Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: Reclamatii!

Post by Sl@ke »

sa mor daca imi mai vine sa intru sa ma joc cs cand vad cata cearta e... si imi e si frica sa nu ma traga un slot la raspundere ca dau un ban...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Iepuras »

kello hai imi cer si eu scuze si ne impacam scuze sunt vinovat facem pace? si ne salutam reciproc?
astept un raspuns pe forum ms ...
[flash=][/flash]
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

reclam adminul willi mi-a dat ban permanent degeaba . adica am intrat pe server si tot mi se deconecta nush cred ca din cauza la net oricum am intrat si am iesit de vreo 2-3 ori si la a treia oara mia dat ban permanent . http://www.2shared.com/photo/_2-c4s-T/fr_titlu.html prima data nu am stiut cine mia dat dar dupa aia lam sunat pe un coleg ca jucam aman2 pe sv si mia zis el ca willi
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

PAI TU ZICEAI CA AI IP DINAMIK NU?
[flash=][/flash]
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

prietenasss citeste toate comentariile nu am dispozitia necesara sa luam totul de la capat!
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

prietenas ramai cu banul mai departe ca meriti ...
[flash=][/flash]
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

o fi citit si el ce vocabular ai avut....
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

"am avut" si app iepure dc merit sa raman cu banul?
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

am vazut cand tng iti faceai de cap si ne injurai pe toti adminii ca aveai ip dinamic si nuti pasa de cuvintele esite din gura ta rautacioasa....
[flash=][/flash]
vladoo
Newbie
Newbie

Post by vladoo »

vreau sa inteleg si eu de ce kelloo nu respecta jucatorii si tot timpu se crede mai presus de toata lumea???
cu ce e el mai bun k noi???
nu face altceva decat sa se creada "god" si lucrul asta ii deranjeaza pe multi....pleaca oameni de pe sv din cauza lui....face abuz de admin....
as vrea sa se ia masuri impotriva lui...in joc toti suntem egali...trebuie sa ne respectam....sa vb frumos .....cu alte cuvinte sa avem cei 7 ani de aksa...el se pare k nu ii are...si as dori sa se ridice ban-ul dat fara un motiv real...doar k i-am cerut sa comunice personal rezultatul ss-urilor...
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

Dupa cum prea bine sti sunt "create boss" sau cum zici tu in engleza "create god" normal sa am anumite pretentii...am ajuns unde am ajuns datorita lucrurilor pe care le fac...sau mai pe romaneste. un subaltern intotdeauna asculta de un sef mai mare ..si tu daca o sa continui sa fi cu gura mare o sa schimbam foaia.. o seara buna
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

eu zic sa iti ceri scuze mai bine vladoo pt ca eram pe server si ai fost cu putin mai mult tupeu decat ar fi trebuit ....insa asa suntem toti ....vedem paiul din ochiul celuilalt insa nu vedem "barna" din ochiul nostu ....mai bine te-ai calma si daca vrei sa fii respectat....respecta tu mai intai ...
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

Dupa cum prea bine sti sunt "create boss" sau cum zici tu in engleza "create god" normal sa am anumite pretentii...am ajuns unde am ajuns datorita lucrurilor pe care le fac...sau mai pe romaneste. un subaltern intotdeauna asculta de un sef mai mare ..si tu daca o sa continui sa fi cu gura mare o sa schimbam foaia.. o seara buna

Corect,trebuie sa ii respecti pe cei care sunt mai mari ca tine,au muncit la sv..nu ai ce-i face:D...ca sa intemeiesti o astfel de comunitate trebuiesc coechipieri buni si multa munca..si timp;)..deci vladoo...asculta de cei mai mari ca tin ca ai ce invata de la ei..;)
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
vladoo
Newbie
Newbie

Post by vladoo »

ma...ai fost pe sv...ok...dar nu ai vazut si vokbularul lui de pe mess..."ce pula mea".....eu 1 cred k l-am respectat si nu numai....am respectat pe toata lumea,tot timpu...
nu cred k am jignit vreodata pe cineva sau k am facut mai stiu eu ce....tot timpu mi-am vazut de treaba mea....dar dak eu respect...cer sa fiu respectat...vocabularul lui insa lasa de dorit....si din cauza asta nu il respecta multa lume...am prieteni pe care ii adusesem pe sv kre nu mai intra din cauza lui...tot timpu e deplasat...
kelloo...fara nici o suparare....ai probleme q nervii....du-te nene la psiholog....nu trebuie sa iti suporte nimeni toate rahaturile....
vladoo
Newbie
Newbie

Post by vladoo »

aaa...si inca ceva...vreau sa stiu si eu pt ce am primit ban....si pt cat timp....observ k inca nu pot intra pe sv.....
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”