Parere despre adminul CiuChy

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Parere despre adminul CiuChy

Post by CiuChy »

FIECARE PLAYER ESTE RUGAT SA ISI LASE CE PARERE VREA DESPRE ADMINUL CIUCHY , AM FACUT PERSONAL ACEST TOPIC. NU MA INTERESEAZA CA TE CHEAMA X,Y,Z NU AI RESPECTAT REGULAMENTUL SUPORTI CONSECINTELE !!

Multumesc tutoror playeriilor care spun si pareri bune si pareri rele.
Last edited by CiuChy on Mon Nov 29, 2010 8:17 pm, edited 3 times in total.
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
varoca
Newbie
Newbie

Re: Parere despre adminul CiuChy

Post by varoca »

Dupa parerea mea e cel mai bun!Ajuta la nevoie!E super!Ce pot sa spun!
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Cel mai prost moldovean.
Melodie pentru Maxim si pt toti care au o problema cand aud numele Enrique.

http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Post by bLind »

Dupa mine este cel mai bun admin .. chiar daca are unele momente cand ma enerveaza.. e singurul care se mai ingrijeste de server.E dur cand vrea .. dar si de treaba =)) . Eu il cam enervez si el stie.. dar e cel mai bun admin :P
Nick: bLind
Level: 12
Faction: Hitman Agency : Rank 4 ( Special Agent)
House: Da
Business: Nu
Money: 10.500.000 $
Function: Helper 1
aaronstone
Newbie
Newbie

Post by aaronstone »

ce a zis si enrique
Image
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

Eu am postat si la diferenta adminilor si am spus ceea ce trebuie . Sa iti ami spun ceva ca ar trebuii sa fi si tu mai intelegator si sa tii /togwhisper mai rar :))) si pt toti : ganditiva si voi daca nu ar mai fi CiuChy unde ar ajunge sv ? :| ca nimeni nu se prea mai ocupa de /fpk , /prison , forum , lidere , helpere ? :| ganditiva si voi ca nu mai e nimeni care sa se ocupe! deci CiuChy fi si tu mai intelegator si mai decis :)
Image
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Se ocupa nimic de zis, dar se crede peste toti si asta il strica. Fata de cum era inainte cand am intrat eu pe server e mai bine. Inainte imi dadea kick, fine prison din orice. Cauta motive sa ma bage la jail, dar nu mai conteaza asta. Dupa cateva plangeri la care a ajuns admin 4 sa gandit si a mai revenit pe drumul cel bun. Dar tot il strica asta ca se crede el peste noi si sa nu miste nimeni in fata lui. Topicul asta e inutil, era pareri admini sau cum se num topicul ala.

CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Da, dar vroiam sa il fac fericit pe T.i.. ca el vroia parere doar despre mine ...

Si nu sunt MOLDOVEAN.

Nu ma cred mai sus de nimeni.

Dai /ad aiurea fine , continui cu fine.. dupaia mute si kick... daca flood mute daca spam mute.. /report cu flood etc fine... fine fine.. mute mute , afk on wanted , jail ... tot asa ... nu ma cred mai sus de nimeni.. dar cand va aud sa va dau /rac la comanda.. ca asa vreti voi.. imi vine sa turbez.. adminul nu da /rac ca asa vrea X,Y ca si`a lasat masina uitata pe eu mai stiu unde.. si pe tine te`a suparat Enrique ca eu am dat /racul acela neanuntat cand era cu masiniile alea in fata LSPD ...

De ce sa dau /tog ?? sa ii aud pe toti cum ma spameaza si floodeaza cu intrebarii aiurea ?? fare sens.. sau intrebari care le gasesc pe forum ?? sau imi spune daca il bag leader la factiunea aia si el nici nu are cerere de leader sau dece are wanted ca nu a fauct nimica ... sau de ce ii dau /fine de ce ii dau mute ... etc etc etc... pot continua 2 pagini sa tot scriu...
Last edited by CiuChy on Mon Nov 29, 2010 8:36 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

CiuChy wrote:Da, dar vroiam sa il fac fericit pe T.i.. ca el vroia parere doar despre mine ...

Si nu sunt MOLDOVEAN.

Nu ma cred mai sus de nimeni.

Dai /ad aiurea fine , continui cu fine.. dupaia mute si kick... daca flood mute daca spam mute.. /report cu flood etc fine... fine fine.. mute mute , afk on wanted , jail ... tot asa ... nu ma cred mai sus de nimeni.. dar cand va aud sa va dau /rac la comanda.. ca asa vreti voi.. imi vine sa turbez.. adminul nu da /rac ca asa vrea X,Y ca si`a lasat masina uitata pe eu mai stiu unde.. si pe tine te`a suparat Enrique ca eu am dat /racul acela neanuntat cand era cu masiniile alea in fata LSPD ...
Nu am cerut rac doar ca era masina lui aaronstone blocata, dar erau masini pe toate strazile, blocase drumurile cu trailerele de la tiruri. Si atunci ma deranjat ca ai zis ca nu mai dai rac in ziua aia ca sa mai dat odata si ca se da doar odata. La alea puteai sa le dai rtc. In fine sa terminam cu discutia asta ca nu ajungem nicaieri. Poate ai inteles si tu ceva si o sa ti cont si de parerea noasta, a playerilor.

maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Pentru toti ipocritii care nu stiu sa respecte stafful:
Stiti de ce ne comportam asa cu voi nu? Pentru ca noi muncim gratis sa fie liniste pe server dupa care ne futeti in gura.
Cand aveti nevoie de noi sunteti cei mai cuminti,iar cand va sanctionam comform regulamentului suntem dusmanii vostri. Va credeti mai buni la samp? Aratati ca meritati admin si nu va mai bateti joc de cei actuali. Ciuchy,alcatraz,nu stiu cum sa se imparta mai bine ca sa va multumeasca pe toti... Faceam la fel dar am vazut ca degeaba...
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Normal ca se poarta frumos cand au nevoie de ajutor, ca daca zic ba boule da-mi si mie skin 244 mi-ai da? Si daca nu ati tine whisper blocat si ati comunica mai mult cu playerii nu doar cu prietenii poate o sa fie alta viata. Am fost si eu admin pe alt server si stiu cum e. Nu prea mai ai timp de nimic, dar mai bagati adimini si impartiti treaba. Ciuchy zicea ca nu e nimeni bun de admin, pe cine sa bage? Daca nu a dat sansa la nimeni de unde stie el ca nu e bun?

CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

DACA HELPER NU MERITATI , MERITATI ADMIN ??? GANDESTE PUTIN.. SI DE CE SA TIN /TOG ENABLED ?? ACOLO VORBESC PRIETENI ETC... NU MA SPAMEAZA FLOODEAZA TOTI CA NU STIE AIA CE FACE ACOLO EL A FACUT CERERE LEADER CA DE CE ARE MUTE DE CA II DAU FINE DE CA II DAU KICK DE CE ARE WANTED.. EU PE /R /D /W NU SUNT ADMIN , PE /REPORT ACOLO SUNT ADMIN ADEVARAT... DAR DACA INJURI PE /R /D /W ITI DAU MUTE .. SI CUM SPUNE SI MAXIM MAI SUS ... :-J

Eu inainte eram helper ... dupaia admin pentru ca nu abuzam de comenzi.. etc .. nu mi`a dat tine si tu ADMIN ... :-j
Am vazut chiar acuma , am 2 helperii superi activi si nu abuzeaza . bLind si BossMihai ...

SI DACA CINEVA GRESESTE IMEDIAT II SARITI IN CAP LU ALA CA A GRESIT.. DAR CAND GRESITI VOI SPUNETI CA NU ATI GRESIT CA ATI PROCEDAT CORECT ... ETC , MA REFER IN GENERAL...
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Sansa nu se ofera, o iei tu singura,nimic in viata nu primesti degeaba,trebuie sa faci ceva. Eu am asteptat o sansa la admin sau am luat-o prin fapte? doh. Nu stii tu cum sa faci rost de admin,dat iti zic ca la felul cum te comporti nu vei primi nici un lider.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
files!
Hero Member
Hero Member
Nick:: FILEz

Post by files! »

Imi place .. e dintre cei mai buni admini , ajuta playerii si se comporta in mod egal cu toti playerii . Nota 10 . Peace ;[
Zonek official server your second life
Bine ati venit pe http://forum.zonek.ro
Peace Zonek Community

Y!M : filemiez

Kiss my ass ;[

1 = f
3 = i
3 = l
7 = e
styl3r
Newbie
Newbie

Post by styl3r »

e ce`l mai rpaf admin gg lui heKeR ia dat banned merit cu felicitari :D fraer se credea smecher mereu gg lui asa a fost sia meriattato un banned frumusel si papa :D
Post Reply

Return to “Recycle Bin”