Raporteaza un membru Politia Romana

Pride in Protection and Service
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Re: Raporteaza un membru PD aici

Post by CiuChy »

Auzi pune aici dovezi.. faza cu WAR aveai WANTED ;) eram si SWAT .... asa ca las`o balta.. mai scrie din cand in cand /stats si uitate la WantedLevel: [1,2,3,4,6,10] ;) sa te mai uiti ;) daca nu iti pun eu poze sa vezi ca aveai wanted :)

Si MiTzA nu a spus ca stai in chirie eu nu am vazut sa spuna ;) si a fost FURT MASINA , ii masina lui de la casa el este propiretarul
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
MrApple
Newbie
Newbie

Post by MrApple »

am dat acum /unrent .. Ia zimi cum vede el ca eu stau in chirie la el in casa ?:)) Il rog pe HeKeR sa se uite in LOG!
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Asa. Ma bucur ca ai facut post. 1) nu vad pozele, oricum, eu te aprob, tot ce s`a intamplat e asa cum spui tu. Dar, daca stii ca stai in chirie, intreaba si tu proprietarul casei daca te lasa sa folosesti masina. Poate eu nu vreau sa o folosesti si tu, ci doar eu si Adriana. E foarte greu sa dau un /w mitza ba bolovan pot folosi masina de la casa? Neah, ala se considera furt auto. Acuma nu mori cat stai in jail. Ne mai auzim la un pac pac.
MrApple
Newbie
Newbie

Post by MrApple »

=] cum draku sa iti dau ma /w pentru masina cand stau in chirie ? ai mai vazut tu asa ceva ?:) si daca nu am poze, sa se uite heker in log sa vada ;)

in fine.. las.o asa :-j
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

pentru ce sa se uite in log ?? daca eu nu am dovada ca MiTzA ma injura etc etc.. si nu am dovada ?? ce sa se uite heker in log ? =)))))))))))))))))))))
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
MrApple
Newbie
Newbie

Post by MrApple »

log = dovada, daca se uita in log vede daca aveam rent la el sau nu.
files!
Hero Member
Hero Member
Nick:: FILEz

Post by files! »

mitza si ciuchy nu primesc nimica !
Zonek official server your second life
Bine ati venit pe http://forum.zonek.ro
Peace Zonek Community

Y!M : filemiez

Kiss my ass ;[

1 = f
3 = i
3 = l
7 = e
Dreve
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dreve »

Nickul tau: D0n.Dreveee
Nickul ofiterului pe care il reclami: Mitza, pitic
Martori: Carlos
Descrierea situatiei: Pai lea ordonat liderul "files" sa atace , eu nu aveam wanted carlos nu avea, ei au blocat drumul si trageau in toti oameni care treceau pe acolo .. eu il ajutam pe carlos sa ii arat de unde poate inchiria nrg-500 si astia trag ca nebuni in noi ... frate de se puneau la vama sa faca control nu ziceam nimic... ei cica "echipa" SWAT mdea...pfff mai bine mitza leader
Poze: http://img529.imageshack.us/slideshow/w ... mp074t.png
Image
Dreve
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dreve »

Nu luati in considerare ca am facut din creseala post aici:(
Image
Andrei_Tudor
Newbie
Newbie

Post by Andrei_Tudor »

Nickul tau:Disgust
Nickul ofiterului pe care il reclami: files, mitza
Martori: wolf, si nu stiu cine mai era la jail
Descrierea situatiei: deci am primit jail de la files, absolut degeaba nu am fct nimic nu aveam wanted nu aveam nimic, dupa care eram eu in celula cu altii, ma muta mitza in alta celula ca ma bateam cu unii:d asa si cand m-ai aveam si eu 200 de sec de stat la jail dupa 5000 de sec state, mitza imi da din nou jail 4000 de sec... + ca din cauza lui files ca m-a bagat fara motiv la jail, am pierdut si 40000$ si acum am primit payday si am 0 dolari... ma rog, va rog luati o decizie... cand heker, maxim si alt admin mai bun nu e on toti ceilalti admini isi fac de cap, cand intraa idminii nu mai comenteaza nici unul nimic, ei sunt sfinti...!
Poze:http://img213.imageshack.us/img213/1861/samp104x.png
http://img403.imageshack.us/img403/552/samp105h.png
Nick: Andrey
Level: 2
Faction: LF - Leader
House: -
Business: -
Money: Mai bogat ca mine - 200000$
Function: Player
Respect: create_my_owpn, PiTiC -sunt singurii pentru care pot avea respect, mai ales pitic!
Anti-Patic: FILES, lol, mama, tata, bunicii, cainele care ma musca, Dreveee , sormea... mai sunt si altii
files!
Hero Member
Hero Member
Nick:: FILEz

Post by files! »

Hai salpa , sunt LEADEr cum sa raportezi un membru PD HAHAHAHHAHAHAHAH =))) daten sange ..

RECLAMATIE 0

SWAT TRAGE FARA AVERTISMENTE
GET DELIVERS ERA INCHIS AI TRECUT PE ACOLO SI MORT HAIPA !
Zonek official server your second life
Bine ati venit pe http://forum.zonek.ro
Peace Zonek Community

Y!M : filemiez

Kiss my ass ;[

1 = f
3 = i
3 = l
7 = e
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

Nickul tau: BossMihai
Nickul ofiterului pe care il reclami: bLind ( cel mai prost PD )
Martori: SS : album : http://img529.imageshack.us/gal.php?g=samp218b.png ( sunt amestecate adica cnd imi da clear si altele )
Descrierea situatiei: Pai am avut un conflict cu pitic si alti si am avut prison , eu aveam wanted 9 si eram la prison ... Nimeni nu mi-a dat clear! k pana aici . am iesit de la prison dar wanted a ramas ! Si ma gasesc cu PD dupa mn :| k fug de iei sa nu iau iara jail si vb cu MiTzA si imi da clear . cnd ma trezesc de la blind cu w 9 din nou cu motiv " re-take " :| si ii zic pe /w ce s-a intamplat lui bLind si el nici nu ma baga in seama :| pai asa oameni pe sv? :| si ma duc in HQ si nu mai ies de acolo pt ca PD erau exact langa HQ si daca ieseam ma omora! Si ma trezesc cu prison de la alcatraz :| pai daca aveam w 9 fara nici un motiv ? :| ce sa fac ? :| deci luati decizii! bLind merita /uninvite
Image
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Post by bLind »

bai copile ai dovada ca ai luat jail si ti-a ramas w 9 ? Mitza ti-a dat ca te-a crezut. Ei bine eu nu te cred si de la mn ai avut re-take probleme ? Am vb si cu Mitza si i-am zis ca ti-am dat re-take nu a zis nimic. + vezi pe cine faci animal si prost etc. Ca te fac si aia de lvl 2 la deagle . Hai sall. Tu aveai w 9 , w 9 ai primit . asa ca sh.
Nick: bLind
Level: 12
Faction: Hitman Agency : Rank 4 ( Special Agent)
House: Da
Business: Nu
Money: 10.500.000 $
Function: Helper 1
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

bLind uitate si tu pe acolo la SS cnd eram la prison si am dat /stats si scria " [Wanted Level] : 9 " =)) invata sa citesti ;)
Image
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Asa. Sa revin. Disgust, ca te bateai cu aia in jail, se numeste JF! Si se sanctioneaza cu prison. Asa ca ti`am dat. Nu m`a interesat ca mai aveai 200 secunde. Altadata sa stai relax in jail. Cat despre BossMihai si blind, intradevar, ti`am dat eu clear o data, apoi blind ti`a dat retake. Eu ce vina am in asta? Eu te`am crezut, dar daca bLind nu te-a crezut? Ce vrei eu sa fac? Sa ma cert cu toti din PD ca eu te cred si ei nu? D`aia ti`am si zis pe /w , vorbeste cu blind, daca vrea bine, daca nu, nu ma bag. Imi pare rau, sincer.
Post Reply

Return to “Politia Romana”