[RP]Snip3r - Mute aiurea

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Kevinster
Jr. Member
Jr. Member

[RP]Snip3r - Mute aiurea

Post by Kevinster »

Nickul meu:Kevinster
Nickul reclamatului:[RP]Snip3r
Screenshot-uri:Image
Descriere a situației : Am vorbit cu [RP]Snip3r sa ma ajute cu niste bani sa cumpar un biz si sa-i dau extortion, mi i-a dat si apoi l-am cumparat .I-am dat extortion si apoi ... dupa cateva zile, zice el ca m-am "Imprumutat" dar ma rog, nu asta e ce vreau sa reclam. Azi dimineata, 02.11.2010, el m-a cheama pe Aero LV parasit, cu teleport defapt, si vine si maxim09, cu el n-am nimic. :D Apoi m-a "interogheaza" si imi zice ca , i-am dat 8 mil inapoi si cica m-a "imprumutat" si vrea toti banii inapoi, desi eu eram cu maxim 2 mil :| asa ca eu i-am zis ceva "melancolic" :))) si mi-a dat mute. Sper sa observati, si sa nu treceti cu vederea :|
Martori:maxim09, pt ca el sigur a vazut ce a facut, ca si admin 1337.
Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul iar dupa iti explica lectia.

Nick: Kevinster
Level: 14
Faction: Leader Taxi Cab Company
House: Vinewood , Ultimate House,Level 9
Business: House Upgrade
Function: Owner [000000000000]
Respect for: postasu, masinile, catzelu', mamitza ,taticutzu si... aiuritu ala de freddy_cur
Anti-Patics: CiuChy, tataia, colegii, raurile, marile, porcii(ca files) si multi altii

Report this post
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Re: [RP]Snip3r - Mute aiurea

Post by Enrique »

razvan1231 wrote:Ti-am dat mute pt ca a plecat maxim09 sa iti verifice biz-ul si tu tot vorbeai...Ti-am dat pana revenea el...Si de unde sti ca era aiurea? :) ..Nu te mai baga tu peste treburile de admin ca nu prea sti...Stai in banca ta si ai grija cum joci :) ..Asa se face cand vrei sa faci o judecata de admin se da mute si unmute doar cand te lasa adminul sa vb/...
Chiar a fost aiurea, nu ii dai mute sa nu mai vorbeasca, poate sa vb orice si oricat atat timp cat nu vb urat sau face flood.
Melodie pentru Maxim si pt toti care au o problema cand aud numele Enrique.

http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
Kevinster
Jr. Member
Jr. Member

Post by Kevinster »

Enrique wrote:
razvan1231 wrote:Ti-am dat mute pt ca a plecat maxim09 sa iti verifice biz-ul si tu tot vorbeai...Ti-am dat pana revenea el...Si de unde sti ca era aiurea? :) ..Nu te mai baga tu peste treburile de admin ca nu prea sti...Stai in banca ta si ai grija cum joci :) ..Asa se face cand vrei sa faci o judecata de admin se da mute si unmute doar cand te lasa adminul sa vb/...
Chiar a fost aiurea, nu ii dai mute sa nu mai vorbeasca, poate sa vb orice si oricat atat timp cat nu vb urat sau face flood.

Chiar daca ai absolut dreptate si sunt deacord, citeste reguluile, n apari in plagnerea mea asa ca nu te baga, ms! :D
Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul iar dupa iti explica lectia.

Nick: Kevinster
Level: 14
Faction: Leader Taxi Cab Company
House: Vinewood , Ultimate House,Level 9
Business: House Upgrade
Function: Owner [000000000000]
Respect for: postasu, masinile, catzelu', mamitza ,taticutzu si... aiuritu ala de freddy_cur
Anti-Patics: CiuChy, tataia, colegii, raurile, marile, porcii(ca files) si multi altii

Report this post
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Razvan_D »

[RP]Snip3r primeste admin 0 pt ca ai foarte multe plangeri. De cand ai primit admin 2 numai gafe ai facut. Imi pare rau pt tine dar ti-ai facut-o cu mana ta.
Image
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

un mic amanunt as avea de adaugat..enrique la toate plangerile ai spus de ce se baga sniper si sa raspunda un admin mai mare.. acum nu inteleg de ce te bagi tu sa comentezi la plangeri??? nu o lua in nume de rau.. il critici pe sniper ca se baga peste tot, dar tu ce faci???
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Sl@ke wrote:un mic amanunt as avea de adaugat..enrique la toate plangerile ai spus de ce se baga sniper si sa raspunda un admin mai mare.. acum nu inteleg de ce te bagi tu sa comentezi la plangeri??? nu o lua in nume de rau.. il critici pe sniper ca se baga peste tot, dar tu ce faci???
Asa este, este greseala mea, doar la plangerea asta m-am bagat. Sper sa nu se mai repete. Oricum ma bucur ca a intrat Razvan si a clarificat situatia, acum sper sa se fi terminat si problemele lor cu mine.
Melodie pentru Maxim si pt toti care au o problema cand aud numele Enrique.

http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

nu cred ca are cineva boala pe tine...
Post Reply

Return to “Plangeri”