Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Cyb
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Reclamatii!

Post by Cyb »

Ma admine, nu ai zis sa tac ca sa ai grija de jucatori. Ai zis un "TACI" ! care inseamna ce inseamna. Nu ai zis de ce sa tac. Plus ca eu am vorbit frumos si esti singurul de pe serverul asta care m-a injurat si repet nu numai pe mine. Oricum nu mai conteaza, eu sper sa reusesti sa te abtii. Si da, nu zi: "CARE MAI FACE RUSH IL EXECUT". Zi si tu ca toti adminii, care mai face rush KICK, BAN, SLAY etc. Gata ca nu vreau nici sa exagerez.
Al`Zarqawi
Jr. Member
Jr. Member

Post by Al`Zarqawi »

se pare ca la screenu asta http://www.imagehost.ro/preview-2b7d062 ... 504f7c.img reiese ca tu Cyb l-ai fi amenintat intr-un fel sau altu... + ca dak ti-a zis sa "taci" ca e un codat pe srv si tu tot continui sa bolborosesti "bah admine vezi ca xxx e codat....bah admine nu te uiti si tu ca xxx e codat....i-auite admine ce coduri are xxx" pai in chilu meu.... se prinde si ala ca vb de el si in perioada aia poa sa stea 2-3 runde fara wall/aim cat se uita adminu pe el joaca fara coade...adminu ce zice "a n-are mah"
ImageFuria e cea care ne tine in viata
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

cyb cred ca exagerezi mult pe tema asta si nu vad ce ai de castigat , dc nu lasi omul sa i execute ?? tzi se pare jignitor cuvantul ?? tzi se pare jignitor TACI?? ma rog cum ai fi vrut sa tzi se adreseze ?? cu domnule te rog frumos daca nu cer prea mult as dori sa incetezi in a mai scrie.. mi se pare ca exagerezi aiurea . intradevar nu trebuia sa te injure , nu cred ca s a simtzit mai bine facand o dar se intampla sa ajungi in momente in care nu mai potzi de nervi si in care gresesti.
Image
Cyb
Newbie
Newbie

Post by Cyb »

scotty wrote: cyb cred ca exagerezi mult pe tema asta si nu vad ce ai de castigat , dc nu lasi omul sa i execute ?? tzi se pare jignitor cuvantul ?? tzi se pare jignitor TACI?? ma rog cum ai fi vrut sa tzi se adreseze ?? cu domnule te rog frumos daca nu cer prea mult as dori sa incetezi in a mai scrie.. mi se pare ca exagerezi aiurea . intradevar nu trebuia sa te injure , nu cred ca s a simtzit mai bine facand o dar se intampla sa ajungi in momente in care nu mai potzi de nervi si in care gresesti.
Scotty i-am zis o singura data uita-te pe X si vezi daca nu are wall. O singura data nu de 100 de ori si incepe TAACI !!! dupa care se vede in poze. Nimic mai mult, nu l-am injurat, nu l-am provocat, absolut nimic. Are cam multe momente de genul pentru ca am mai zis, nu este prima data la el. Dar nu am facut poze pentru ca na nu era treaba mea. Era la adresa altora si poate o si meritau de ce sa mint.
Last edited by Cyb on Tue Jul 14, 2009 8:21 pm, edited 1 time in total.
Cyb
Newbie
Newbie

Post by Cyb »

Last edited by Cyb on Tue Jul 14, 2009 8:31 pm, edited 1 time in total.
P A R A Z I T
Newbie
Newbie

Post by P A R A Z I T »

ce smecher esti tu ,acum sa inteleg ca ti s-a pus pata pe mine si incepi sa ma spionezi sau cum?prea putin ma intereseaza despre tine,las la aprecierea lui create,daca injuram asa mult cum zici tu aveam si eu un manunchi de reclamatii...nu prea e logic ce spui!si ia pune si poza aia de acum 5 minute de care zici tu!de ce nu lasati voi adminii sa-si faca treaba si incepeti cu :uitate pe ala uitate pe nu stiu care,chiar nu va puteti abtine,daca nu va convine luati-va voi admin si adminati cum vreti voi,eu atata timp cat am admin incerc sa respect regulile,chiar daca uneori ma mai enerveaza vreun prost si-l jignesc in mod decent,nu-mi bag si nu-mi fac,asta pt ca nu suport omu prost! am un fel de sindromul tourette care se activeaza numai la idioti!
Last edited by P A R A Z I T on Tue Jul 14, 2009 8:36 pm, edited 1 time in total.
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

cam nervosi amandoi . cred ca va trebuie un dush rece. tzin sa i dau dreptate lui cyb pt ca P A R A Z I T nush de ce-i raspunzi si l iei in seama . e dreptul lui sa te reclame , daca lui i s a parut ceva in neregula la tine nu l opreste nimeni sa tzi faca reclamatzie . nu esti primul care are si nu ai sa fi nici ultimul . faptul ca intretzii discutzia asta arata ca gresesti . i tzi reamintesc exista comanda amx_llama : functzioneaza de minune
Image
Cyb
Newbie
Newbie

Post by Cyb »

P.A.R.A.Z.I.T am ras si rad =)), nu o postez decat atunci cand am macar 2-3 poze si care intr-adevar sunt plauzibile ! si nu is smecher, ci incerc sa fiu cat se poate de corect. "de ce nu lasati voi adminii sa-si faca treaba" pentru ca pe tine numai codatii nu te interesau, jucai de rupeai, erai primul cu un scor impresionant, te-am si laudat inainte sa incepi sa ma injuri, dar tu nu bagai pe nimeni in seama, continuai sa fii badaran. Nu, deci nu am ce discuta cu tine si nici tu cu mine. La un singur lucru suntem de acord si acela ar fi sa il lasam pe Create sa dea verdictul.
P A R A Z I T
Newbie
Newbie

Post by P A R A Z I T »

Cyb wrote: P.A.R.A.Z.I.T am ras si rad =)), nu o postez decat atunci cand am macar 2-3 poze si care intr-adevar sunt plauzibile ! si nu is smecher, ci incerc sa fiu cat se poate de corect. "de ce nu lasati voi adminii sa-si faca treaba" pentru ca pe tine numai codatii nu te interesau, jucai de rupeai, erai primul cu un scor impresionant, te-am si laudat inainte sa incepi sa ma injuri, dar tu nu bagai pe nimeni in seama, continuai sa fii badaran. Nu, deci nu am ce discuta cu tine si nici tu cu mine. La un singur lucru suntem de acord si acela ar fi sa il lasam pe Create sa dea verdictul.
hai sa mai spun ceva si cu asta inchei,asa zisii codati pe srv erau decat UNUL,care ti-a dat tie cap de 2 ori la rand si ai sarit ca domne e codat uitate pe el rpd,stai ma baiatule putin pana trec spectator,pana ma uit pe el dureaza max 1 min sa-mi dau seama,in fine,m-am uitat 2 sec pe el ca a si iesit(asta din cauza ca ai sarit cu gura rpd sa zici ca e codat),probabil avea cod nu stiu exact din moment ce nu am apucat sa ma uit pe el si cam asta a fost tot,aveti ma fratilor rabdare cand este un codat pe srv,ca nu sunt robocop si nu am 7 maini si 7 monitoare,da voi nu intelegeti asta,iar ca nu bagam pe nimeni in seama exagerezi foarte mult fratelo la fel cum faci si cu injuraturile,in primul rand e mare diferenta intre o injuratura si o jignire ca daca stau bine sa ma gandesc nu mi-am bagat si nu ti-am luat nimic in asana ca sa ma acuzi de injuraturi!simple jigniri ,eram nervos,ti-am zis ca esti un maroniu cu ochi si un sifon ,atat!arata tu unde te-am spurcat eu pe tine!
Last edited by P A R A Z I T on Tue Jul 14, 2009 9:22 pm, edited 1 time in total.
Cyb
Newbie
Newbie

Post by Cyb »

Pentru mine este destul. Eu da ? EU daca te faceam asa pe tine, imi dadeai BAN, bag mana in foc. Si tu tot ce ai avut de spus la faza cu "este un codat", a fost TACI. Da trebuia sa spui ai rabdare, ca ma uit pe el si daca tot continuam da iti dadeam dreptate sa imi spui TACI DRACU'. Eu imi imaginez ca nu esti robot si imi inchipui ca in momentele cand sar 10 insi pe capul tau cu reclamatii asupra lui X si Y nu le poti face fata si te enervezi, ca omul nu e civilizat, asa e la noi nu are rabdare. Da ma rog, hai sa incheiem, tu ai gresit ca m-ai jignit si eu am gresit ca am exagerat in anumite privinte. Dar gata punct.
Last edited by Cyb on Wed Jul 15, 2009 12:38 am, edited 1 time in total.
xaero
Sr. Member
Sr. Member

Post by xaero »

hai frate astept si eu o reclamatie pe care o merit de la unu ca i-am dat slay ca nu m-a lasat sa dezamorsez si nici el nu a dezamorsat, si dupa ce mi-a umplut frigideru de carne, i-am dat llama dar tot a jucat cumintel.

abia astept. o sa fie prima mea reclamatie de dragoste. :-*
Cyb
Newbie
Newbie

Post by Cyb »

Xaero la tine nu este nimic de zis, ca nu te comporti ca P.A.R.A.Z.I.T.U.L asta.
Cyb
Newbie
Newbie

Post by Cyb »

A fost o confuzie oameni dragi, totul revine la normal nu bagati in seama acest mesaj de mai jos.
Last edited by Cyb on Thu Jul 16, 2009 3:33 pm, edited 1 time in total.
willi
Newbie
Newbie

Post by willi »

P A R A Z I T
Newbie
Newbie

Post by P A R A Z I T »

gata gata cu cearta ca am fost destul vedeta!
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”