Wipe

Asteptam sugestia ta !
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: Wipe

Post by Sl@ke »

CONTRA
FinuCCi
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by FinuCCi »

PRO ;x
Mereu in felul meu...
Image
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

anya wrote:
bLind wrote:Eu sunt contra. Dc nu puteti pastra baza de date ? si sa schimbati modul ? Unii chiar au muncit pt level, bani , case , bizuri.Credeti ca asta e solutia de a popula sv ?. Cand ii aud pastia vai daca da wipe vor fii peste 60 playeri. De unde ? Din potriva se vor lasa multi de sv.. deoarece zic in felul urmator. "Eu am muncit pt bani etc. iar ei acum imi iau tot. Nu mai bine plec pe alt sv sa vad cum e ?" S-au chinuit unii sa aduca iar zonek sus.. azi au fost peste 27 playeri.. inainte erau 10 max. Cu timpul o sa se populeze.. nu e nevoie de wipe.Daca vreti luati decat masinile pers.. ca sa bagat aia cu /v park etc.. dar lvl , case , bizuri.. dc sa le luati ? poate banii sa le dai un /check.. ca majoritatea nu au mai mult de 1 miliard.. nici pala nu il au.., iar rob la banca.. nu au reusit deoarece intervine SWAT
Au muncit.....haha ca numai bug abuze stiti sa faceti....daca dau check la tot srv vad peste 500 de mil
La mine o sa fi uimit. Am doar 4 milioane.
Melodie pentru Maxim si pt toti care au o problema cand aud numele Enrique.

http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

eu unu am muncit... daca ai sti cate materiale m-am chinuit sa vand pana m-am ridicat cat de cat.... si acum sa imi iei toata munca...cam nasol
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Hai , sa incercam sa nu mai facem OFF TOPIC !
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Post by bLind »

anya wrote:
bLind wrote:Eu sunt contra. Dc nu puteti pastra baza de date ? si sa schimbati modul ? Unii chiar au muncit pt level, bani , case , bizuri.Credeti ca asta e solutia de a popula sv ?. Cand ii aud pastia vai daca da wipe vor fii peste 60 playeri. De unde ? Din potriva se vor lasa multi de sv.. deoarece zic in felul urmator. "Eu am muncit pt bani etc. iar ei acum imi iau tot. Nu mai bine plec pe alt sv sa vad cum e ?" S-au chinuit unii sa aduca iar zonek sus.. azi au fost peste 27 playeri.. inainte erau 10 max. Cu timpul o sa se populeze.. nu e nevoie de wipe.Daca vreti luati decat masinile pers.. ca sa bagat aia cu /v park etc.. dar lvl , case , bizuri.. dc sa le luati ? poate banii sa le dai un /check.. ca majoritatea nu au mai mult de 1 miliard.. nici pala nu il au.., iar rob la banca.. nu au reusit deoarece intervine SWAT
Au muncit.....haha ca numai bug abuze stiti sa faceti....daca dau check la tot srv vad peste 500 de mil
Eu am facut mats :) si vindeam 10 k 1 mil.. am mers la eventuri cu P mare si am castigat + ca daca ai in banca multi bani primesti si la payday mult... eu am acum 700 mil si la 0,5 per cent primesc 3 mil jum pay cum sa nu fac bani ? Crezi ca am facut usor bani ? Am stiut sa fac afaceri.. Am vandut biz paintball cu 30 mil... casa cu 70 mil.. daca sti cum sa negociezi ajungi departe.. nu e corect s ane iei toata munca. Eu toate orele pe care le am sunt jucate ! Nu state afk cum fac altii. Eu zic ca s-au mai strans playeri si merita sa mai stam asa sa vedem ce ajunge. Poate isi revine.
Iar noi cu bani multi ajutam playeri cu bani putini. Facem eventuri cu 3-5 mil ... sa aibe toti bani.
Nick: bLind
Level: 12
Faction: Hitman Agency : Rank 4 ( Special Agent)
House: Da
Business: Nu
Money: 10.500.000 $
Function: Helper 1
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

TERMINATI OFF TOPIC !! SE VA DA WIPE SI GATA .. CE II ASA GREU DE INTELES CA SE DA WIPE ?...
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Oricum se da wipe asa ca degeaba va milogiti. Daca tu faci asa crize pt lvl tau si 600mil apai eu ar trebui sa ma sinucid.....:-j 2 miliarde si ceva , casa superba,gssf...level 37.....
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

maxim09 wrote:Oricum se da wipe asa ca degeaba va milogiti. Daca tu faci asa crize pt lvl tau si 600mil apai eu ar trebui sa ma sinucid.....:-j 2 miliarde si ceva , casa superba,gssf...level 37.....
O nimica toata.
Eu am tot ce mi-am dorit mai putin masina personala care nu mi-a pus-o inca. Am casa, am avut bizz, am sotie, am prieteni si un lider de nota 10.
Melodie pentru Maxim si pt toti care au o problema cand aud numele Enrique.

http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

vor renunta multi dintre cei vechi...o sa vedeti voi...
alexz
Newbie
Newbie

Post by alexz »

PRO wipe...dar cu conditia sa se schimbe si staff-ul :D ,sa fie TOT de la 0..nu numai lvl..bani case bizzuri,etc :):P
Post Reply

Return to “Sugestii”