Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
TNG
Newbie
Newbie

Re: Cereri UnBan!

Post by TNG »

ms.
revin cu un edit cand vreau sa ma connectez imi zice disconnect could not connnect to server!
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: LeGuMa21
Jucator CS ?: Da

Post by LeGuMa21 »

TNG wrote:vam mai zis am ip dinamic pe laptop da eu imi petrec mai mult timpul la pc si e mai usor de jucat si azi am mai jucat de pe laptop , in fine imi cer scz persoanelor jignite si astept unban
la a doua nu se mai iarta
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

nick: TNG
ip: 188.173.168.205

adminul willi mi-a dat ban permanent degeaba . adica am intrat pe server si tot mi se deconecta nush cred ca din cauza la net oricum am intrat si am iesit de vreo 2-3 ori si la a treia oara mia dat ban permanent . http://www.2shared.com/photo/_2-c4s-T/fr_titlu.html prima data nu am stiut cine mia dat dar dupa aia lam sunat pe un coleg ca jucam aman2 pe sv si mia zis el ca willi . Asa faceti mereu si cand am vrut admin mia zis create ca nu imi mai da ca a vazut ca am luat ban . da din cate vedeti pe sv asta nu se iau ban-uri ca joci cu cod se iau din nimic!
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

imi da si mie cineva unban au trecut 10 ore deknd am postat! vad ca rubrica asta se frecventeaza foarte rar..
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

TNG wrote:imi da si mie cineva unban au trecut 10 ore deknd am postat! vad ca rubrica asta se frecventeaza foarte rar..
done
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
112
Newbie
Newbie

Re: Cereri UnBan! 112

Post by 112 »

Salutare! am intrat si eu pe serv akum 10 minute si m-am trerzit cu ban din consola fara a apuca sa joc vreo runda macar
nick-112
steam id- "112" 18 STEAM_0:0:13776767 0 00:10 4 0
IP meu ESTE: 89.35.225.20
din cate am inteles a intrat un player cu nikul "112" pe servar care juka "Activat" sa se verifice ip lui, si al meu doar asa va ve-ti convinge
Va multumesc!
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

contra de la mine pana nu vad defapt ce sa intamplat
112
Newbie
Newbie

Post by 112 »

vad ca ai steam deci ar trebui sa stii ce si cum----- -am instalat pgl guide asa ca....................
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

112 wrote:vad ca ai steam deci ar trebui sa stii ce si cum----- -am instalat pgl guide asa ca....................
scuze fra eu mi-am facut datoria ata tot ramane pt kelloo sa rezolve problema
marius_alin20
Newbie
Newbie

unban Alin

Post by marius_alin20 »

nick:alin
Adminul care m-a banat: nu stiu
steam id:axel_style
ip:85.204.119.243
Nu stiu cine si dc m-a banat,am intrat acum 2 zile si cand imi alegeam echipa am primit ban permanent...:))
Law
Hero Member
Hero Member
Jucator CS ?: Nu

Re: unban Alin

Post by Law »

marius_alin20 wrote:nick:alin
Adminul care m-a banat: nu stiu
steam id:axel_style
ip:85.204.119.243
Nu stiu cine si dc m-a banat,am intrat acum 2 zile si cand imi alegeam echipa am primit ban permanent...:))
Probabil e de la acel bug .. intri cu Gag, avand numele celui care a fost banat adineaori ..
Ti-am scos eu ban-ul.
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

cam multe buguri, nu mai intra lumea din cauza asta..nu le rezolva nimeni! asa e obiceiul... aseara cand am intrat aveam blind, fara sa imi dea nici un admin, am dat retr si iar la fel...ce e asta? numai buguri..parca ar fi samp
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Daca nu intra lumea din cauza acelor bug-uri, atunci aseara de ce era serverul plin ?
In fine... Faza cu blind atunci cand intrii pe server nu e doar aici. Se intampla pe toate serverele, cred. Aici nu mai e vina serverelor, ci a adminilor, pentru ca in momentul in care verifica un jucator dandu-i blind si cand acesta nu il ia si continua sa joace, adminul are tendinta de a-i da ban imediat, fara a-i scoate blind-ul inainte. Din aceasta cauza, urmatorul jucator care intra pe server, are automat blind.
Image
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

tin sa te contrazic madutza ....de multe ori mi s-a intamplat si mie sa dau cuiva ban, sa il ia si apoi sa moara imediat ...si cat timp e mort jucatorul nu ii poti scoate blind-ul ...iar pana sa inceapa runda noua sa iasa de pe server
Image
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Nu la asta ma refeream. Stiu ca nu ii poti da sau scoate blind jucatorului mort. De alta situatie vorbesc :
Verifici un jucator dandu-i blind, vezi ca el continua sa joace, si ii dai ban imediat, fara sa mai astepti sa moara, sau fara ca macar sa ii mai scoti blind. In momentul in care ai vazut ca a facut frag dupa blind, urmatoarea comanda pe care ai folosit-o a fost cea de dat ban.
Am facut si eu odata prostia asta pe serverul pe care adminam. Urmatorul jucator care intrase atunci pe server imediat dupa cel banat, fusese un admin, si cum avea imunitate, mi-a fost imposibil sa ii scot blind-ul. Am reusit abia dupa ce l-am pus sa-si schimbe numele. La chestia asta ma refeream.

Cat despre alt aspect pe care l-ai atins (sa fii nevoit sa ii dai ban atunci cand are blind, el fiind mort, si dupa asta imediat sa iasa), aici te poti folosi si de alte comenzi. Ii poti afla imediat IP-ul dupa ce a iesit, si il poti adauga in ban list.
Image
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”