mda..am revenit cu un edit, am vazut ca ai fost banat,asa ca in final raspunsul meu e : CONTRA
Post by Kristoshel »
Post by Kristoshel »
Post by Kristoshel »
Zimi si mie te rog de unde pot lua programu de redirect..ShifT. wrote:PRO...sa vedem redirectele la lucru
respins...a fost prins codatTNG wrote:salut!
nick: TNG
ip: 188.173.168.205
16 ani jumate:D
Am ceva experienta dar e prima oara daca o sa fiu admin si o sa imi ia ceva sa ma obisnuiesc cu comenzile ( daca primesc...)
as vrea sa fiu admin pt ca imi petrec mult timp pe server, si cand nu sunt admini online unii isi schimba nickurile si intra cu coduri.Asa fiind cel putin un admin online poate impiedica "codatii"
Post by Kristoshel »
cum zici tu... ziceai ca vrei sa faci reclamatie.... sa te vad... tu tre sa pui bomba nu sa o freci prin baza, sa stai la panda....gandeste-te de doua ori inainte sa faci un lucru...TNG wrote:ba cine ma prins pe mine codat ma ? habar n-ai ce vorbesti ... care dai slay cand te oftici de fiecare data numai admin nu esti (slake)
Post by kelloo_vio »
TNG wrote:ba cine ma prins pe mine codat ma ? habar n-ai ce vorbesti ... care dai slay cand te oftici de fiecare data numai admin nu esti (slake)
ce avem noi aicisha???:)) zici ca ai cod aicisha, din cate citesc eu aicisha...kelloo_vio wrote:TNG wrote:ba cine ma prins pe mine codat ma ? habar n-ai ce vorbesti ... care dai slay cand te oftici de fiecare data numai admin nu esti (slake)
Cine Te-a Prins ?Chiar ai tupeu' sa intrebi asa ceva ? In Locu' tau lasam capu jos ...
Return to “Bucuresti Create Server”