Raporteaza un membru Politia Romana

Pride in Protection and Service
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Re: Raporteaza un membru PD aici

Post by CiuChy »

Nu mai zic nimica pentru ca nu mai are rost sa te bag in seama :) bafta
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Normal ca eu sunt un prost pt voi, la fel ca oricare player voi sunteti admini si va credeti zei. Nu procedati deloc corect, sa va fie rusine. Eu tot fac plangere in speranta ca cineva pune piciorul in prag si trece peste voi, dar la toti le este frica sa recunoasca sa nu fie si ei in situatia mea. Ciuchy era o postare mai veche a ta despre moldoveni ( ca v-au invadat moldovenii si ca sunt mana in mana) acelasi lucru faceti si voi acum doar ca acum tu esti de partea cealalta si iti convine.
Melodie pentru Maxim si pt toti care au o problema cand aud numele Enrique.

http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Bossmihai primeste 1 advertisment , la fel si MiTzA ca te`a dat jos de pe MOTOR , m`am uitat m`ai atent.. la poze
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Avertisment verbal presupun care este egal cu 0. Ca mi-a dat wanted cand a sunat cineva la 911 de ce nu primeste pedeapsa? Si nu esti tu lider sa decizi in caz ca ai uitat.
Melodie pentru Maxim si pt toti care au o problema cand aud numele Enrique.

http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
FinuCCi
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by FinuCCi »

Nickul tau: FinuCCi
Nickul ofiterului pe care il reclami: bLinD
Martori: ss
Descrierea situatiei: cei din ykz ma atacau , iar eu trebuia sa ma apar intr-un fel , apoi mi-am luat un eagle si am inceput sa trag si eu , apoi blind mi-a luat eagle (chiar daca aveam licenta pentru el) apoi el a plecat si la lasat pe cel din ykz sa traga in mine.
Poze: http://img195.imageshack.us/i/samp140a.png/
http://img602.imageshack.us/i/samp139.png/
Mereu in felul meu...
Image
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Da, deci nu va pati nimeni nimic. Si sa iti spun de ce. Se vede clar, in pozele pe care le`ai postat, ca a spus clar, control de rutina. Ok. V`a controlat pe amandoi, dar tu, daca esti mai cu mot, ai scos arma, PD procedeaza conform regulilor. Ai scos arma si ai indreptat`o spre cineva, tazer + armele confiscate. Nu vad nimic gresit in ceea ce a facut bLind cu BossMihai. Si lui ONX nu i s`a facut nimic pentru ca el avea o bata, care este o arma legala. Dupa ce au plecat ei, voi va puteati rupe capurile. Plangere inutila.
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Post by bLind »

Deci. Eu te-am controlat pe tn mai devreme si ti-am luat tot. Si am vb cu boss si ne-am dus la ONIX si i-am zis sa opreasca. Dupa ai venit tu brutus sa tragi in el. Totusi erai in fata noastra. Eu ti-am dat doar /tazer sa te linistesti , iar boss ti-a luat armele. Nu mai sarii tu repede cu post. Eu nu aveam treaba cu tine ci cu ONIX dar te bagi tu repede. Hai sall.
Nick: bLind
Level: 12
Faction: Hitman Agency : Rank 4 ( Special Agent)
House: Da
Business: Nu
Money: 10.500.000 $
Function: Helper 1
FinuCCi
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by FinuCCi »

pune pozele te rog!
Mereu in felul meu...
Image
alexz
Newbie
Newbie

Post by alexz »

Nickul tau: alexz
Nickul ofiterului pe care il reclami: yoz.gen
Martori: nici unul
Descrierea situatiei: eram in fata la lspd...si lam atacat pe yoz.gen fara arme...iam dat 2-3 pumni in glm.el la aceasta a raspuns cu " wanted 4" cik....dl yoz.gen nu stie sa dea wanted(pt cop attack se da wanted 4..el mia dat wanted 1,nu pt k nu sitie wanted list ci pt k nu stie sa dea wanted )poza dovedeste.apoi dupa ce mia dat wanted,scoate mp5 si trage k disperatul in mn si nici nu ma intrebat dak ma predau...mitza sper k o sa iei masuri
Poze: http://img337.imageshack.us/i/samp009ew.png/
files!
Hero Member
Hero Member
Nick:: FILEz

Post by files! »

alexz wrote:Nickul tau: alexz
Nickul ofiterului pe care il reclami: yoz.gen
Martori: nici unul
Descrierea situatiei: eram in fata la lspd...si lam atacat pe yoz.gen fara arme...iam dat 2-3 pumni in glm.el la aceasta a raspuns cu " wanted 4" cik....dl yoz.gen nu stie sa dea wanted(pt cop attack se da wanted 4..el mia dat wanted 1,nu pt k nu sitie wanted list ci pt k nu stie sa dea wanted )poza dovedeste.apoi dupa ce mia dat wanted,scoate mp5 si trage k disperatul in mn si nici nu ma intrebat dak ma predau...mitza sper k o sa iei masuri
Poze: http://img337.imageshack.us/i/samp009ew.png/
Se vede ca a iesit ciuchy din PD ... ce teste da mitza cu ei =]]] merita uninvite ..
Zonek official server your second life
Bine ati venit pe http://forum.zonek.ro
Peace Zonek Community

Y!M : filemiez

Kiss my ass ;[

1 = f
3 = i
3 = l
7 = e
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Daca nu a mai fost in PD , nu avea de unde sa stie .. cum trebuie sa procedeze ... trebuia sa ii spuna prima data , sunt sigur ca MiTzA nu a dat testele cu el la repezeala... doar ca a uitat sa ii spuna si de wanted ... Ramane sa ia MiTzA DECIZIA !
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
yoz.gen
Newbie
Newbie

Post by yoz.gen »

Files! hai sa nu ne bagam ca musca in rahat, scuza-mi limbajul ;) Nu cred ca ti-a cerut nimeni parerea aici.
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Deci, cand am sa intru pe SAMP, am sa vorbesc cu yoz. Deocamdata, primesti un avertisment, la 3 avertismente are /uninvite. Cat despre poza, am observat un 4 acolo, probabil s`a pierdut si in loc sa dea de 4 ori, a scris 4. Am sa vorbesc cu el si am sa vad cum a fost treaba. Si files, te rog sa iti vezi de factiunea ta. Daca tot vroiai sa comentezi ceva, puteai da pm sau sa imi spui in jos. Vorba lui Maxim, +1 rullz. Ai fost lider, stii cum e, toti gresesc, chiar si cei mai buni. Yoz.gen, o sa trebuiasca sa vorbim.
alexz
Newbie
Newbie

Post by alexz »

da stiu k stie wanted list...am vaz de la 4 ,dar am zs k nu stie cum sa dea wanted.oricum...bn k iei masuri,si pt files...mitza le are k leader pd,da teste..si eu am fac cerere si amd at teste.in fine...off topic :D
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Mda, eu vad ca este motiv. TG. Adica Teritoriu Guvernamental. Daca vroiai sa vorbesti cu mine, dadeai /w. Sau rugai un pd sa iasa pana afara, si ii spuneai, si el imi transmitea mie. Dar tu, ai intrat in garaj. Ceea ce nu este permis. Daca e de intrat cineva in garaj, il bag eu, personal. Nu intra de unul singur de capul lui. Blind nu a gresit nimic, deci nu pateste nimic.Altadata sa fii mai atent.
Post Reply

Return to “Politia Romana”