UN CODAT

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
[R.I.P]
Newbie
Newbie

UN CODAT

Post by [R.I.P] »

MA SCUZATI CA POSTEZ AICI DAR NU MAI SUPORT CREATE E SPEC SI NU SUNT ADMIN..ROG MULT UN ADMIN SA INTRE P SV SA BANEZE CODATU ALA INFECT CARE STA DE JUMA DE ORA P SV SI ARE SI LVL 10 HUMAN DECI A MAI JUCAT IL CHEAMA Mr.Poli VA ROG MULT CAT MAI RPDDDDDDX(X(X(X(
[R.I.P]
Newbie
Newbie

Re: UN CODAT

Post by [R.I.P] »

Mr.Poli
Newbie
Newbie

Post by Mr.Poli »

ba admine ininte sa faci tot ce spune un noob mia bine fa poze sau demo!
ai nub si nu realizeaza ca nu toti sunt fraieri ca el!
am casti si aud pe unde vi copil prost ce esti R.I.P
[R.I.P]
Newbie
Newbie

Post by [R.I.P] »

ba retardatule vreo 5 oameni au zis ca ai wall si create tia dat ban dc crezi ma ca tia dat sa uitat pe tine inainte si tea vazut codat si tia dat ban in neamu matii de copil crescut in boscheti tineti gura aia pocita de codat jegos mai nou castile iti arata prin pereti pe unde sa tragi dupa mine, snk si ink vreo 2 si mai nou castile scriu singure [BadBoy V5] si nuj ce nu???in gatii matii de prost
Mr.Poli
Newbie
Newbie

Post by Mr.Poli »

ai grija cum vb
1 data sa chemi admini sa joc si sa faca in ce moment vor poze tot asa joc
si auzi de unde vine pui tinta la locul unde cezi ca iese si astepti!
si nu au sp 5 aomeni ca am wall ca a mai zis inca 1 fraier ca tine!
ca nu sti sa gandesti logik mai umbla la scoala si invataq sa gandesti logik copil fraier!
AdiccteD
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by AdiccteD »

[R.I.P] wrote: ba retardatule vreo 5 oameni au zis ca ai wall si create tia dat ban dc crezi ma ca tia dat sa uitat pe tine inainte si tea vazut codat si tia dat ban in neamu matii de copil crescut in boscheti tineti gura aia pocita de codat jegos mai nou castile iti arata prin pereti pe unde sa tragi dupa mine, snk si ink vreo 2 si mai nou castile scriu singure [BadBoy V5] si nuj ce nu???in gatii matii de prost

Bha da voi nu puteti va sa abtineti din injurat cand vb?? Ai ceva de reclamat reclami si atat...nu trebuie sa ne incantatzicu vocabulatu vostru extrem de "dezvoltat"...Mai controlativa si voi!!!!!
Daca iti iubesti meseria inseamna ca nu ai muncit deloc pana acum!!
Threats don’t work on me … I’ve already been to hell

Image
Post Reply

Return to “Recycle Bin”