Cereri helper - Recrutari OFF

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Locked
MiliardarU1
Newbie
Newbie

Cerere helper[MiliardarU]

Post by MiliardarU1 »

Nick: MiliardarU
Level: 3
De cand joci pe server: am o zi/am jucat in urma in jur de 3 luni
De ce vrei helper? Vreau sa ajut seravru/am fost si inainte de wipe helper(lvl2)si ma descurcam ff bn :) imi palce sa ii ajut pe incepatori .
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper?Sa ajute cu cunostintele lui pe cei incepatori.
Sa fie activ in joc cat si pe forum.Sa ajutam cu un rapsuns bun si concret :)
Cati playeri ai adus si cum ii cheama? Momentan 0/dar inainte am adus 4-5
Din ce oras esti? Botosani
Cati ani ai? 15
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Cereri helper

Post by maxim09 »

Astazi , 08.05.2011 , ora 16.00 , vor avea loc testele pentru helpere, in hangarul de pe aerportul parasit. Veti ajunge acolo cu masina, deci, in nici un caz sa nu cereti teleport pentru ca veti fi respinsi pe loc.
Testele vor consta in: Regulament , Comenzi si functiile acestora, Metode de aplicare. Va astept.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

voi fii prezent, cererea mea este facut daca vrei sa te uiti, mai sus!
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
files!
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: FILEz
Jucator CS ?: Da

Post by files! »

Nick: FILE
Level: 3
De cand joci pe server: de foarte mult timp
De ce vrei helper? pentru a ajuta newbie
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper? sa ajute playeri noi , aducerea playerilor , activitate
Cati playeri ai adus si cum ii cheama? Playeri am adus , dar nu le mai retin numele..
Din ce oras esti? NT
Cati ani ai? 15
Zonek official server your second life
Bine ati venit pe http://forum.zonek.ro
Peace Zonek Community

Y!M : filemiez

Kiss my ass ;[

1 = f
3 = i
3 = l
7 = e
Andreiutzu
Jr. Member
Jr. Member

Post by Andreiutzu »

Nick: eXo ( Andreiutzu )
Level: 6+
De cand joci pe server: Din 10 Septembrie 2010
De ce vrei helper?: Sa ajut playerii ce nu stiu.Sa aduc playeri ON si sa ajut comunitatea.
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper?: Sa fie on cam 6/24.
Sa ajute playerii.
Sa aduca playeri.
Sa stie comenzile.
Sa respecte regulamentul in intregime.
Sa nu abuzeze de comenzi.
Cati playeri ai adus si cum ii cheama?: Pai ... lam cam adus pe Fratele meu Cocaine... eu am gasit primul serverul Zonek. Eu si cu fratele meu iam adus pe : Spir3 , Her0in3 si FireBird c0neCt si freak ia adus el...
Din ce oras esti?: Constanta
Cati ani ai?: 17
Image
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

Nick: BossMihai
Level: 4
De cand joci pe server : Sunt destul de vechi pe sv . Joc de mult timp dar decand a reintrat in "fuctiune" joc de 1saptamana parca :D
De ce vrei helper? Vreau sa ajut playeri/am mai fost helper si cred ca ma descurc.
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper?Sa ajute cu cunostintele lui pe cei incepatori.
Cati playeri ai adus si cum ii cheama? Momentan 1 dar inainte adusesem 5 ... acum sunt in cautarea lor sa ii aduc inapoi.
Din ce oras esti? Buresti
Cati ani ai? 16
Image
V@Rt@
Newbie
Newbie

Post by V@Rt@ »

Nick: SLoW
Level: 3 fac 4 acum
De cand joci pe server: de mult timp
De ce vrei helper? vreau sa ajut playerii, cand acestia au nev de ajutor
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper?sa stie toate comenzile de helper dara fara sa abuzeze, sa ajute playerii noi si pe cei care au nev de ajutor
Cati playeri ai adus si cum ii cheama? inainte am adus mai multi eram cu nick JoJo dar acum nu am mai adus, dar dau massuri mereu
Din ce oras esti? bucuresti
Cati ani ai? 15
Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kimy009 »

Nick:Kimy
Level:6
De cand joci pe server:Am jucat si pe zonek vechi ... si pe acesta nou!!
De ce vrei helper?Eu as dori helpers pentru ca imi place sa ajut playeri,in ultimele 4 zile am dobandit o experienta buna pentru a fi helpers pentru ca am avut helpers 1 si incercam sa fac multe ev sa avem playeri on si am reusit vineri dim la 10:30 ca sa fim 15 on pe sv.. dar nu asta conteaza /.
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper?Helperi ar trebui sa ajute playeri sa nu se dea mare ca eu am helpers si it dau respawn,mute dak ma enervezi etc, sa nu se certe sa se exprime corect...
Cati playeri ai adus si cum ii cheama?Eu am adus 1 playeri dar eu zic ca nu merita sa joace pe sv are 8 ani si nu prea site ce rp
Din ce oras esti?satu mare
Cati ani ai? 18 fac in 12 may
alexiho
Newbie
Newbie

Post by alexiho »

Nick:Agent_Secret
Level:5
De cand joci pe server:aproape o saptamana pe asta nou am jucat si pe ala vechi
De ce vrei helper? sa ajut playerii cu tot ce pot nu sa fiu eu ala mare dar vreau sa ii ajut deoarece ca un simplu player nu pot face prea mult
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper? sa ajute playerii si sa fie alaturi de ei
Cati playeri ai adus si cum ii cheama? Andy DarkNight WarBody
Din ce oras esti? Galati
Cati ani ai? 18
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

ToXyQuiD si BossMihai au trecut testele pentru helper.
Restul,respinsi.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

Nick:SLoW
Level:7
De cand joci pe server:de mult timp
De ce vrei helper?Vreau sa ajut playerii, sa opresc spammul, floodul, freechatul aiurea, sa organizez eventuri mai frumoase, sa am grija de playeri, sa fac parte din stafful serverului.
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper? In primul rand, sa ajute playerii, mai ales newbie, cei de lvl mai mic, si de asemenea pe cei care au nevoie de ajutor, sa organizeze eventuri frumoase, sa mentina linistea pe sv.
Cati playeri ai adus si cum ii cheama?2 playeri: V@Rt@, Erica. Dau massuri mai mereu, am facut reclame pe multe sv si forumuri... probabil au mai intrat si alti playeri datorita mie, dar nu stiu exact cine.
Din ce oras esti?Bucuresti
Cati ani ai?15

Edit: Maxim09, HeKeR am inteles ca ti-a spus sa mai dai odata testul cu mine. In caz ca nu ti-a spus, vorbeste cu el te rog.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

deeeezy wrote:Nick:SLoW
De ce vrei helper?Vreau sa ajut playerii, sa opresc spammul, floodul, freechatul aiurea, sa organizez eventuri mai frumoase, sa am grija de playeri, sa fac parte din stafful serverului.
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper? In primul rand, sa ajute playerii, mai ales newbie, cei de lvl mai mic, si de asemenea pe cei care au nevoie de ajutor, sa organizeze eventuri frumoase, sa mentina linistea pe sv.
Cati playeri ai adus si cum ii cheama?2 playeri: V@Rt@, Erica. Dau massuri mai mereu, am facut reclame pe multe sv si forumuri... probabil au mai intrat si alti playeri datorita mie, dar nu stiu exact cine.
Cati ani ai?15

Edit: Maxim09, HeKeR am inteles ca ti-a spus sa mai dai odata testul cu mine. In caz ca nu ti-a spus, vorbeste cu el te rog.
II mai bat un apropo lui maxim, dar nu prea te vad online :|
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
R3con
Newbie
Newbie

Post by R3con »

Nick:R3con
Level:3 aproape 4
De cand joci pe server:2 saptamani
De ce vrei helper?sa ajut playerii acestui server
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper?sa nu abuzeze de helper sa ajute in totdeauna playerii si sa fie activ
Cati playeri ai adus si cum ii cheama?Lucky
Din ce oras esti?Tg-jiu
Cati ani ai?16
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

R3con wrote:Nick:R3con
Level:3 aproape 4
De cand joci pe server:2 saptamani
De ce vrei helper?sa ajut playerii acestui server
Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui helper?sa nu abuzeze de helper sa ajute in totdeauna playerii si sa fie activ
Cati playeri ai adus si cum ii cheama?Lucky
Din ce oras esti?Tg-jiu
Cati ani ai?16
Revin cu o cerere cand ai level 6
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

HeKeR01 wrote:
deeeezy wrote:Nick:SLoW
Cati ani ai?15

II mai bat un apropo lui maxim, dar nu prea te vad online :|
imi pare rau, dar am scoala, antrenament, cateodata meditatii si nu pot intra decat seare de pe la 20:00 pana pe la 22:00... in weekend stau on toata ziiua si fac eventuri si ajut playeri, iar daca trec testul voi incerca sa stau mai mult timp on si oricand stau voi ajuta playerii si voi face eventuri.
Locked

Return to “Recycle Bin”