Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Post Reply
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: Cereri UnBan!

Post by Sl@ke »

cat timp o sa fiu admin sa iti iei adio de la jucat pe server..nu avem nevoie de toti ruptii ca tine.. mai esti si nesimtit pe deasupra
in_so@pta
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by in_so@pta »

ban...ban....ban.....
3xcludE
Newbie
Newbie

Post by 3xcludE »

Seara buna...beahaiam aiurea pe forumul vechi...fara rsa primesc raspuns si asa mai departe.
Am primit bann pe server la voi azi la 19:20 de la admunul SL@Ke. Ieri la fel am primit bann tot de la el presupun.Mi s-a dat o explicatie de la adminul kello pe mess k "KeLLo**** (22.10.2009 22:44:32): ti-a dat banpt cfg cu no recoil ... mai multe detalii intra pe forum la cere unban".Am mai luat de 4 ori bann la voi cu acelasi cfg pe care l-am pus pe langa cel care l-a postat create,ala al lui sid*.Nu am asa modificari in el ca inceput,nu am wall sau a.i.m si mi s-au facut poze in acest sens.Am mai spus si repet ca joc de 5 luni cel putin la voi pe server.Am avut blind de cel putzin 30 de ori in acest timp...si nu am jukt ca nu aveam cum...Nu vad rostul codurilor oricum...

Rog insistent si sper ultima oara sa mi se dea unbann si sa i-mi ceara detalii...indiferent ce fel de detalii.Am sa postez daca am unde si continutul C.F.G-ului.

Eu pot juk iar maine pentru ca am 3G de la zapp si are ip-uri deferite de la zi la zi...nu stiu cum functzioneaza.Eu vreau totusi sa joc cu acelasi nick si sa nu mai fiu injurat pe nedrept.

Mercic anticipat ip:93.112.59.191
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

sa imi aduci aminte sa iti dau ban si maine;) si posteaza cfg-ul tau...
3xcludE
Newbie
Newbie

Post by 3xcludE »

I-mi pare bine k am anticipat mom.si l-am postat.I-mi pare rau k nu esti intelegator.O rugaminte pt ceilaltzi admini:mai vb.cu Dl Sl@ke de la mancea si spuneti-mi si parerea voastra pentru ca m-ati vazut juknd pe server si m-ati urmarit si voi.AM CODURI?

Oricum daca tu ai ramas sef peste bann-uri e clar ca tre sa am alt nume pentru ca dai bann aiurea.

te pup pe portofel :D
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

de ce nu vrei tu sa renunti la cfg si sa joci default cu cateva comenzi gen rate , cl_forspead backspead etc.
eu nu am nimik cu tine insa ca la nu mai fie nici o neintelegere asta este sfatul meu
1
3xcludE
Newbie
Newbie

Post by 3xcludE »

sa inteleg de la tine ca am coduri in CFG? sau ce?k nu te inteleg...eu am si cfg-ul normal de la joc.cu ala am jukt pana acum 3 zile.daca i-mi dai o comanda sa i-mi afiseze timpul ramas pe mapa la 2-3 sec(cum face cfg-ul asta) nu am nimic impotriva.Eu din cauza asta il tzin pe asta.Bine don Sl@ke zice k nu domne a mirosit el...ce naiba...asta e cfg...sa pun valoarea cu recoil cu ce mai spune el.

Astept o comanda pt timp si un unbann daca am luat bann aiurea.
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

ce draq mah baiatule chiar nu stii comnda pt timp ??
y /timeleft
asta e comanda
inca ceva nu cred ca nu poti trai fara ea , la ce te ajuta sa stii cat mai e din harta ??
3xcludE
Newbie
Newbie

Post by 3xcludE »

sefu mie i-mi apare pe ecran timpul fara sa dau vreo comanda...!si cu refresh de 3 sec max...
pricepusi?:D
3xcludE
Newbie
Newbie

Post by 3xcludE »

si ink ceva...chiar nu are rost sa mai incerc oficial sa recuperez nickul pentru k oricum si acum ma joc...si am sa ma joc cu alte nickuri...daia nu mai ploua
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

tu nu stii comanda la timp si stii cs:-j tot te prind si cu alt nume stai linistit;)
KssK
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by KssK »

mi`am luat ban asa aiurea ...nick`u meu`n joc e KsK ,,, nu stiu care admin mi`a dat ban k erau 4 on ... am luat ban p 28.10.09 l ora 23.50 ... motivu` kre cred eu k am luat ban este k am dat 2 head`uri si nah ... si nici macar poze nu mi`a facut adminu` respectiv....mi`a dat direct ban park ar fi serv lui... dak are 15 ani e bun :| mi`a mai dat si 10000 d min k saracia x(

se vede si`n printul urmator - > Image

acuma vreau sa vad motivu` pt kre am luat ban asa aiurea si fara poze ... sau demo ... vreau sa vad topic la ban report ... sau nu se mai foloseste asa ceva ?

vreau sa`mi scoatetzi banu` luat aiurea - > ip : 86.123.224.9

ms anticipat ... have fun & good luck all :)

P.S. : data viitoare dragi admini faceti`mi poze k s fitzi siguri dak sunt codat sau nu ... la revedere !!!
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

poate ti s-a dat blind si nu l-ai luat...adminul care ti-a dat ban stie mai bine:-??
KssK
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by KssK »

aha...blind nu am primit stiu sigur k altfel nu m`ai circulam p harta...dita...eram blind dak`mi dadea ... aq tot c vreau s vad e dovada la BAN REPORT ... ms slake k ai raspuns :P

mi`am adus aminte k am scris admin_who`n consola knd am intrat ... si m`am uitat aq`n consola ... adminii astia erau online - > Monster^Kill , MaMu -| MorTon |- , LeGuMa21 si min3semne ...

P.S. : adminu` pefeleu mi`a facut 1 data poze si ma stie k nu joc codat... aq nah :|
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

cp..poti sa intrii;)
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”