Regulament Admini !

Cititi si respectati regulamentul !
Post Reply
AdReNaLiNNNe
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sat May 22, 2010 10:50 pm
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu
Contact:

Regulament Admini !

Post by AdReNaLiNNNe » Thu May 27, 2010 7:44 pm

A fi admin este o indatorire, aceea de a veghea la buna functionare a serverului. Odata cu adminul, apar si privilegii.

1. Consultati-va intotdeauna cu ceilalti admini daca nu sunteti siguri de anumite lucruri si tineti cont de parerea adminilor mai mari.
2. Daca un admin greseste, este interzis sa il "pedepsiti" pe server.Puteti doar sa ii explicati ce a gresit. Faceti o reclamatie pe forum, explicand in detaliu situatia si aduceti dovezi(consola/screenshot-uri).La nevoie se poate consulta si log-ul serverului. Apoi se va lua o decizie.
3. Codatii trebuie sa fie principala voastra preocupare. Pentru restul s-au pus pluginuri. Daca suspectati pe cineva de cheat, faceti demo,screenshot luati-i ip-ul si daca ati considerat ca are coduri, dati-i ban permanent sau kick (sergentii). Nu dati ban permanent sau kick fara sa aveti motiv/demo/screenshot sau pentru altceva in afara de cheaturi.
4. Deciziile privind suspendarea/pierderea accesului de admin se vor lua de catre Owneri.
5. Se dau minim 2 harti la vot.

Deciziile privind suspendarea/pierderea accesului de admin se vor lua de catre Owneri, dupa consultari si in functie de pedepsele aplicabile adminilor postate mai jos:

1. Schimbare harta fara vot
2. Comportament neadecvat pt un admin (hartuire/tachinare/acuzare nefondata a unor jucatori/limbaj neadecvat/masuri abuzive).
3. Masuri luate impotriva altui admin (slay/kick/quit/ban/delete), urmate de reclamatie.
4. Injurii grave aduse altor admini/ownerilor.

Urmariti chat-ul. Deoarece sunteti admini aveti responsabilitatea de a urmari chat-ul si eventualele incalcari ale regulamentului jucatorilor. Daca un jucator va sesizeaza sa va uitati pe cineva deoarece are coduri, aveti obligatia sa o faceti.

Daca un jucator are coduri, aveti 3 posibilitati inainte de a-i da ban: 1. Ii faceti demo; 2. Ii faceti screenshot; 3. Are coduri evidente (speed/aim) si sunt multi martori, ii dati ban fara nimic.

Nu abuzati de admin. Nu dati kick-uri fara rost, slay-uri, ban-uri, cand intrati nu dati 20 de mesaje cu "re all" si cand plecati inca 20 cu "nb all" folosind amx_say/amx_tsay/amx_csay.

Jocul este FREEGAME in limita bunului simt !!
Y!M: zonek_adrenaline

Live for NOTHING or die for SOMETHING !

Post Reply

Return to “Regulament”