Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Re: Cereri UnBan!

Post by scotty »

cred ca vb amandoi si ne intelegem separat si mai facem si off-topic ....nu m-ai inteles ....exemplu: ii dau blind.....il ia (i se innegreste ecranul), nu zice nimic ....sau zice si nu pot sa i-l scot ca e mort ....si pana sa inceapa runda iese ....automat ca urmatorul intra cu blind ....eu nu ziceam nimic de banip ....
Image
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza
Jucator CS ?: Da

Post by Madutza »

scotty wrote:cred ca vb amandoi si ne intelegem separat si mai facem si off-topic ....nu m-ai inteles ....exemplu: ii dau blind.....il ia (i se innegreste ecranul), nu zice nimic ....sau zice si nu pot sa i-l scot ca e mort ....si pana sa inceapa runda iese ....automat ca urmatorul intra cu blind ....eu nu ziceam nimic de banip ....
Mda... Vorbeam de situatii diferite amandoi... :)) In cazul asta, ai dreptate.

PS: Nu ne sariti iar in cap ca am facut off-topic.
Image
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

CREATE LEGUMA IMI DA EMREU BAN DEGEABA CUM INTRU PE SV ACUMA MIA DAT BAN 9999999 min abia am intrat si am zis re all si ban uite ip meu te rog scoate banu My ip is:89.34.68.36
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: LeGuMa21

Post by LeGuMa21 »

lasa tu milogelile la create si hai cu niste scuze pt mine, si mai vorbim dupaia
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member
Jucator CS ?: Nu

Post by Iepuras »

alcapone cred ca niste scuze tear ajuta ... leguma mai are si o jumate inimioara buna asa ca fa pasul spre scuze...
[flash=][/flash]
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

credeti-ma ca io nu nu vreau sa am cu nimeni nimic, da cand vad ca se trezeste vreunu se crede dumnezeu pt o zi, ma scoate din sarite plus, le si spun terminati VA ROG, da din pacate nu ai cu cine vorbi, la un moment dat am zis ca, deacum ignor toate cuvinele adresate mie, da omule la un momendat erupe lacu sfanta ana si nu mai merge, nu stiu cum ar fi mai bine sa fiti prietenii mei sa ne intelegem fain frumos sau sa ne dam de mancare >?
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

vreau si eu va rog unban pe ip 188.173.168.205 . kelloo mia dat banul jucam cs mia facut poze iam zis dami id intre timp miam amintit ca-l am am iesit din cs ca imi merge greu pc si cu cs si cu mess am intrat pe mess nu era si cand sa intru din nou aveam deja ban
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

[quote="TNG"]vreau si eu va rog unban pe ip 188.173.168.205 . kelloo mia dat banul jucam cs mia facut poze iam zis dami id intre timp miam amintit ca-l am am iesit din cs ca imi merge greu pc si cu cs si cu mess am intrat pe mess nu era si cand sa intru din nou sai zic aveam deja ban
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

cred ca ajungea numa odata sa faci postu :)
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

scz credeam ca e edit si deaia am dat
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

nu ai nici un motiv sa ceri unban ... am intrat pe mess si am asteptat cel putin 10 minute ...timpu de 1 minut expirase de mult.. chiar si 2 daca treceau nu ziceam nimic.. aceasi chestie mereu ... am calc prost... am net prost... da ce plm ne credeti copii de tatza ?? daca aveti calc prost si net prost la ce mai intrati pe server ..asta e 2 oara cand iti fac poze si nu le dai ... am ip tau ... si daca ti se va scoate banu da catre alt admin cum te vad pe sv iti dau iar banip.. si cu asta termin ce am avut de zis...
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

eu nu ma bag fiecare admin isi rezolva problemele lui, iar ceilalti ajuta, avand in vedere ca il cunosc pe vio demult am incredere si ii dau lui dreptate
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

ok raman cu banul nu e nici o problema nu sa terminat lumea cu un ban pe server imi pare rau mai mult ca lam luat din prostia mea si nu zic ca ai gresit kelloo miai dat ban corect da vezi ca sar putea sa ma ai la ignore pentru ca eu am id tau kelloo_vio ( KeLLoo) si sa sti ca ti-am mai dat poze odata iam mai dat si lui slake si lu manifest si am mai sters si pozele a 2-a zi ca mi le facusei pe snow si le-am sters pe alea de pe snow si le-am pastrat pe alea de pe dust2 ca mai aveam si alea da uitasem unde miai facut oricum nu mai conteaza sunt constient ca ramane banul. bafta in continuare BFT:(
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

pare rau tng, data viitoate fi mai atent
RbI6ka
Jr. Member
Jr. Member
Jucator CS ?: Nu

Post by RbI6ka »

TNG wrote:vreau si eu va rog unban pe ip 188.173.168.205 . kelloo mia dat banul jucam cs mia facut poze iam zis dami id intre timp miam amintit ca-l am am iesit din cs ca imi merge greu pc si cu cs si cu mess am intrat pe mess nu era si cand sa intru din nou aveam deja ban
daca ti sa facut poze de ce nu le postezi si tu aici sa le vedem si noi.....?
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”