wolff wrote:inainte ciuchy cu varusu, acu slake cu gagicasa :)))) welcome :>
Ala nu ii varumiu ... Daca nu citesti toate comenturile nu mai posta aiurea ... Ai zis ca am 14 ani , acuma te-ai luat dupa ceilalti ca ala ii varumiu =))
wolff wrote:inainte ciuchy cu varusu, acu slake cu gagicasa :)))) welcome :>
ms scotiene:))scotty wrote:ai grija cu sl@ke ca e golan :)) . are 2 copii frumosi dintr o alta casatorie cu varasa lu Krem@itu. Are el ochii albastrii dar se uita cish , are gatul scurt in
comparatie cu umerii care sunt foarte lati , e un pic cocosat de zici ca re o dubla n spate , cracanat si unpic schiop asa ca nu te lasa orbita de dragoste .
in alta ordine de idei: bine ai venit , sper sa te simti bine alaturi de noi , incearca sa nu dai atentie tuturor mucosilor care daca au vazut ca esti fata deja, hormonii le au luat o razna . Numa' bine si daca te putem ajuta cu ceva nu ezita .
zici tu ca dai o bere de cand ti a dat Boc 15 % inapoiSl@ke wrote:ms scotiene:))scotty wrote:ai grija cu sl@ke ca e golan :)) . are 2 copii frumosi dintr o alta casatorie cu varasa lu Krem@itu. Are el ochii albastrii dar se uita cish , are gatul scurt in
comparatie cu umerii care sunt foarte lati , e un pic cocosat de zici ca re o dubla n spate , cracanat si unpic schiop asa ca nu te lasa orbita de dragoste .
in alta ordine de idei: bine ai venit , sper sa te simti bine alaturi de noi , incearca sa nu dai atentie tuturor mucosilor care daca au vazut ca esti fata deja, hormonii le au luat o razna . Numa' bine si daca te putem ajuta cu ceva nu ezita .
Mai ales prietenos ca Sl@keeeMadutza wrote:Multumesc. Si eu ma bucur ca am intalnit in comunitate numai persoane prietenoase.
Sl@ke wrote::)) bati vreun apropo??