plangere ciuchy

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
SLoW
Newbie
Newbie

plangere ciuchy

Post by SLoW »

Numele meu:SLoW
Numele reclamatului:Ciuchy
ss:
http://imageshack.us/photo/my-images/803/samp552.png/
Descriere a situatiei:l-ai bagat heker din nou p'asta admin si sa vezi: vorbeam cu alcatraz ca mi-a zis bossmihai pe /sc ca are wanted de 2 ore si ca nu vine nimeni. Il caut de 2 ore dar l-am gasit odata si nu l-am putut omori, dupa m-a chemat un player si l-am pierdut. Si il intreb daca se preda, razvan imi zice ca nu pe /sc il intreb. Doar l-am intrebat frumos daca se preda ca el a zis ca s-a plictisit si vrea sa se bage afk, dupa ciuchy imi da /fpk ca cica nu aici se discuta asta sau nush ce... abuz de admin, e normal heker?daca asta mai are admin si mai continua asa, eu nefacandu-i nimic, chiar l-am ignorat, nu i-am mai zis nimic, eu nu mai joc pe zonek! iar alcatraz cica imi face post ptc m-am dus la katz care avea wanted, vine alc si ma omoara, ca are el contract, dupa il intreb de ce m-a omorat si cica: "iti fac post pentru asta" :|:)) imi face post ptc l-am intrebat de ce m-a omorat??
martori:ss
razvan11
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: plangere ciuchy

Post by razvan11 »

SLoW wrote:Numele meu:SLoW
Numele reclamatului:Ciuchy
ss:
http://imageshack.us/photo/my-images/803/samp552.png/
Descriere a situatiei:l-ai bagat heker din nou p'asta admin si sa vezi: vorbeam cu alcatraz ca mi-a zis bossmihai pe /sc ca are wanted de 2 ore si ca nu vine nimeni. Il caut de 2 ore dar l-am gasit odata si nu l-am putut omori, dupa m-a chemat un player si l-am pierdut. Si il intreb daca se preda, razvan imi zice ca nu pe /sc il intreb. Doar l-am intrebat frumos daca se preda ca el a zis ca s-a plictisit si vrea sa se bage afk, dupa ciuchy imi da /fpk ca cica nu aici se discuta asta sau nush ce... abuz de admin, e normal heker?daca asta mai are admin si mai continua asa, eu nefacandu-i nimic, chiar l-am ignorat, nu i-am mai zis nimic, eu nu mai joc pe zonek! iar alcatraz cica imi face post ptc m-am dus la katz care avea wanted, vine alc si ma omoara, ca are el contract, dupa il intreb de ce m-a omorat si cica: "iti fac post pentru asta" :|:)) imi face post ptc l-am intrebat de ce m-a omorat??
martori:ss
Sunt si eu matrot la asta, si a procedat corect ciuchy pt ca nu esti la prima abatere. Nu ai voie sa intrebi daca se preda nici pe sc, sms, sau call, il intrebi daca se preda dupa ce il prinzi sau te intalnesti fata in fata cu el. "dar l-am gasit odata si nu l-am putut omori, dupa m-a chemat un player si l-am pierdut." Deja si-a perdut dreptul de predare aici trebuia sa sti si asta. De ce toate plangerile tale i te adresezi personal lui heker?
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Ba , dute de aici nici sa nu mai intri pe ZONEK . Aveai un ADVERTISMENT pentru acel /gov aiurea , pe care tu l`ai uitat , ti`am spus cand te prind in OFSAID ai /fpk , si te`am si prins , ce alergai tu dupa BossMihai =)) BUZZ!!!
CiuChy CCJ: esti ?
TheLegend: da
TheLegend: ?
CiuChy CCJ: auzi
CiuChy CCJ: a alergat nabu de SLoW dupa tine cand aveai wanted ??
TheLegend: da asa nitel
TheLegend:
TheLegend: cand ma pierdea gata nu mai venea
TheLegend: doar asa cnd dadeam eu peste el din greseala
TheLegend: tragea in mn
TheLegend:
CiuChy CCJ: Dar a alergat 2 ore dupa tine ? cum a spus pe forum ? uitate ca a facut plangere
TheLegend: si acum am wanted dar stau afk ca am trb
TheLegend: nu
TheLegend:
CiuChy CCJ: citeste pe forum ..
TheLegend is typing...
TheLegend: ok
Legenda: TheLegend= BossMihai
Cand a fost faza cu Alcatraz , cand eu te`am atacat nu mi`ai dat WANTED 4 pentru COP ATAC ... iti pun si poze ca tot tu faci pizda aia mare de lachet.
Si tu intrebi pe /sc daca se preda ?? nu ai voie nici pe /call nici pe /sms sa intrebi daca playerul se preda , il intrebi doar atunci cand esti langa EL daca se preda ..
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
SLoW
Newbie
Newbie

Post by SLoW »

ciuchy mama!! tu esti chior de-a binealea???
nu vezi ca am scris in plangere ca m-am dus O SINGURA DATA DUPA EL!!! tu esti chiar chio sa mor:|:|:| si razvane, am explicat totul in plangere, mi-a zis pe /sc daca nu vin dupa el, si el a zis sa vin dupa el, si l-am intrebat pe /sc unde este!!???!!?? ce e asa anormal ca l-am intrebat unde este daca a zis ca se preda!!!!???!! si vezi ca eu veneam dupa bossmihai dar daca nu stiam unde e si nu mai puteam da /find ca deja il localizasem, normal ca nu mai stiam unde e si il cautam prin ls si am fost si odata langa sf! recunoase boss;)
si ciuchy vezi ca eu nu te-am injurat niciodata dar daca ma mai injuri si tu, si eu imi bag p**a in mortii matii ok?;)
Alcatraz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Alcatraz »

PRO Ciuchy eram si eu pe chat si am asistat la toata discutia... plus ca eu aveam wanted 6 dat de acelasi Slow pentru ca imi indeplinisem un contrat pe el, si nu a plecat sa ma caute :) Nu este la prima abatere, deci PRO /fpk lui Ciuchy!

SS cu contractul:
il omor -> http://img6.imageshack.us/i/samp137u.png/
ma intreaba ce am de-l omor (stie bine ca sunt hitman... si nu este prima data cand face asa) -> http://img860.imageshack.us/i/samp139o.png/
aici il intreaba pe boss daca se preda -> http://img818.imageshack.us/i/samp140ln.png/
Don Alcatraz
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

si ciuchy vezi ca eu nu te-am injurat niciodata dar daca ma mai injuri si tu, si eu imi bag p**a in mortii matii ok?;)

VEzi ca nu te`am injurat de morti in mata de dobitoc !
CA ti`am zis NAB vorbesti asa ma mucos de 12 ani ce esti , pe ZONEK nu mai calci , iti GARANTEZ ;) poate sa imi scoate HeKeR adminu dar pe ZONEK nu te mai prind ;)
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

SLoW vreau sa fim prieteni dar sunt de partea ADEVARULUI .... Am zis de multe ori pe /sc ca am wanted de 2 ore si tre sa ma pun afk iar tu imi spuneai ca daca ma predau ... de 2 ori am spus nu si 1 songura data ai venit dupa mn iar apoi cand m-ai vzt ai mai tras in mine dar in 2 ore sa zicem ca abea a doua ora ai intrat tu adik intr-o ora nu m-ai prins ? sa fim seriosi :| PRO ciuchy . SLoW ( DeeZy , Andrei_Tudor ) dupa cate ai fct tu pe znk nush ce sa mai zic..
Image
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Sa`si dea cu parerea si pretenu` tau, MiTzA.
Asa, sa incep. Poate, daca eram in locul lui ciuchy, treceam cu vederea peste faza cu /sc. Dar peste faza cu wantedu` nu. Tot fpk iti dadeam. Ai wanted si tu belesti buha? Pai te duci frate dupa el, ca`l prinzi, nu`l prinzi, macar stii ca te duci dupa el, si vede lumea ca esti activ. Asa, stai numa in baza, e ca dracu. Asa ca slow tata, dupa injuraturile catre ciuchy, chiar ca nu mai calci pe server. Chit ca fac cu tine ce`am facut cu soner, da`, imi pare bine ca te`am cunoscut, iar cei ce nu`l cunoasteti, n`ati pierdut nimic daca nu`l stiti.
SLoW
Newbie
Newbie

Post by SLoW »

heker ia o decizie aici, ca astia nu prea au drepturi, sau mitza in caz ca ai uitat nu esti owner, multumesc!
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Am luat eu decizia , nu mai calci pe ZONEK :)
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Duremar la basca ca nu sunt owner. Si chiar daca raman eu fara admin, am sa fiu hunter doar cu tine, ca nu mi`e greu, si tot te fut. Asa ca mai bine cauta`ti alt server, sau fa ceea ce fac toti pustanii de varsta ta. Fati propriul server samp, si gata. Adios Muci`n`ceai
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

Mam saturat de voi2, eu unu nu ma mai bag sa se uite joeman sau daniel
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

ce se plange lumea pe aici... heker da-le ban la toti si se rezolva problema :)))
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
moRE09
Newbie
Newbie

Post by moRE09 »

chiar ca multe plangeri pe serverul acesta... nu este problema mea dar se si injura destul de rau:) oricum sper sa va intelegeti! bafta all
Image
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Dupa parerea mea ...
Ciuchy - Nimic deoarece daca esti intr-o actiune din joc, ca player normal, nu esti obligat sa te duci la cineva daca te cheama, poti foarte bine sa ii spui unui coleg (helper) sa mearga, sau sa astepte 10 minute deoarece nu poti chiar acum. Totul se face pe rand, nu faci 2 lucruri o data.
God damn si eu sunt vanator dar nici chiar in halul asta :|.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Post Reply

Return to “Plangeri”