De un are bani pitic :O?

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Dreve
Jr. Member
Jr. Member

De un are bani pitic :O?

Post by Dreve »

Nickul meu: D0n.Dreveee
Nickul reclamatului: Pitic
Screenshot-uri: http://img716.imageshack.us/f/samp025ss.png/
Descriere a situației : De unde are el bani:O:O inteleg ca are level 20 sau 19 dar de unde a avut 15 mil pentru biz:O:O??... pentru ca el mia cerut 2 sau 3 mil imprumut sa isi ia casa omg:O:O acum 4 zile avea 2 mil omg omg omg:O:O:O ..Frate X(X(X(...Sa lucreze nu prea il vedeam .....OMG FRATE .....
Martori: -
Image
wolff
Full Member
Full Member

Re: De un are bani pitic :O?

Post by wolff »

oricum bizzul e de 13 milz :D ,banii se fac rpd,mai ales cu rob ;)
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Dreve
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dreve »

Ba ineleg ciuchy a muncit cu mine la ferma X(... dar pitic nu a muncit deloc...inainte de wipe asta care a fost am fost helper si am dat check pe pitic avea 2-3 mil si mia zis acuma pe /w ca el nu a mai intrat de 4 zile mane ....De unde sa faca el asa repede bani....Ba da sia dat bani din /givemoney ca in el nu poate avea omu incredere 100la 100 sia dat bani....Intrebatil pe ciuchy cat am lucrat cu el si pitic numa statea nu lucra deloc si mai zis ca rob si alea bn frate....Eu nu ma chiunui sa fac bani si mie mi sa mai luat o data bizu asta pe mine atunci nu trebuia sa ma intereseze ca bizu era de levle 5 si 5 mil ghinion asa a fost si gata trebuia sa rezolvati prob inainte de asta deci... Eu nu sunt fraer, nici nu ma chinui sa fac bani pentru bizz si vine un buT care are levle 19 si zice "ia hai sa imi dau eu inste bani ca sa iau bizu " lasatima frate ca ala fura de nu stiti ....parca vad isi da si puncte la rob acolo nu prea is sigur dar cu bani is 100la100 ca nu avea de unde fratilorrr degaeba ll credeti voi pe el ca nu ii adevarat fratilorr X(X(X(
Image
Dreve
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dreve »

Si sa stiti ca el face misiuni cand ii el numa sa isi faca bani el cand gata o misiune face alta... Acuma pe svr sa intamplat asa a facut misiunea din biz in biz SF...Si acuma la inaltime ...Parca vad face o misiune de 10 ori dar nu una dupa alta ca nu ii prost sa va datzi voi seama dc sa i sa scada lui bani .....
Image
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: PiTiC
Jucator CS ?: Da

Post by PiTiC »

:)) esti destept dar nu te duce capu eu fac misiunea si o probez... nu o fac de mai multe ori :)) si am schimbat misiunea : am bagat prima data bizuri apoi mi-am adus aminte ca am facut alta umpic mai frumoasa si la care se castiga mai multi bani
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

Nu cred asa ceva eu ma chinui de cand sa dat wipe sa adun 15 miloane stateam noaptea pana la 2 3 si maturam sau la ferma si nam facut 15 miloane .
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

Si u iai facut 15 miloane in 2 zile (scz am uitat sa zic asta in postu anterior)
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Razvan_D »

Se poate verifica in log daca a folosit comanda money sau givemoney. Chiar il rog pe banica sau pe anya sa verifice log-ul, sa nu mai existe suspiciuni.
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Postez si eu.. Chiar nu avea de unde sa faca rost de 15 milioane.. chiar daca statea AFK si are level 19.. stateam cu Dreveeee si munceam zi de zi.. pentru $ faceam orice sa fac rost de $ ... ultima data am vazut ca avea 10 milioane... La EVENTURI sa castige nu prea l`am vazut.. la JOBURI gunoi,maturator nu prea l`am vazut...
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

Razvan_D wrote:Se poate verifica in log daca a folosit comanda money sau givemoney. Chiar il rog pe banica sau pe anya sa verifice log-ul, sa nu mai existe suspiciuni.

eu bag mana in foc ca pitic nu a folosit comanda de /givemoney sau /money credetima :P
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
CiuChy2
Newbie
Newbie

Post by CiuChy2 »

HeKeR01 wrote:
Razvan_D wrote:Se poate verifica in log daca a folosit comanda money sau givemoney. Chiar il rog pe banica sau pe anya sa verifice log-ul, sa nu mai existe suspiciuni.

eu bag mana in foc ca pitic nu a folosit comanda de /givemoney sau /money credetima :P

ce bataie iti dau !! UITATE LA DATA cand ii POSTAT :))

TC !!
Post Reply

Return to “Plangeri”