Plangere sniper

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Plangere sniper

Post by bLind »

Nickul meu: bLind
Nickul reclamatului: Ciuchy si Sniper
Screenshot-uri: http://img24.imageshack.us/img24/1289/samp394y.png
http://img191.imageshack.us/img191/4738/samp398l.png
Descriere a situației : Deci noi grove am atacat politia ca ne tot stresau cu controalele... bun.. am luat toti wanted si dupa ne-am echipat de macel.. unii erau pe masina iar altii in masina... dupa ce am murit toti.. eram la hq grove sa facem niste poze de grup ... cand ne da sniper tp afara ca cica am facut non-rp :O wtf ? ca stau pe masina e non-rp ? vreau sa vad citatul din reg. El zice ca ne da si warn si prison 1 h ... pt ? ca se oftica pd ca tragem in ei ?
+ ca ne-a dat mute aiurea si ne zicea sa nu vb pe /me dc ? ce am facut pt mute ?
Din cauza lor nu mai joaca lumea pe sv !

Martori: Mafiotu , BossMihai , motarel , si tot pd + sniper
Nick: bLind
Level: 12
Faction: Hitman Agency : Rank 4 ( Special Agent)
House: Da
Business: Nu
Money: 10.500.000 $
Function: Helper 1
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Re: Plangere sniper

Post by bLind »

si faza cu non-rp zi ? ca ma facut poza cand ii dai lui boss jail + lui mafi ii dai jail 30 min ca e afk ? poate l-a chemat maicasa la bucatarie sau a primit un buzz.. dc dai jail ? ... nu va inteleg
Nick: bLind
Level: 12
Faction: Hitman Agency : Rank 4 ( Special Agent)
House: Da
Business: Nu
Money: 10.500.000 $
Function: Helper 1
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Plangere sniper

Post by Razvan_D »

Pt afk on wanted ii dadeai jail cat trebuia pt wantedu care il avea. Nu trebuia sa te bagi tu la plangerile astea, trebuia sa il lasi pe maxim. Asta este inca o plangere care se adauga la decizia sa te las fara admin.
Image
Post Reply

Return to “Plangeri”