Cred se plictiseste rau la FBI sau unde e el:|
Poze?

daca nu se iau masuri , am sa incetez sa mai postez , ca pierd timp aiurea
AI vreo dovada ca eram eu pe vreun restaurant sau ce zici tu?anya wrote:Mda akm randul meu:D
Doar ce intrasem pe server ajunsei in fata la LSPD si mi se parea ca cineva trage in mine:| ca mai invart ma sui in masina...hop imi scade din viata:|?
Cine trage si de unde=))? Ma uit ca un capiat nu vad nimik nicaieri. Ma uit pe mini-map si vad cineva din yakuza sau grove (culoare verde cred ca yakuza) pe restaurant =)), iam heli de din fata de la LSPD si ma duc in aer. Cand am ajuns sus numai erea nimeni cobor si Dianna:X se omorase =)) credea ca nu se mai vede victima cand moare dar sa stii ca mai ramai putin acolo cu culoare alb. Iam zis pe /w "ai noroc ca nu sunt duty" si ea o datea in prosteala cu mine. Mam dus la armory mam bagat duty si iam dat wanted.
Pt ce wanted?, si cat?
II dau wanted 10 pt cop atack ca erea pe restaurant si tragea in mine + quit am printuri mai jos se vede dupa ceas am pe bossmihai martor ii daduise wanted pt cop kill si a ramas in mijlocul drumului afk si a iesit din joc. Iam dat akm wanted (quit) de atuncea
Asa marog.........
Ma duc dupa ea in oras ma intalnesc q ea dau /wanted dar dianna nu este =)) (faza de asera dau wanted si dispare) vine redfighter
ii zic stop lui dianna, intre timp vb q redfighter pe /d pune tinta pe ea k eu dau wanted. Nu am apucat de vb q redfighter si ea a plecat. O opresc iar la banca si ii zic jos (doar ce vb q redfighter el sta q tinta si eu dau wanted) iam dat wanted redfighter in 5 sec a omorato si ajunsei cu post dadui si eu un replay
SS MAI JOS UITATIVA: PROPUN INCA UN WARN
pai uite asa ati crezut ca eram eu pe cladire si nush ce am fkt...HitL3r wrote:Am crezut ca este snickers cu voi in masina...dar nu am tras de v-am distrus masina doar pana....nu am vrut scz