SA-MP Free Chat

Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: PiTiC
Jucator CS ?: Da

Re: SA-MP Free Chat

Post by PiTiC »

vine craciunul s-au linistit apele pe sv ;))
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: PiTiC
Jucator CS ?: Da

Post by PiTiC »

si pe server si pe forum ;))) :D ...
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

da..asa pare,pe moment! cn stie:))
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

uitati si voi ce a fost ZNK si ce a ajuns :)) vine un cacat de admin ( Shacal ) si da ban si face pe seful cu toti ! Pai cn e mai vechi pe sv ? Eu ( BossMihai ) sau el ( Shacal ) ?
Image
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Post by bLind »

Tu copil care te ascunzi in hq cand ai wanted. + ca ma jignesti mereu.. si eu tot accept ca sunt helper.. ca te-as calca in picioare si te-as balacarii de nu iti dai seama. Copil obosit. Bine ti-a facut. Vb urat si faci pe smecheru. PA
Nick: bLind
Level: 12
Faction: Hitman Agency : Rank 4 ( Special Agent)
House: Da
Business: Nu
Money: 10.500.000 $
Function: Helper 1
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

sa stricat zonek...acum toti fac db pana si cops.admine se dau pe rudenie..prietenie nicidecum pe merit,da helper la unu de lvl 5 si eu care am lvl 12 nu imi da:)) cn a fost mai activ?:)) ...in fine.is toti cam aiuriti:| in afara de unele exeptii:D
Image

Image

Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

voi credeti ca ma doare undeva de banu lu ala ? =)))) deci mai exista si alte comunitati de sa-mp ;) nu numai asta ;) sunt liber sa plec nu ma tineti in catuse ! dar ma tine cv aici ;)
Image
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Post by bLind »

boss ti-a dat de 2 x kick ca atentionare si nu ai incetat ;) si nu mai fa pe mama ranitilor ca tu plangi in momentul asta. ;)
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

ce te tine boss?/:)
Image

Image

Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

=)))))) bLind tu esti un " SMECHER " in spatele PC-ului ! dar te tine sa ne vedem undeva sa vedem care e mai " smecher " ? nu te tine ma ! voi vedeti ca eu intru seara pe sa-mp , etc si la PC ? de ce ? pentru ca eu nu stau ca voi ( majoritatea ) numai la PC ! eu mai fac si treaba ! nu te uiti la tine blind ca o sa mori in fata la PC ala ? numai zi si noapte pe el ! si nu te mai da mare ca cik ma faci la DEAGLE ! e adevarat ! ce esti bun la deagle , mare lucru ! E UN JOC! nu e cine stie ce ! dar nu exagerezi si faci in tot felul si te dai mare ca ma faci la 0 la deagle ! Nu asa se rezolva treaba bLind ! eu vb atunci cu tine pe /w si tu schimbai in continuu subiectul ;) eu iti tin morala ca poate parinti tai acasa nu iti fac ! Tu stai la PC in continuu! mai iesi pe afara! acesta este crudul adevar bLind si nu ma lua cu chestii din sa-mp ca maxwell ( Assasin si maryo ) ma face la deagle si altele ! IESI FARA OMULE !
Image
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

wolff wrote:ce te tine boss?/:)

ma tin prieteni pe care i-am fct : CiuChy , Aaronstone , MiTzA ( care se schimba pe zi ce trece ) si multi alti ! INAFARA DE bLind
Image
bLind
Jr. Member
Jr. Member

Post by bLind »

Boss Mihai wrote:Pai sa va zic ! toti care isi bat joc de acest sv ! bLind , pitic ( cnd face mare necaz DIN ORICE! ) , si multi altii ! nu dau nume ! Respect : MiTzA , CiuChy , Alcatraz , HeKeR , Aaronstone , si lista poate continua ! Cnd invatati sa respectati lumea si sa nu faceti mare CAZ din orice atunci ma contactati ! Pana Atunci bye ;)

PS : care vrea sa ma contacteze la ID de mes : boss_man_mihai ! Bye All
PS2:Spuneti si voi cui ii pare bn ca am plecat si cui ii pare rau ca am plecat ;) astept pareri sa vad si eu
Mie imi pare bine.. dar pacat ca te-ai intors =)) dar nush .. ai zis sa ne cerem scz dar nu si-a cerut nimeni.. cum se face ca te-ai intors ? =)) De la plans ?
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

Boss Mihai wrote:=)))))) bLind tu esti un " SMECHER " in spatele PC-ului ! dar te tine sa ne vedem undeva sa vedem care e mai " smecher " ? nu te tine ma ! voi vedeti ca eu intru seara pe sa-mp , etc si la PC ? de ce ? pentru ca eu nu stau ca voi ( majoritatea ) numai la PC ! eu mai fac si treaba ! nu te uiti la tine blind ca o sa mori in fata la PC ala ? numai zi si noapte pe el ! si nu te mai da mare ca cik ma faci la DEAGLE ! e adevarat ! ce esti bun la deagle , mare lucru ! E UN JOC! nu e cine stie ce ! dar nu exagerezi si faci in tot felul si te dai mare ca ma faci la 0 la deagle ! Nu asa se rezolva treaba bLind ! eu vb atunci cu tine pe /w si tu schimbai in continuu subiectul ;) eu iti tin morala ca poate parinti tai acasa nu iti fac ! Tu stai la PC in continuu! mai iesi pe afara! acesta este crudul adevar bLind si nu ma lua cu chestii din sa-mp ca maxwell ( Assasin si maryo ) ma face la deagle si altele ! IESI FARA OMULE !
ce subiect am zis eu aici ? si tu imediat schimbi si spui ca cum de m-am intors ! baiatule citeste mai bine ce am scris eu! nu schimba subiectul
bLind wrote:
Boss Mihai wrote:Pai sa va zic ! toti care isi bat joc de acest sv ! bLind , pitic ( cnd face mare necaz DIN ORICE! ) , si multi altii ! nu dau nume ! Respect : MiTzA , CiuChy , Alcatraz , HeKeR , Aaronstone , si lista poate continua ! Cnd invatati sa respectati lumea si sa nu faceti mare CAZ din orice atunci ma contactati ! Pana Atunci bye ;)

PS : care vrea sa ma contacteze la ID de mes : boss_man_mihai ! Bye All
PS2:Spuneti si voi cui ii pare bn ca am plecat si cui ii pare rau ca am plecat ;) astept pareri sa vad si eu
Mie imi pare bine.. dar pacat ca te-ai intors =)) dar nush .. ai zis sa ne cerem scz dar nu si-a cerut nimeni.. cum se face ca te-ai intors ? =)) De la plans ?
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

iar incepe o cearta pe samp free chat :)) ma vine craciunu:)) nu trebe sa ne certam! boss fa o cerere unban,sunt sigur k vei primi,si daca ti se pare naspa stafful ramai un simplu civil.si sa rezolvat prb,problema intre voi ramane intre voi ramane intre voi,puteti sa inchideti subioectul si ati rezolvat! :D
Image

Image

bLind
Jr. Member
Jr. Member

Post by bLind »

Boss Mihai wrote:=)))))) bLind tu esti un " SMECHER " in spatele PC-ului ! dar te tine sa ne vedem undeva sa vedem care e mai " smecher " ? nu te tine ma ! voi vedeti ca eu intru seara pe sa-mp , etc si la PC ? de ce ? pentru ca eu nu stau ca voi ( majoritatea ) numai la PC ! eu mai fac si treaba ! nu te uiti la tine blind ca o sa mori in fata la PC ala ? numai zi si noapte pe el ! si nu te mai da mare ca cik ma faci la DEAGLE ! e adevarat ! ce esti bun la deagle , mare lucru ! E UN JOC! nu e cine stie ce ! dar nu exagerezi si faci in tot felul si te dai mare ca ma faci la 0 la deagle ! Nu asa se rezolva treaba bLind ! eu vb atunci cu tine pe /w si tu schimbai in continuu subiectul ;) eu iti tin morala ca poate parinti tai acasa nu iti fac ! Tu stai la PC in continuu! mai iesi pe afara! acesta este crudul adevar bLind si nu ma lua cu chestii din sa-mp ca maxwell ( Assasin si maryo ) ma face la deagle si altele ! IESI FARA OMULE !
Vai de tine nici nu ma cunosti si spui asa cv ? Cand am o trb de facut o fac sau daca e sa ies afara sau etc. las calculatorul ;) stai linistit. Ce *** treaba faci tu ma ? Speli vasele ? ce dracu treaba faci ? =)) Doar in week-end stau mult ca in rest vin la 14:00-15:00 si luni , joi antrenamente 2 h , temele ( care le fac cand am chef ) =)) si daca sunt chemat afara ma duc etc. Asa ca nu ami comenta daca nu imi sti programul ;) ca te pun la respect imd. Ultimul meu post ca ma culc ... maine antrenament . si boss dupa nume nu ai mai mult de 12 ani ceao.
Post Reply

Return to “Diverse”