Si Iepure m-a banat , data viitoare posteaza toate injuraturile in care va injur eu

Nu ma intelegi , eu cand am intrat pe server nu mai era scris nimicaLeGuMa21 wrote:ciuchy deci tu ai vrut sa intri cu tnt, am facut spam cu FARA RUSH PANA LA 1:45 si tot tu faci gura ca ai laut ban dupa ce continuai sa faci rush ?
wolf , intrasem pe server nu m-am uitat la ceas m-am bagat repede CT toti erau la distanta mare de mine erau aprope pe la TERO , eu aram singur in baza incepusem tura , era mapa nuke32 am ajuns aproape unde plantezi bomba si era un tero cu panda si l-am omorat cu pistolul =))wolff wrote:si daca esti ciuchy? nu ai voie sa faci rush si atat...de injurat nu cred ca a injurat pe nimeni, nu e genul
pai intreabal pe el, ar fi nesimtit sa nu recunoascawolff wrote:si daca esti ciuchy? nu ai voie sa faci rush si atat...de injurat nu cred ca a injurat pe nimeni, nu e genul
Te rog eu frumos adu pe cine vrei cu dovada sa posteze ca eu am injuratLeGuMa21 wrote:ciuchy nu incerca sa te mai scoti cine a fost pe srv stie ce s-a intamplat incepi sa si minti nesimtitule....
Player TnT]: ba leguma X(LeGuMa21 wrote:iepuras a fost pe srv, esti nesimtit rau frate, i-mi pare rau ca nu am postat tot ce sa intamplat nu nume replicile tale care le-ai postat tu normal ca nu pui si partea rea numa partea buna, eu cand am vazut ca tu esti am incercat sa te ajut si tu acuma faci gat.....
Post by [MANIFEST] »
dupa 5 zile u ai primit moderator? :O...eu am primit abia dupa 1 an...Iepuras wrote:skotty
iar se baga iepuras unde nu e treaba lui sa inteleg. de cand plm are iepuras acces la banip??
scotty ma frate ce ai tu cu mine? apropo sunt moderator dupa 5 zile de cand am primit adminul...
si nu te mai supara atata si nu te mai lua de mine ca nam nimik cu tine lasama in pace frate
dami o pace siti dau doua...
Return to “Bucuresti Create Server”