Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
TNG
Newbie
Newbie

Re: Cereri UnBan!

Post by TNG »

citeste si al 2lea post rbk
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: LeGuMa21
Jucator CS ?: Da

Post by LeGuMa21 »

asta-i o prostie, daca ai luat ban si esti constient ca nu ai fost codat pai frate pune aici pozele le verificam si pace buna tzi se scoate banul dar daca nu se gandeste omul....
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

pentru mine e egal cu zero daca pune pozele acum...a avut cateva zile bune in care putea sa le modifice el sau altcineva..cum am spus si mai sus am IP lui si daca il vad pe server ii dau iar banip..ori suntem admini si ne facem treaba cum trebuie ori ne batem joc...o zi buna si spor la fraguri
create_my_ownp
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

kelloo_vio wrote:pentru mine e egal cu zero daca pune pozele acum...a avut cateva zile bune in care putea sa le modifice el sau altcineva..cum am spus si mai sus am IP lui si daca il vad pe server ii dau iar banip..ori suntem admini si ne facem treaba cum trebuie ori ne batem joc...o zi buna si spor la fraguri
Pozele trebuie sa le puna imediat nu dupa cateva zile
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

dar chestia e ca cineva ii scoate banu ca l-am prins intr-o dimineatza si i-am dat inapoi :)
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

leguma =)) banul mil scoate cineva imediat;) oricum eu mai joc pe server dar voi habar nu aveti dar joc cu alt nick ;) vam zis asa ca sa oftic putin...si ca sa va zic ca aveti intrusi;) :))
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

pacat ca am ip-u tau :))
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

=)))))) da il ai? si pana acum dc nu miai dat ban sunteti jalnici baieti oricum nu mai comentez nimic auzi pacat=)))) baftaaaaaa
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

in loc sa ma pazesti pe mine care oricum joc si imi dai ban ma doare undeva ca mil scoate un admin oricum mai bine ati verifica cine e intrusu =))
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

ia termina cu impresiile tale jegoase ca ma disperi deja, ai dat dovada ca nu meriti sa fi printre noi !
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

nu merit da sunt nu fi nebun;) =)) vegetarianule=)))))
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

cu ce lam insultat de miai dat avertisment din ala???????????????????????? lol voi nu stiti cum sa faceti sa imi dati ban si pe server ce oameniiiiii=)))))))) Zonek sfarsitu pamantului 2012 aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa vaaaaaaaaaaaaaaaa chis in frezaaa ma pis pe comunitatea voastra ati facut prea multe faze pentru un cacat baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puteti sa imi dati ban si pe forum ca va promit ca e ultima data cand postez oricum ce sa va urez tuturor adminilor in afara de mult ghinion maini,picioare rupte=)))))))))))))))) vegetariene sper sa iti rupi muia ... ce sa mai zic mai vreti muie ma davan cacat de sclavi zici ca sau terminat serverele cu comunitatea voastraaaaaaaaaaaa " CREATE BOSS" =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MULTAAAAAAAAA MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DROJDIERILORR SA SUGETIII O CEAPA SAU 2 SAU PULA MEA
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

acum macar sunt sigur ca am jignit poti sa imi dai si 1203019238409234902137 de advertismente si ban si ce vrea pula ta aia mica=))
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

esti cam frant
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Daca nu te interesa atat comunitatea, mai faceai atata tam-tam ca sa-ti scoata banul ?
E normal ca acum sa fii frustrat si sa vii cu jigniri cand nu ti-a iesit ce ai vrut...
Mai bine te-ai linisti, ai trage aer in piept si te-ai arunca pe fereastra... Asta e singura solutie ramasa pt ratati. Iti tin pumnii, sper sa-ti iasa ! ;)
Image
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”