Iti vei lua palme.... N-ai tu zile cate palme vei lua in falci =))files! wrote:@maxim09 am eu "grija" de andrutza ;d
READ THIS : viewtopic.php?f=142&t=2752
Iti vei lua palme.... N-ai tu zile cate palme vei lua in falci =))files! wrote:@maxim09 am eu "grija" de andrutza ;d
Hai PA Maxim !! Mai vorbim pe Mess .maxim09 wrote:Neata. anunt inactivitate , minim 2 saptamani, sunt in italia,plec in romania, nu voi avea timp sa joc. Sarbatori fericite!
you2 xDcreate_my_ownp wrote:Craciun fericit
LOW , tu crezi ca daca faci reclama asa aiuera vin playerii ba din contra nu vin ! , vei lua ban amigos si pe forum/serverMr_Happy wrote:HostName: CENZURED
Address: CENZURED
Players: 0 / 50
Ping: 12
Mode: • Evolved New Mod •
Map: San Andreas
Avem GM zonek va dam tot ce vreti sv va fi on pe parcursul vacantie va dam admine leadere tot ce vreti .Noi doar va cerem sa va distrati si sa va aduceti prietenii!!Gm este luat de la Heker ,am nevoie de un scripter cat de cat bunicel pentru a repara cateva buguri minore!! dati add CENZURED. !NU este reclama!Eu am facut acest sv ca o copie mai buna a zonekului !!Va dam tot ce vreti tineti minte VA CEREM DISTRACTIE add CENZURED
adevarat create .. :-w sterge postu :)) lui mr happy si BANNNNEDwolff wrote:oricum nu mai are cn veni:)) au ramas pe zonek doar veteranii:)) cam greu sa plece astia...;))