Plangere maxim

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Plangere maxim

Post by maxim09 »

Adminii fac plangeri? :O
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Sonny.
Newbie
Newbie

Post by Sonny. »

maxim09 wrote:Adminii fac plangeri? :O
Lol sti sa citesti ? mai citeste odata ceam scris ! omg ce om... :P
Image
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Vorbesti incalcit...Nu am inteles nimic, asteptam sa vedem ce zice razvan/ozz
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Nimeni nu a facut ABUZ de bizzul ARMORY deoarece era doar lui oZZ nu mai era a lu nimeni BIZZUL dupaia nu stiu de ce il aveai tu..
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Sonny.
Newbie
Newbie

Post by Sonny. »

Greu mai sunt unii oameni de cap :P Eu zic ca am scris bine :P
Image
Sonny.
Newbie
Newbie

Post by Sonny. »

CiuChy wrote:Nimeni nu a facut ABUZ de bizzul ARMORY deoarece era doar lui oZZ nu mai era a lu nimeni BIZZUL dupaia nu stiu de ce il aveai tu..
Hahaha tiai chemat amici maxim ? sa posteze pentru tine ? a fost asa faza:
Cand mia dat invite in pd mam dus la armory sa dau /enter cand am dat enter scria CLOSED si ca e a lu OZZ si iam zis lu maxim pe /w ca e inchis si eu a dat /sellbiz sau ceo fi dat el si mia aparut sal cumpar si am dat /buybiz si am intrat in armory sa dau teste.. intelegi ? gandeste inainte de a posta

EDIT: Scz de DP
Last edited by Sonny. on Wed Oct 20, 2010 6:09 pm, edited 1 time in total.
Image
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Aha deci am abuzat de bani din armory ? =))) e vina mea ca ai fost narod si ai dat /sellbiz sau ce ai dat tu :))) =)) spunemi unu care nu lua bani din el ! daca mil arati pe ala esti cel mai tare !!! ;) apropo vezi ca nu eu am plangere..a fost greseala ta nu incerca sa dai vina pe mine pentru abuz a fost prostie pe fata...

Din ce ai scris tu asta se intelege.... ce ti`am scris mai sus.. nu lua nimeni bani din ARMORY pentru ca era doar a lui oZZ !
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Maxim nu m-a chemat sa postez doar am vazut plangerea si eram si eu curios
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Sonny.
Newbie
Newbie

Post by Sonny. »

CiuChy wrote:Aha deci am abuzat de bani din armory ? =))) e vina mea ca ai fost narod si ai dat /sellbiz sau ce ai dat tu :))) =)) spunemi unu care nu lua bani din el ! daca mil arati pe ala esti cel mai tare !!! ;) apropo vezi ca nu eu am plangere..a fost greseala ta nu incerca sa dai vina pe mine pentru abuz a fost prostie pe fata...

Din ce ai scris tu asta se intelege.... ce ti`am scris mai sus.. nu lua nimeni bani din ARMORY pentru ca era doar a lui oZZ !
Eu zic sa te duci la culcare... daca maxim nu intelege care au fost atatea faze , dapai tu sa intelegi care nai nici o legatura :P
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Are dreptate Sonny. Tu cand i-ai dat fine i-ai luat din banii de ii avea la el dar banii din banca iau ramas, insa ramane o enigma cu banii de ii avea la el, ca nu a luat payday 400 mil cat a primit fine sa ajunga iar pe +. Doar daca a avut mai mult de 400 mil in banca si ia scos. Astept niste poze cu stats de la tine Sonny. Oricum primesti unban dar o sa ramai doar cu 10 milioane indiferent cat ai avut inainte si cand zic 10 milioane sunt generos.
Image
Sonny.
Newbie
Newbie

Post by Sonny. »

Razvan_D wrote:Are dreptate Sonny. Tu cand i-ai dat fine i-ai luat din banii de ii avea la el dar banii din banca iau ramas, insa ramane o enigma cu banii de ii avea la el, ca nu a luat payday 400 mil cat a primit fine sa ajunga iar pe +. Doar daca a avut mai mult de 400 mil in banca si ia scos. Astept niste poze cu stats de la tine Sonny. Oricum primesti unban dar o sa ramai doar cu 10 milioane indiferent cat ai avut inainte si cand zic 10 milioane sunt generos.
Multumesc :)) dar ma duc pe alt server sau chiar ma las de samp.. sa nu crezi ca plec ca am luat ban sau ca imi dai bani pe 10 mils etc etc... am zis dinainte ca plec e prea mult lag , prea putini playeri :D prea multi amatori care joaca de cateva luni samp :D

Poate o sa mai intru din cand in cand. Va pupa Sonny ! :))
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Sonny. wrote:
Razvan_D wrote:Are dreptate Sonny. Tu cand i-ai dat fine i-ai luat din banii de ii avea la el dar banii din banca iau ramas, insa ramane o enigma cu banii de ii avea la el, ca nu a luat payday 400 mil cat a primit fine sa ajunga iar pe +. Doar daca a avut mai mult de 400 mil in banca si ia scos. Astept niste poze cu stats de la tine Sonny. Oricum primesti unban dar o sa ramai doar cu 10 milioane indiferent cat ai avut inainte si cand zic 10 milioane sunt generos.
Multumesc :)) dar ma duc pe alt server sau chiar ma las de samp.. sa nu crezi ca plec ca am luat ban sau ca imi dai bani pe 10 mils etc etc... am zis dinainte ca plec e prea mult lag , prea putini playeri :D prea multi amatori care joaca de cateva luni samp :D

Poate o sa mai intru din cand in cand. Va pupa Sonny ! :))
Este decizia ta dar lagul este doar cateva minute si asta nu se intampla mereu. Si ma bucur ca ai mentionat ca nu pleci din cauza adminilor sau ca nu esti deacord cu decizile noastre. Eu cand iau o deiczie nu fac diferente intre playeri, pt mine toti sunteti egali. Nu conteaza ca sunt prieten cu x sau ca y ma injura mereu.

Te mai asteptam la noi.
Image
Post Reply

Return to “Plangeri”