SA-MP Free Chat

Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Re: SA-MP Free Chat

Post by CiuChy »

HeKeR01 wrote:
maxim09 wrote:Heker, da si mie o explicatie pt adm down :)
tie sau lu ciuchy

tie iti trebuie pentru ban aiurea si lui ciuchy k face regulament cum ii se scoala
nu HeKeR , de cand stiu eu de ZONEK pe /n pe /lc nu faceai FREECHAT , ii ca si cum ai face pe /AD freechat ... sau cum ai face SPAM FLOOD pe global ... , la fel ii si cu /sc`ul ala ''tampit'' ... Cand ti`am spus sa scoti /sc spuneai nu , sa vorbeasca STAFFUL intre ei ... na uite ca au vorbit ;)
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by deeeezy »

in data de 13 mai, sambata voi fii inactiv din motive pers. Sunt plecat din Bucuresti! voi intra diseara la ora 20:00. multumesc pentru intelegere.
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
CodruZu
Newbie
Newbie

Post by CodruZu »

Ar trebuii sa faca putin freechat pe /n pentru ca sunt newbie si vrem sa pasrtam playerii totusi.Eu sunt de parere ca vreo 2 admini ar trebuii sa primeasca removeDar asta nu e treaba mea. Daca vreti sa aveti playeri pe server trebuie sa ii lasati sa faca putin freechat pe /n,sa nu mai dati mute pt orice si adminii sa respecta regulamentul ,nu sa isi faca de cap cu el cum fac acum.
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

CodruZu wrote:Ar trebuii sa faca putin freechat pe /n pentru ca sunt newbie si vrem sa pasrtam playerii totusi.Eu sunt de parere ca vreo 2 admini ar trebuii sa primeasca removeDar asta nu e treaba mea. Daca vreti sa aveti playeri pe server trebuie sa ii lasati sa faca putin freechat pe /n,sa nu mai dati mute pt orice si adminii sa respecta regulamentul ,nu sa isi faca de cap cu el cum fac acum.
Imi arati un REGULAMENT pentru ADMINI ???
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

ciuchy dar tu dc nu mai ai admin ? :|
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

HeKeR01 wrote:
tie sau lu ciuchy

tie iti trebuie pentru ban aiurea si lui ciuchy k face regulament cum ii se scoala
Auleu,te-ai prostit rau nu gluma. Te credeam mai intreg la minte, dar vrei sa pari tu ownerul predominant:)).
PS: Va saluta maxim @razvan
@Codrutu , fa-le plangere idiotule, nu veni la noi fara dovezi ca sunt degeaba.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
CodruZu
Newbie
Newbie

Post by CodruZu »

Bai eu cand zicea ca trebuie schimbati admini nu ziceam de tine..Dupa parerea ma tu erai cel mai bun admin dintre toti.I-am zis si lui HeKer.Intreabal daca nu crezi.Asa ca arata ca ai umpic de educatie si nu ma mai injura.
De ce nu mai jucati acum pe server? Oare pt ca nu mai aveti admin? Se vede de ce jucati voi.
razvan11
Sr. Member
Sr. Member

Post by razvan11 »

maxim09 wrote:
HeKeR01 wrote:
tie sau lu ciuchy

Auleu,te-ai prostit rau nu gluma. Te credeam mai intreg la minte, dar vrei sa pari tu ownerul predominant:)).
PS: Va saluta maxim @razvan
@Codrutu , fa-le plangere idiotule, nu veni la noi fara dovezi ca sunt degeaba.
Nu am inteles, despre mine era vb aici? Ce plangere? ce dovada?
Image
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

CodruZu wrote:Bai eu cand zicea ca trebuie schimbati admini nu ziceam de tine..Dupa parerea ma tu erai cel mai bun admin dintre toti.I-am zis si lui HeKer.Intreabal daca nu crezi.Asa ca arata ca ai umpic de educatie si nu ma mai injura.
De ce nu mai jucati acum pe server? Oare pt ca nu mai aveti admin? Se vede de ce jucati voi.
Vezi , ca eu mai puteam sa am ADMIN , dar i`am spus lui HeKeR ca nu mai vreau eu ADMIN ! Din cauza lui NABUL de SLoW , care le stie el pe toate , si imi spune mie ce sa fac si cum sa procedez , si de ce fac asa si nu fac asa , si nu mai vroiam sa ii aud gura aia a lui de copil plangacios, si eu nu am ADMIN si inca mai joc

@ HeKeR , vezi ca ai spus ceva si nu te`ai tinut de CUVANT ;) Ai spus ca SLoW nu primeste HELPER ;)
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
razvan11
Sr. Member
Sr. Member

Post by razvan11 »

CiuChy wrote:
CodruZu wrote:Bai eu cand zicea ca trebuie schimbati admini nu ziceam de tine..Dupa parerea ma tu erai cel mai bun admin dintre toti.I-am zis si lui HeKer.Intreabal daca nu crezi.Asa ca arata ca ai umpic de educatie si nu ma mai injura.
Vezi , ca eu mai puteam sa am ADMIN , dar i`am spus lui HeKeR ca nu mai vreau eu ADMIN ! Din cauza lui NABUL de SLoW , care le stie el pe toate , si imi spune mie ce sa fac si cum sa procedez , si de ce fac asa si nu fac asa , si nu mai vroiam sa ii aud gura aia a lui de copil plangacios, si eu nu am ADMIN si inca mai joc

@ HeKeR , vezi ca ai spus ceva si nu te`ai tinut de CUVANT ;) Ai spus ca SLoW nu primeste HELPER ;)
Asta va strica pe voi, rivalitatea.
Image
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Hehe, nu e nici o rivalitate, dar faza este ca Hek, cateodata, chiar nu se tine de cuvant. Adica zice ca ala nu mai primeste helper, si i`a zis clar ca nu`i mai da, acuma ii da. Macar daca zici ca nu`i mai dai, apy nu`i mai dai, nu ca hai ca merita, ca pana mea. Insisti,nu primesti, stai in banca ta, primesti, iti faci treaba. Dar se mai intampla si faze din astea.
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Ba Razvan ce rivalitate ?:))) Puteam sta si cu admin si sa nu il bag pe ala in seama si nu era nici o problema , dar nu mai vroiam sa ii aud gura :) cum sufera
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
SLoW
Newbie
Newbie

Post by SLoW »

bai copile!! tu ai ceva grav la cap, serios! eu nu joc pe sv Zonek ca sa am helper. Eu joc ptc imi place sv, imi plac adminii, inafara de cnv: TU, e primul meu sv de samp pe care am jucat si etc etc. Doar ptc tu te dai MARE CA AI un idiot de ADMIN, si daca ai admin te crezi mai presus ca toti!, nu inseamna ca e vina mea COPILE!! eu daca tu mai erai admin incontinuare nu mai jucam pe sv asta, ee acm ca nu mai ai JOC. Heker poti sa imi iei helperul, intreaba-i pe toti playerii/adminii/stefy/helperii ca ajut toti playerii care au nevoie de ajutor nu ca altii (CiuChy) care abuza incontinuu de adminu ala IDIOT si se dadea el BO$$ ca avea admin!! ce sa spun avea admin;;) avea admin ca sa ajute playerii, sa organizeze eventuri si sa se ocupe de ceva. Ptc i-am spus si lui astea cica ii spun eu ce sa faca! a zis heker clar ca iti da admin down pt cum abuzezi si pt cum te dai mare.

IAR MITZA, no comment, ai luat 3 lvl de admin down... Daca nu ai obs inca ai admin 1 asa ca ...shh!
CodruZu
Newbie
Newbie

Post by CodruZu »

Gata ma cu cearta.Au fost decizile lui HeKer si cu asta basta. SI va rog eu,pasrati un limbaj decent si in game si pe forum.
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Bai sula, vad ca incepi sa faci sula mare la mine, si nu`mi place. Daca doresti sa stii, in gura matii de copil prost fara viitor, am cerut sa nu mai am admin. Ca din cauza ta, si celor ca tine, tot serveru` se freaca. Pacat ma de playeri. Si pe cine dracu ai ajutat tu ma cacat cu ochi? Daca i`ai dat unfreeze la unu`, si i`ai zis unde e dmv, asta inseamna ca ai ajutat pe toata lumea? Si zici ca nu joci aici pentru admin. Ma copil copac, cine sta si se milogeste de heker si de maxim sa dai testele de helper ma prostovane? Eu? Ciuchy? Maxim? Date`n cacat ma idiot de 2 bani. Uitate in oglinda in nasterea ta, si dupa aia comenteaza de altii. Nu am ajuns niciodata sa injur in asa hal. Cu toate ca ma paste ban forum/server, pe tine tot te chis in freza. Ca esti mai prost ca limba rusa. Ia si gandeste`te la ce ti`am zis eu aici. Si dupa aia vin`o cu reply. Accept orice injuratura. Macar sa nu iau ban singur. Copil prost ce esti.

L.E: Am uitat sa zic. Poate ca voua nu va placea de mine, Ciuchy, si Maxim ca faceam ce era de facut, adica corect. Ca mai aveau ei cate o scapare, trebuia trecuta cu vederea. Pentru ca ei 2 au ajutat foarte mult serverul, si asa au ajuns cunoscuti. Nu cacati in ploaie ca tine. Care abia stiu sa vorbeasca limba romana, si sta si ii vaneaza pe admini care is mai buni ca el ca sa`i zboare. `te drecu` de copil, ca mi`am stricat proasta dispozitie cu tine.
Post Reply

Return to “Diverse”