Abuz de admin! [CiuChy]

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Nova
Jr. Member
Jr. Member

Re: Abuz de admin! [CiuChy]

Post by Nova »

bai, tu nu ai inteles ca toti o dat /needhelp id 8 ? eo m-am uitat la id nu la nume! daca imi amintesc bine o dat sivliu.... nu mai stiu ce sa fac daca playeri nu stiu ce id au ;))
N-are' rost!

[x]NewBye
[x]Jr.Member
[ ]Sr.Member
[ ]Hero Member
[ ]Full Member

Campanie Anti-Suferinta<-Membru->
viny
Newbie
Newbie

Post by viny »

auzi ba chucky eu nu am dat vina pe tine eu vb de /gethere k eam helpers 1 ke gethere sa dau ma?:))))) ma apuca rasu cred ca nu sti u comenzile intelegi eu nimika nu am ku tine ... tokmai zikeam de el ka daka nu exact ce a facut nu are rost sa posteze aiurea asa ca hai sa o lasam balta da?
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Eu nu am zis ca ai dat vina pe mine .. sau ceva.. orkum nu ma intereseaza poti toti helperi sa dati vina pe mine :)) ca eu am dat /gethere.. :P dar sunt helper 1 si nu pot.. eu doar i`am dat mute lui alcatraz.. si am procedat corect.. mai departe nu ma intereseaza.. eu nu am nici o vina.. :|

Si imi cer scuze. .daca am zis ceva de tine. .dar sunt agitat cu PD ! .. PLANGERI la PD !
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Razvan_D »

Nova ti-a dat tp. Dar nu va fi sanctionat, alticineva a dat needhelp cu id 8 care erai tu si ei nu mai verifica daca id corespunde cu numele.
Image
Post Reply

Return to “Plangeri”