Soner_Dayi cerere de unban

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Locked
Soner.Dayi
Newbie
Newbie

Soner_Dayi cerere de unban

Post by Soner.Dayi »

- Nick-ul tau EXACT din joc:Soner_dayi
- Level detinut:3
- Care este IP-ul tau?:193.108.235.98
- Adminul care te-a banat: -Ma banat serveru
-Motivu pentru care ai primit ban:Poi ma jucam si de odata mia aparut the server is restart si cand a dat sa se conecteze iar Ban.. uitativa pe screenshot si o sa vedeti...
- Data la care a expirat ban-ul: nu a expirat :))
- O explicatie: am zis mai sus
- Link catre ban (la plangeri):-
-Screenshot:- http://img.b-zone.ro/images/78088439115143829435.png
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Re: Soner_Dayi cerere de unban

Post by CiuChy »

Nu mai fa cerere UNBAN ca pe zonek nu mai intri ! Si nu ai sa vezi sa te baneze serverul ca scrii parola gresita , serverul te baneaza automat cand intri cu hack , cum ar fi ammohack airbreack etc
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Soner.Dayi
Newbie
Newbie

Post by Soner.Dayi »

Am facut cerrea asta la pt ca asa mia zis in_so@pta nu ca sa te bagi tu ciuchi asa ca te rog frumos nu te baga...aa app tot tu erai cel ce ma amenita ca o sa imi dai fp ca am dato pe kimi afara iti reamintesc... si multe altele asa ca stiind ca ai boala pe mine stai cat mai de`parte de mne si cerea mea ca nu tia cerut nimeni tie parerea ;)
si se vede akolo tare si respicat in timp ce ma jucam sa dat restart la server si ma banat:|...il lok sa te iei de mine mai bine vezi cum poti sa rezolvi bugu de akolo ;)
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Este cumva luni? A specificat fa un topic nou? + ca romana este varza, si pariu ca n`ai mai mult de 11 ani. Aici nu e vorba ca are cineva ciuda pe tine sau ceva, ci doar de comportamentul tau, care este paralel total.
Soner.Dayi
Newbie
Newbie

Post by Soner.Dayi »

daca tu personal nu aveai boala pe mine si tiasi fii facut eu tie cva miai fii dat ban de ce imi dadeai kik cand intram pe server nici nu apucam sa ma conectez si vedeam ca mitza mia dat kik reason : nu mai calci cu pe server daca tiasii fii facut ceva aii fii aavut curaj sa imi fii dat ban de ce nu imi dadeai ban si imi dadeai kik intruna ? vrei dovada uite dovada : http://img.b-zone.ro/images/31179244633202231557.png
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Nu stiu comanda de ban, d`aia, pentru ca e schimbata. Fericit? Si nu era ciuchy sau cineva ca sa te execute. Multumesc.
Soner.Dayi
Newbie
Newbie

Post by Soner.Dayi »

ce fel de admin esti nici nu stii comenzile dar ce pot sa vreau mai mult de la tne ...
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Turbatule, comanda /ban a fost schimbata. Taci daca nu stii.
razvan11
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by razvan11 »

Urmaresc topicul asta de cand am intrat pe forum sa fac cererea mea de unban si vreau sa va spun ca faceti niste discutii fara rost. Soner_Dayi tu ai gresit si tot tu esti cu gura mare, mai lasa de la tine, cereti scuze si o sa ai parte de intelegere. Dar daca tu iti bagi iti scoti p**a in server (inclusiv in mine ca si eu fac parte din serverul asta), apoi ii faci in toate felurile si in cele din urma tot tu esti nemultumit ca ti-a dat mute 99 minute si si kick de n ori. El nu avea acces la comanda de ban si deaceea te tinea din kick in kick, si nu ii iau apararea pt ca nu ma inteleg nici eu cu el, dar mai las de la mine, lasa si el si totul se termina bine. Stiu ca nu am nici-o legatura cu aceasta discutie si nu am nici-o cunostinta de cauza dar mi-am expus punctul de vedere si sper sa fi inteles si tu unde ai gresit.
Image
Locked

Return to “Recycle Bin”