, cam 90% dintre voi erati plecati
Image

Image

LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

ok ne bucuram, acuma ia-ti chilogramu de oftica si LASANEEE LASANEEE !!!
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

Ce faceti dragi prieteni ? :D
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

Kr3m@yTu wrote:Ce faceti dragi prieteni ? :D
e cam dimineata , ce faci tu pe aici? :)))
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
in_so@pta
Administrator

Post by in_so@pta »

hahaha uite cine a inviat :))
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

LeGuMa21 wrote:ok ne bucuram, acuma ia-ti chilogramu de oftica si LASANEEE LASANEEE !!!
vai de capul tau, ai 21 de ani parca ziceai si ai o minte cat o gaina, cum sa ma ofitic pt cv ce nu am facut, si chiar daca eram eu ala, crezi ca imi pasa? intru cand vreau pe server, degeaba aveti voi comanda ban, deci chestia asta nu are loc de oftica.

P.S: mai desteapta-te putin frate, parca ai fi obsedat, mai iesi si u pe afara, si gandeste-te inainte sa deschizi gura, ca dai dovada de un copil obosit
Image

Image

create_my_ownp
Administrator

Post by create_my_ownp »

wolf gata, daca numai merge cs-ul te asteptam bucurosi pe samp :p
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

wolff wrote:
LeGuMa21 wrote:ok ne bucuram, acuma ia-ti chilogramu de oftica si LASANEEE LASANEEE !!!
vai de capul tau, ai 21 de ani parca ziceai si ai o minte cat o gaina, cum sa ma ofitic pt cv ce nu am facut, si chiar daca eram eu ala, crezi ca imi pasa? intru cand vreau pe server, degeaba aveti voi comanda ban, deci chestia asta nu are loc de oftica.

P.S: mai desteapta-te putin frate, parca ai fi obsedat, mai iesi si u pe afara, si gandeste-te inainte sa deschizi gura, ca dai dovada de un copil obosit
Asta fac toti in al 12-lea ceas, intai o dau de gard, cum ca nu ei ar fi vinovati, si cand vad ca persoanele sunt mult mai inteligente si ca se iau dupa dovezi, incep sa acuze, sa jigneasca... Mai bine vezi-ti de treaba ta. Dovezi din cate am inteles exista, recunoaste sau nu, cere iertare si asteapta "verdictul". Daca intr-adevar esti asa de breaz precum te crezi (si am observat ca ai o parere extraordinara despre tine insuti), da tu dovada de caracter si de bun simt, pleaca capul si retrage-te inainte sa te injosesti mai mult decat ai facut-o deja in nenumarate randuri.
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

chiar u vb? care nu te poti stapani in fata unei discutii ( discutiile altora) ? nu am ce sa recunosc, am spus si dc nu pot folosi coduri, si am mai zs ca nici nu ma intereseaza de banul vostru, la cat joc eu cs. apoi nu am ajuns sa-mi cer iertare pt cv ce nu am facut si mai ales de la niste incompetenti, dc crezi ca a plecat atata lume, printre care si ''veterani'' . si apoi u nici nu-i cunosti bine pe acestia, asa ca lasa ciocul moale
Image

Image

Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Ma tot acuzi ca nu ma pot stapani. Ceva argumente legat de asta ai, sau zici numai asa, sa ataci ?
wolff wrote:si am mai zs ca nici nu ma intereseaza de banul vostru, la cat joc eu cs.
Esti sigur ca nu te intereseaza ? Atunci ce cauti aici, agitandu-te ? Te cam contrazici singur. Ai nevoie de o pauza. Ia-ti concediu, pune-ti ordine in ganduri, ca e mare haos. Mare lucru inteligent nu prea gasesti pe acolo.
wolff wrote:apoi nu am ajuns sa-mi cer iertare pt cv ce nu am facut si mai ales de la niste incompetenti, dc crezi ca a plecat atata lume, printre care si ''veterani'' . si apoi u nici nu-i cunosti bine pe acestia, asa ca lasa ciocul moale.
Tocmai de aia ma implic in unele discutii, pt ca spre deosebire de tine, am stiut sa si comunic cu adminii care au meritat si cu care am avut de schimbat cateva vorbe. Le-am reprosat multora unele lucruri, ce-i drept, dar atunci cand au avut dreptate am tacut si mi-am vazut de ale mele. Nu am tinut-o numai in certuri si critici, sa arat eu cat de dilie sunt. Mi-am facut prieteni. Am incercat sa discut chiar si cu Leguma, care sincer la inceput imi parea putin nebun, dus, cum vrei tu, si ghici ce ? Mi-am dat seama ca mai presus de toate, e un om foarte corect, care stie sa certe cand e nevoie si sa laude meritele, foarte de treaba si la locul lui.

Incompetenti, "neincompetenti", uite ca unii au ajuns sus si au ani vechime in comunitate datorita meritelor sale. Intr-adevar, in privinta unora iti dau dreptate, ca nu ar merita sa mai aiba admin, dar ai incredere ca toate se vor intampla la timpul lor. Stai tu linistit ca mai devreme sau mai tarziu, vor "zbura" toti cei ce nu merita, cum s-a mai intamplat recent.
**Dar chiar si pt asta, nimic nu iti da tie dreptul sa vii si sa jignesti aici. Vezi-ti lungul nasului si respecta daca ai pretentia sa fii respectat la randul tau !
Last edited by Madutza on Mon May 16, 2011 12:20 pm, edited 1 time in total.
Image
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”