Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Nope
Jr. Member
Jr. Member

Re: Reclamatii!

Post by Nope »

Nu e o reclamatie dar de ce nu mai merge serverul?
shadow85
Newbie
Newbie

Post by shadow85 »

.ShifT. wrote:Am vizionat demoul si wall'ul se vede clar la playerul care este afk,dupa ce da flash si he coborara imediat tinta in jos si trage.

mda cum zici tu
!! oricum eram sigur ca asta o sa zici !!!! e clar era normal sa zici ca am wall!!! oricum eu joc pe srv lu cumnatu meu asa ca nu ma mai intereseaza parereile tale despre mine !!!!
shadow85
Newbie
Newbie

Post by shadow85 »

CA SA STIE TOATA LUMEA !!!!!!!!!!!!!!!!!! NU SA JUCAT CU NICI UN COD DAR ASA SE INTAMPLA CAND APARE UNUL MAI BUN GATA ARE WALL!!!! ORICUM MULTUMESC CELOR CARE M_AU SPRIJINIT !!!!! DE ACUM IN COLO NU MA MAI INTERESEAZA ACEST SRV MAM LAMURIT CUM STA TREABA !!!! CINE VREA MA GASESTE PE SRV MEU SI A LU CUMNATU MEU HEKER.INDUNGI.RO HEKER.INDUNGI.RO HEKER.INDUNGI.RO HEKER.INDUNGI.RO HEKER.INDUNGI.RO !!!!!!!!!!!!!!!!

ADIO NOBILOR CARE AU CREZUT CA SA JUCAT CU WALL !!!! SA VA SPUN CEVA NU A FOST COD DOAR VARAMIU MULT MAI BUN CA UNI DINTRE VOI !!!!! ERA NORMAL SA VA SIMTITI JIGNITI , CUM SE POATE SA JOACE CINEVA MAI BINE CA VOI ???? VA LAS IN LUMEA VOASTRA UNDE VOI SUNTETI CEI MAI BUNI !!!!!! CINE SE SIMTE NARE DECAT SA IMI RASPUNDA !!!!! ADIOS !!!!
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Iepuras »

ADOIOS ....NESIMTIT!!
[flash=][/flash]
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

shadow85 wrote:CA SA STIE TOATA LUMEA !!!!!!!!!!!!!!!!!! NU SA JUCAT CU NICI UN COD DAR ASA SE INTAMPLA CAND APARE UNUL MAI BUN GATA ARE WALL!!!! ORICUM MULTUMESC CELOR CARE M_AU SPRIJINIT !!!!! DE ACUM IN COLO NU MA MAI INTERESEAZA ACEST SRV MAM LAMURIT CUM STA TREABA !!!! CINE VREA MA GASESTE PE SRV MEU SI A LU CUMNATU MEU HEKER.INDUNGI.RO HEKER.INDUNGI.RO HEKER.INDUNGI.RO HEKER.INDUNGI.RO HEKER.INDUNGI.RO !!!!!!!!!!!!!!!!

ADIO NOBILOR CARE AU CREZUT CA SA JUCAT CU WALL !!!! SA VA SPUN CEVA NU A FOST COD DOAR VARAMIU MULT MAI BUN CA UNI DINTRE VOI !!!!! ERA NORMAL SA VA SIMTITI JIGNITI , CUM SE POATE SA JOACE CINEVA MAI BINE CA VOI ???? VA LAS IN LUMEA VOASTRA UNDE VOI SUNTETI CEI MAI BUNI !!!!!! CINE SE SIMTE NARE DECAT SA IMI RASPUNDA !!!!! ADIOS !!!!
nu era nevoie sa faci reclama....
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Prin comentariul tau rautacios n-ai demonstrat decat frustrarea si lipsa bunului simt. Poate dincolo, pe serverul vostru iti vor fi apreciate, daca va fi populat de acelasi tip de oameni ca tine. Bafta !
Image
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

Pai ma..nici makar nu merge siteul..l-a dat asa la jmen..nu v-ati dat seama?:))e..asta este
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

sa gasit cine sa zica nob la altii...ba dar te auzi cand vorbesti? vezi ce scrii? ia reciteste tot ce ai scris pe aici si o sa-ti dai seama cat de frustrat esti, si drept u vii sa judeci pe aici? dute domnule pe ce server vrei, am scapat de un frustrat cu atat mai bine. Si lasa amenintarile alea de 2 bani, ca nu te duc nicaieri, daca ai crescut prin ferentari sau pantelimon ce? inseamna ca esti mai tare ( sa nu fiu vulgar)? asta vrei sa zici? poate ai sa dai intr-o cu capul de pragul de sus si o sa-ti dai seama ca sunt altii mai "tari" ca tine. Nici nu stii pe cine ameninti pe aici, si nu bat apropouri, dar nu stii cu cine stai de vorba...in fine, si cica 26 de ani :)) ....la revedere
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

*SPEC* kelloo : daca mai comentezi aiurea si te crezi mai mare in grad ca mine o sa-ti dau un banip sa te linistesti S-A I
S-A INTELES ???

iaca ma ameninta !!!
[flash=][/flash]
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

kelloo e vandame :)))
Image

Image

Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

crede ca i se permite tot
e rau de gura asta si e al dracului
[flash=][/flash]
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

Cand Eram Noi Astia Mai Vechi "Administator" cum esti tu... ne vedeam fiecare de ale noastre si nu comentam in fata unui admin mai mare...de ce a facut aia ... de ce ales aia...pe viitor v-as sfatuii sa faceti si voi la fel..si daca mai continui in felu' asta chiar o sa-ti dau un banip de cateva ore ca pe viitor sa te inveti minte te-am pupat o seara buna
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

Aiurea conflict intre voi 2..va certati total aiurea,sincer...impacati-va ca nu mai am chef de alte topicuri :))
Image

Just Black and White!

wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

[MANIFEST] wrote:Aiurea conflict intre voi 2..va certati total aiurea,sincer...impacati-va ca nu mai am chef de alte topicuri :))
posturi* ;))
Image

Image

[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

da..scuze:))..m-am referit la topicuri speciale pentru asa ceva:))haide ca facem off topic la greu..:))poate luam ban amandoi pe forum=))
Image

Just Black and White!

Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”