Modalitate rank up / down

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
files!
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: FILEz
Jucator CS ?: Da

Modalitate rank up / down

Post by files! »

!!! NOUA MODALITATE DE RANK UP/DOWN !!!
*Pentru Rank UP :

rank 2 => 50ss /accept taxi
rank 3 => 75ss /accept taxi
rank 4 => 125 /accept taxi
rank 5 => de la 2 saptamani in sus de la rank 4 pe activitate.(Pentru a ne putea da seama daca meritati sau nu)

Ce vrea sa insemne acest /accept taxi pentru rank up, adica atunci cand un membru din taxi a acceptat o comanda de taxi prin /accept taxi, dupa ce onoreaza aceasta comanda, cand cel care trebuia dus la un loc anume coboara din masina, taximetristului ii arata cat a platit pentru cursa, atunci cand va arata acest lucru faceti un ss, acest reprezentat un /accept taxi.

*Pentru Rank Down/Demisi:
- La 2 avertismente membru taxi v-a primi rank down.
- Daca vad o singura data pe /f ca va vorbiti urat intre voi, nu conteaza ce cuvinte folositi, atat timp cat este o jignire si eu nu suport acest lucru deoarece exista mess, /w , call [number] etc. veti fi demisi fara discutii.

Reguli necesare !!
1. Daca un coleg din Taxi a gresit cu ceva fata de tine va rog sa nu postati la "Reclama un membru Taxi" deoarece veti primi avertisment . Nu vreau sa ne reclamam intre noi daca ai ceva de spus exita mess sau /w etc, si atunci vom lua masuri daca este cazul .
2. Daca cineva va reclama vreau sa dati un singur, maxim 2 "Add Reply" daca este nevoie si sa va spuneti parerea despre reclamatie.
Daca cumva veti da mai multe add reply veti primi un avertisment.
3. Vreau sa aveti un limbaj adecvat intre voi si cu ceilati playeri de pe eGaming Comunity . (este prevazut si la regulament )
4. Acum se va da rank UP si in functie de activitatea pe care o are membrul Taxi in timpul saptamani adica daca el are ss-uri pentru rank UP si nu prea a fost activ a intrat doar oleac sa faca ss-urile si atat ii se va scade un numar din ss-urile facute pentru rank UP.
5. Vreau ca de acum inainte sa anuntati aici daca nu puteti intra in timplu saptamani expl: "Eu nu pot intra pana luni am niste probleme" sau " Eu nu pot intra in timpul saptamani deoarece am de invatat " etc.
6. Nu incercati sa ma pacaliti ca voi aveti ss-uri cu /accept taxi pentru rank UP dar defapt ati pus majoritatea din ss-uri care le mai postaserati = > Avertisment + Rank Down!.
7. Aveti grija cum incercati sa pacaliti ca sa luati rank UP, adica sun pe vecinul sa il duc eu cu taxi-ul sa fac un ss, daca va prind cu asa ceva sunteti demisi.
8. Nu puneti key pe masinile factiunii riscati sa primiti avertisment..
Zonek official server your second life
Bine ati venit pe http://forum.zonek.ro
Peace Zonek Community

Y!M : filemiez

Kiss my ass ;[

1 = f
3 = i
3 = l
7 = e
varoca
Newbie
Newbie

Re: Modalitate rank up / down

Post by varoca »

Rank se da pe activitate si seriozitate:

Rank 2: 5 /serice taxi acceptate
Rank 3: 15 /serice taxi acceptate
Rank 4: 30 /serice taxi acceptate
Rank 5: 50 /serice taxi acceptate

Cand voi considera eu ca meritati rank va voi zice pe /f !!! Nu cereti rank up sau veti fi demisi
Cape
Newbie
Newbie

Re: Modalitate rank up / down

Post by Cape »

Pentru Rank Up

rank 2 => 50 ss /accept taxi
rank 3 => 75 ss /accept taxi
rank 4 => 125 ss /accept taxi
rank 5 => de la 2 saptamani in sus de la rank 4 pe activitate.(Pentru a ne putea da seama daca meritati sau nu)

Pentru Rank down
Cine e inactiv are rank down sau demis in cel mai rau caz.

Daca eu consider ca cineva merita rank up voi vb pe /f !!! Nu cereti rank up decat la sedinta. In afara sedintei , cine cere e DEMIS !!!
Post Reply

Return to “Recycle Bin”