Va rog nu deschideti subiect despre adminul meu .. Daca HeKeR nu vrea ca am gresit :-?? Nu vrea si gata ...
No problem , dar cand ai nevoie de admini .. nu sunt
Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg
serverul a ajuns la 42 playeri...dar dintrodata a scazut ,e ora 19.42 si pe server sunt 18,azi nu au trecut de 22 .nush ce sa intamplat.am vazut un server care a dat wipe si deodata sau inmultit si am vaz playeri de pe zonek acolo,asta cred k e explicatia .prb pe server nu e modul (e super fain)...probabil un pic stafful.alta explicatie nush daca este...
Mda... au venit o gramada de playerii , cei care au adus playerii au primit intradevar admin , dupa 2 -3 zile.. s`au dus si acei admini si playerii care au fost adusi
Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg
da...dar el nu are srv la propriu zs,si nici nu are playeri;) ...oricum eu nu bat apropouri impotriva nimanui! pt mn pitic ramane un exemplu pt ceilalti admini,mai greseste si el e cv omenesc.dar e bun admin!
A venit Shacal , eu stateam si ma uitam la el cum face reclama ... si da BANURI la playerii :) ca restu erau AFK