CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Re: CHAT <<<===

Post by CiuChy »

Haideti ca s-a redeschis serverul de CS :) !!
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

Totul despre scotty

Membru Data inscrierii: 10/Aug/2006

:)
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

sa lasam topicul reclamatii, si sa revenim la noi aici :>
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Bine wolff , revenim unde vrei tu

Ce mai faceti ?
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

eu ma dau cu sania...restul?

ciuchy eu am 6 redirectati in 34 minute si u ai 16 in 4 ore =))
Image

Image

CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

wolff wrote:eu ma dau cu sania...restul?

ciuchy eu am 6 redirectati in 34 minute si u ai 16 in 4 ore =))
daca as avea Pc`ul tau :D
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

aa dar nu e de la pc.... aseara aveam 4 ore de redirecte si 8 redirectati , 27 redirecte
Image

Image

LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: LeGuMa21

Post by LeGuMa21 »

AVIZ PENTRU TOTI PLAYERII DE PE SERVER !!!!!!!!

1- NU VA CREDETI MAI JMECHERI SI MAI TARI DECAT ORICARE PLAYER
2- CAT TIMP SUNT ADMINI PE SERVER NU VA MAI AFLATI IN TREABA CU INDICATIILE VOASTRE DE HABARNAVISTI
3- NU MAI CERETI ADMIN ESTE FORUM UNDE POSTATI O CERERE, SAU VORBITI CU OWNERUL, DE OBICEI SPUNE PE SERVER (CINE TINE REDIRECTE ARE ADMIN)
4- REGULILE SUNT REGULI AI LUAT BAN 1 ORA RESPECTI TIMPU, BANUL RAMANE, CEL PERMANENT SE SCOATE CU CERERE (DACA SE ACCEPTA CEREREA)
5- DACA LUATI GAG, NU L-ATI LUAT DEGEABA ASA CA DUPA CE SE SCURGE TIMPU GAGU-LUI NU INCEPETI SA COMENTATI SI SA INTREBATI DE CE SI CUM, PT CA STITI BINE DE CE L-ATI LAUT
6- NU MAI ENERVATI ADMINII, ASTA EU URASC CEL MAI MULT
7- VEDETIVA DE JOC

astea sunt regulile mele pe care le impun si vreau sa se respecte, daca va vedeti de joc si de trebuta voastra cu soricelu in mana, bafta si noroc, nu are nimeni traba cu voi daca nu, suportati consecintele, alcapone si wolf sa-si scoata la imprimanta tot ce am scris si sa-si lipeasca asta de frunte pt ca au daru asta de a enerva lumea. multzu :)
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

auzi leguma, nu era nevoie sa vii u cu reguli de ale tale, serverul are reguli proprii, si nu cred ca esti u owner, si apoi sunt de acord cu regulamentul tau, dar cand dai gag sau ban da cu motiv nu aiurea, si atunci nu am de comentat. dar atata timp cat nu stii sa adminezi si cand iti vine tie sa dai gag si ban asa aiurea....comentez, adica fac reclamatie.

sa stii ca inainte aveam o parere foarte buna despre tine, au fost mai multe la mijloc si tiam luat si apararea...dar se pare ca aveam o parere gresita. esti un lup in piele de oaie. numai bine
Image

Image

CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Trebuie facut un REGULAMENT bine pus la PUNCT pe forum ..., sa fie cunoscut de toata lumea !

EDIT:
LeGuMa21 wrote:wolf.... n-am ce discuta cu tine ca, la 12 ani nici par la puta nu ai, m-am saturat de toti copcii astia copaci care habarnau cu ce se mananca, puteti sa ma reclamati unde vreti, eu stiu ce am de facut.mersi oricum imi place sa fiu popular pe forum :)

Leguma , uite aici poza cu WOLFF , nu cred ca are 12 ani ...-> http://zonek.ro/forum/viewtopic.php?f=1 ... 5&start=15

Intrati si voi sa vedem cine se afla in spatele PC`ului -> http://zonek.ro/forum/viewtopic.php?f=1 ... 5&start=45

Leguma21 Prezentare -> http://zonek.ro/forum/viewtopic.php?f=3&t=204 a fost postat in 2009 ar trebui sa ai 22-23 ani ... :P @ Multi inainte ;)
Last edited by CiuChy on Thu Mar 24, 2011 2:44 pm, edited 2 times in total.
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

wolff wrote:auzi leguma, nu era nevoie sa vii u cu reguli de ale tale, serverul are reguli proprii, si nu cred ca esti u owner, si apoi sunt de acord cu regulamentul tau, dar cand dai gag sau ban da cu motiv nu aiurea, si atunci nu am de comentat. dar atata timp cat nu stii sa adminezi si cand iti vine tie sa dai gag si ban asa aiurea....comentez, adica fac reclamatie.

sa stii ca inainte aveam o parere foarte buna despre tine, au fost mai multe la mijloc si tiam luat si apararea...dar se pare ca aveam o parere gresita. esti un lup in piele de oaie. numai bine
bha copil nesiferit m-am saturat de tine si de altii din specia ta, daca va e ciuda ca luati gag, sau ban mergeti sfinte in padure si nu mai veniti inapoi, nu i-mi mai dati motive pt astea, astea sunt reguli, nu sunt owner da am drept de exprimare, asa ca taci din gura ca m-ai scos din toti saritii nesuferitule, mie nu-mi trebuie sa-mi ia apararea nimeni, mai taci dracului, nu dau gag nici ban aiurea ca nu's batut in cap ca tine, el face pla mare si are ip dinamic, mai bine taci si bucurate ca te joci!
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

=))
u te auzi cand vb? in cazul asta...vezi ce scrii? u nu iti dai seama ca dai dovada de un copil prost, scuzati expresia, ma vezi pe mn exprimandu-ma ca tn? si eu nu sunt admin...uitati inca o dovada la ce admin avem pe server...degeaba iti ia law apararea, posturile tale dovedesc tot, nu stiu ce aparare sa iti mai ia.
Image

Image

LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

CiuChy wrote:Trebuie facut un REGULAMENT bine pus la PUNCT pe forum ..., sa fie cunoscut de toata lumea !

EDIT:
LeGuMa21 wrote:wolf.... n-am ce discuta cu tine ca, la 12 ani nici par la puta nu ai, m-am saturat de toti copcii astia copaci care habarnau cu ce se mananca, puteti sa ma reclamati unde vreti, eu stiu ce am de facut.mersi oricum imi place sa fiu popular pe forum :)

Leguma , uite aici poza cu WOLFF , nu cred ca are 12 ani ...-> http://zonek.ro/forum/viewtopic.php?f=1 ... 5&start=15

Intrati si voi sa vedem cine se afla in spatele PC`ului -> http://zonek.ro/forum/viewtopic.php?f=1 ... 5&start=45

Leguma21 Prezentare -> http://zonek.ro/forum/viewtopic.php?f=3&t=204 a fost postat in 2009 ar trebui sa ai 22-23 ani ... :P @ Multi inainte ;)
am 21 :) mersi si am pus si poza sa nu va mai bata grija de mine, sa puteti dormi la noapte
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

wolff wrote:=))
u te auzi cand vb? in cazul asta...vezi ce scrii? u nu iti dai seama ca dai dovada de un copil prost, scuzati expresia, ma vezi pe mn exprimandu-ma ca tn? si eu nu sunt admin...uitati inca o dovada la ce admin avem pe server...degeaba iti ia law apararea, posturile tale dovedesc tot, nu stiu ce aparare sa iti mai ia.
ma omule tu nu intelegi sa termini, nu imi ia apararea law zice adevaru, vorbesc asa pt ca vad ca daca vb frumos nu intelegi
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

si crezi ca daca vb urat o sa intelegea cineva?
Image

Image

Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”