GlobalSpeed

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
DarkStar
Newbie
Newbie

GlobalSpeed

Post by DarkStar »

GlobalSpeed

GlobalSpeed este o noua comunitate care isi propune sa ajunga destul de sus. Aici au loc discutii despre orice. Noi abordam subiecte legate de stiinta, auto, calculatoare, calatorii, muzica, filme, jocuri, gastronomie si multe alte subiecte pe care le veti putea aborda doar daca va inregistrati si de asemnea puteti invata ceva nou prin tutorialele pe care le avem.

Daca ai intrebari, posteaza pe forum in sectiunea potrivita iar noi o sa incercam sa te ajutam. Sau daca nu ai ce face si te plictisesti intra pe forumul nostru la sectiunea fun chat ca sa te mai relaxezi umpic si ai sa vezi ce zambet mare o sa capeti pe fata.

Daca doresti un parteneriat cu noi fa o cerere aici

Avem si radiouri (kiss fm, radio zu si vibe fm) asa ca daca te plictisesti da drumul la player si asculta ce se difuzeaza la radio. De asemnea, am facut si un playlist. Acolo vei gasi cele mai populare melodii ale momentului

De asemnea, avem si photoshop online, daca te chinuie talentul intra acolo

Daca doriti sa comunicati cu membrii accesati portalul, unde se afla chatul nostru

Mai multi detalii despre forum gasiti doar daca accesati http://globalspeed.finddiscussion.com/

Echipa GlobalSpeed
DarkStar
Newbie
Newbie

Re: GlobalSpeed

Post by DarkStar »

Am deschis cafeneaua GlobalCafe, aici puteti discuta orice vreti voi, orice nu e legat de un subiect anume. Ea se gaseste aici
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

Va asteptam pe forum la o barfa
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

Forumul GlobalSpeed are o noua infatisare, vizitati-ne ca sa vedeti cum arata. Un cont nu strica. Cautam membrii activi care sa ne ajute la dezvoltarea forumului. Desigur, nu uitati linkul
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

Am deschis o noua sectiune: Chestionare. O gasiti aici. De asemenea, News s-a transformat in VIP news. In curand vor mai veni si altfel de news-uri. Va asteptam la niste chestionare :D
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

Avem onoarea de a va anunta ca puteti accesa forumul si la noua adresa: http://global4um.net . Va asteptam cu drag, faceti-va si voi un cont pentru a ajuta comunitatea. Va multumim !!!
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

Am modificat unele categorii si am adaugat 3 sectiuni noi:
* Tutoriale Windows
* Tutoriale Photoshop
* Tutoriale Gimp

In curand vor fi adaugate tutoriale noi interesante. Ramaneti cu noi Global4um

De asemenea, forumul a fost decorat de craciun. Va asteptam
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

As dori ca un moderator sa imi stearga acest topic, nu sa-l trimita la cos, sa il stearga. Voi deschide din nou un topic, dar as vrea ca acesta sa fie sters

Multumesc
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

haideti oameni buni, imi sterge si mie cineva topicul asta?
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Razvan_D »

De ce il vrei sters? Posteaza tot aici ce vrei sa postezi in ala nou.
Image
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

il vreau sters pentru ca mi-am luat domeniu si vreau sa scap de subdomeniu, adica sa nu mai fie indexat de google

Un moderator sa-l stearga anu asta va rog
DarkStar
Newbie
Newbie

Post by DarkStar »

il stergeti va rog?
Post Reply

Return to “Recycle Bin”