Reclamatii!
-
- Jr. Member
Re: Reclamatii!
Post by kelloo_vio »
ok face-ti cum vreti ..da-i iar banip si nu ma mai bag ... nu vreau sa intru eu la mijloc..mai vb cu cativa admini si la fel mi-au spus ca nu pare nimic ciudat..daca ti se pare ca m-am bagat aiurea scuzele mele...asteptam sa vedem ce zice create sau soapta..
-
- Hero Member
- Jucator SA:MP ?: Nu
- Jucator CS ?: Nu
Care adimini ti-au spus ca nu e nimic ciudat ? Sa spuna aici pe forum, sa vada toata lumea, fiecare are pareri proprii. ... Cei care au postat pe forum si-au spus parerea, cum ca are wall.kelloo_vio wrote:ok face-ti cum vreti ..da-i iar banip si nu ma mai bag ... nu vreau sa intru eu la mijloc..mai vb cu cativa admini si la fel mi-au spus ca nu pare nimic ciudat..daca ti se pare ca m-am bagat aiurea scuzele mele...asteptam sa vedem ce zice create sau soapta..

-
- Hero Member
- Jucator SA:MP ?: Da
- Nick:: [MANIFEST]
- Jucator CS ?: Da
Post by [MANIFEST] »
1.Ati facut din topicul asta ,,cos de gunoi''(sensul figurat):))...sa mor eu aveti la reclamatii si..va certati..ati facut 3 pagini de topic:))..fie era doar o gluma;)..sa trecem la seriozitate:D..fratilor nu am nimic personal cu shadow....nu l-am vazut niciodata suspect,(dar..cine stie..eu nu l-am vazut ca nu prea am mai intrat am fost cu skoala)nu tin cu el sau cu law...dar pararea mea este ca ...ar fi bine sa ii mai dam o sansa..atata timp cat pararile sunt impartite...sa avem dovezi mai exacte..mai concrete care sa ne lamureasca cu adevarat toata lumea..asta in cazul in care create nu ia nici o decizie..si..shadow eu am vb cu tine la telefon..esti oke;)..dar acuma ca esti reclamat de 3 sferturi din juriul adminilor..sau haide 2 sferturi..inseamna o mai mare responsabilitate din partea ta,daca mai vrei sa continui cu adminuul acesta..si sa duci misiunea ,,zonek'' pana la capat..te sfatuiesc sa fi foarte foarte atent...oi avea eu 15 ani..dar mai stiu cat de cat'))...acuma..sper sa rezolvati aceasta dilema:P(sper sa nu faceti iara 3 pagini in legatura cu postul meu de acum=))]------>demoul este de ajuns..dar mai trebuiesc niste ,,foi la dosar''
IN CONCULUZIE,P.S:CREATE VA LUA DECIZIA,daca nu o ia i cel mai scurt timp...INSEAMNA CA II MAI ACORDA CEVA SANSE LUI SHADOW..asta deduce la o responsabilitate mai mare.BAFTA LA TOTI!:P----(imi cer scuze ca am lipsit...dar am fost ocupat..cum am mentionat si mai sus:P)
IN CONCULUZIE,P.S:CREATE VA LUA DECIZIA,daca nu o ia i cel mai scurt timp...INSEAMNA CA II MAI ACORDA CEVA SANSE LUI SHADOW..asta deduce la o responsabilitate mai mare.BAFTA LA TOTI!:P----(imi cer scuze ca am lipsit...dar am fost ocupat..cum am mentionat si mai sus:P)

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>
Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
Law wrote:Care adimini ti-au spus ca nu e nimic ciudat ? Sa spuna aici pe forum, sa vada toata lumea, fiecare are pareri proprii. ... Cei care au postat pe forum si-au spus parerea, cum ca are wall.kelloo_vio wrote:ok face-ti cum vreti ..da-i iar banip si nu ma mai bag ... nu vreau sa intru eu la mijloc..mai vb cu cativa admini si la fel mi-au spus ca nu pare nimic ciudat..daca ti se pare ca m-am bagat aiurea scuzele mele...asteptam sa vedem ce zice create sau soapta..
law esti dus frate !!!!! daca cineva joaca mai bine ca tine inseamana ca are wall !!!! si apropo da recunosc varamiu joaca mult mai bine ca mine pt ca eu am jucat vreo 2 ani metin !!!! si sincer iti spun ca daca create imi scoate banu si spune ca nam avut nimik !!! am sa fiu cu ochii pe tine si la cea mai mica greseala ai reclamatie !!! ca sa vezi ce inseamana sa fi acuzat aiurea !!!1 o sati fac si eu demo sa spun ca ai wall sa vedem ce zice lumea !!!! tarane de la petrosani ce esti !!!!!
Nu am nimic personal cu tine da te rog mai verifica de 5 ori demo ala si fi foarte atent ai sa vezi realitatea !!! crezi oare ca daca jucam cu wall mai faceam atata scandal pe tema asta !!1 oare ai impresia ca am ceva de pierdut daca raman cu ban????? iti spun eu chiar nimik servare de cs mai sunt enorm de multe si admin pot sami iau pe srv lu cumnatu meu care si la deschis asa ca nu am nimik de pierdut !!! tot ce ma doare e ca vreau sa se afle adevaru nu minciuni !!!!RbI6ka wrote:Pt ce suntem admini? in primul rand sa nu fie codati pe server.... pe shadow l-am suspectat si eu eram si eu pe dust2 si apoi pe train si in prima miam dat seam pe d2 ca shadow are wall...sau in fine...dar mi sa spulberat gandul lasta, ca e admin...shadow a mai avut o reclamatie, daca nu ma insel, tot ca a jucat intro dimineata cu cod, insa nu se aveau probe. Acum nu ma e iesire....Shadow rushine sati fie....
-
- Jr. Member
nu e nevoie sa ma uit de doua ori pe demo ca sa inteleg ca e cod sau nu....nu joc de cateva luni, am deja 5 ani de cand joc, eu si in joc fara sa fac demo pot sami dau bine seama cine joaca cu wal si cine nu (sau aim sau alte coduri), tiam zis ca miam dat seama ca aveai cod, pt ca mai omorat intrun loc un eu stateam la panda si tu ai venit direct pe mine pe cand eu nu ma miscasem din locul acela... si nu ma vazut nimeni ca eram acolo.....si pe demo clar se vede ca te duci direct cu tinta pe player si dupa ce ai pus bmb stiai exact de unde o sa iasa....sory, asta e realitatea...shadow85 wrote:Nu am nimic personal cu tine da te rog mai verifica de 5 ori demo ala si fi foarte atent ai sa vezi realitatea !!! crezi oare ca daca jucam cu wall mai faceam atata scandal pe tema asta !!1 oare ai impresia ca am ceva de pierdut daca raman cu ban????? iti spun eu chiar nimik servare de cs mai sunt enorm de multe si admin pot sami iau pe srv lu cumnatu meu care si la deschis asa ca nu am nimik de pierdut !!! tot ce ma doare e ca vreau sa se afle adevaru nu minciuni !!!!RbI6ka wrote:Pt ce suntem admini? in primul rand sa nu fie codati pe server.... pe shadow l-am suspectat si eu eram si eu pe dust2 si apoi pe train si in prima miam dat seam pe d2 ca shadow are wall...sau in fine...dar mi sa spulberat gandul lasta, ca e admin...shadow a mai avut o reclamatie, daca nu ma insel, tot ca a jucat intro dimineata cu cod, insa nu se aveau probe. Acum nu ma e iesire....Shadow rushine sati fie....
-
- Hero Member
Shadow m-am saturat de tine ... pana peste cap. Se vede ca esti un ratat, in adevaratul sens al cuvantului. Tu te auzi cum vorbesti ? Mi se rupe de tine .. fa ce vrei, nu-mi pasa de tine si nu dau nici macar 2 bani pe persoana ta de om incult. N-am cuvinte sa exprim ce fel de caracter ai ... Lasa ma sa fiu eu taran de Petrosani, cum spui tu, eu o duc bine pe langa tine. Daca ar fi sa scriu ce parere am despre tine acum ... m-as face eu de rusine coborandu-ma la nivelul tau, si un copil de 14 ani are mai multe minte si un vocabular mai adecvat decat tine ... uite ... oameni ca tine fac tara asta de tot rasul.
PS: Si cu asta am terminat discutia pe tema asta, poti sa spui ce vrei, sa ma injuri si sa ma jignesti exact CAT te duce pe tine mintea, fiindca asta va urma sa faci. Hai ... arata-ne ce fel de om esti
PS: Si cu asta am terminat discutia pe tema asta, poti sa spui ce vrei, sa ma injuri si sa ma jignesti exact CAT te duce pe tine mintea, fiindca asta va urma sa faci. Hai ... arata-ne ce fel de om esti

Law wrote:Shadow m-am saturat de tine ... pana peste cap. Se vede ca esti un ratat, in adevaratul sens al cuvantului. Tu te auzi cum vorbesti ? Mi se rupe de tine .. fa ce vrei, nu-mi pasa de tine si nu dau nici macar 2 bani pe persoana ta de om incult. N-am cuvinte sa exprim ce fel de caracter ai ... Lasa ma sa fiu eu taran de Petrosani, cum spui tu, eu o duc bine pe langa tine. Daca ar fi sa scriu ce parere am despre tine acum ... m-as face eu de rusine coborandu-ma la nivelul tau, si un copil de 14 ani are mai multe minte si un vocabular mai adecvat decat tine ... uite ... oameni ca tine fac tara asta de tot rasul.
nu te injur ma !!!!! nomal ca o duci mai bine ca mine daca are mamica si taticu bani sa te tina acasa !!!! habar nai ce inseamana sa muncesti sa ai bani tai nu sa ceri de la mama si de la tata dar ma rog tu esti tu si eu sunt eu !!!! sincer nu stiu care din noi face tara de rusine !!!! unu care munceste sau unu care e trantor ????
-
- Hero Member
- Nick:: .ShifT.
Shadow am si eu o intrebare pentru tine: Il cunosti personal pe Law de zici ca are bani si parinti il tin in puf?
Nu cred,mai bine te-ai abtine de la comentarii inutile.
.ShifT. wrote:Shadow am si eu o intrebare pentru tine: Il cunosti personal pe Law de zici ca are bani si parinti il tin in puf?
nu nu il cunosc !!! dar nu inteleg ce treaba ai tu cu ce vb eu cu el !!! il cunosti tu cumva ???? mai bine teas ruga sa verifici si tu demo ala !!!1 sau mai bine lasa e clar ca esti prieten cu law deci vei fi de acord cu el !!!!! aasta e !!! pacat ca imi placea srv si am jucat si eu de mult timp pe srv inainte sa ajunga multi dintre voi admin pacat ca mam oprit ca sa joc metin ,, ca daca jucam in continuare nu mai exista discutiile care sunt acum !!!!
AM O MARE RUGAMINTE !!!! ADMINI MAI MARI IN FRUNTE CU CREATE !!!! VA ROG MULT VERIFICATI SI VOI DEMO ALA SI SPUNETIVA PAREREA !!!1 CHIAR VA ROG MULT DE TOT !!!! HAI SA LASAM DISCUTIILE INUTILE !!!! RECUNOSC DE FIREA MEA SUNT MAI NERVOS SI DAIA AM VB ASA CU LAW , POATE NU AR FI TREBUIT DAR NUMI PASA , PT TOT CEEA CE FAC SUPORT CONSECINTELE !!! ACUM TOT CE MAI VREAU EU E CA SUNT CURIOS DACA A JUCAT SAU NU CU WALL !!!!
ASTEPT PARERILE VOASTRE DESPRE DEMO ,,, VA MULTUMESC MULT !!!!
ASTEPT PARERILE VOASTRE DESPRE DEMO ,,, VA MULTUMESC MULT !!!!
-
- Hero Member
1.Nu il cunosc personal
2.Am intervenit pentru ca eu unul m'as simti jignit sa zici asa ceva despre mine fara sa ma cunosti
3.La demo o sa ma uit cand am timp si o sa revin cu o parere totalmente CORECTA si JUSTA
2.Am intervenit pentru ca eu unul m'as simti jignit sa zici asa ceva despre mine fara sa ma cunosti
3.La demo o sa ma uit cand am timp si o sa revin cu o parere totalmente CORECTA si JUSTA
-
- Hero Member
- Nick:: [MANIFEST]
Post by [MANIFEST] »
Da shift...ai perfecta dreptate...vroiam si eu sa imi exprim parerea in modul acesta,..acum shadow..nu am nimic cu tine,toti sunteti prietenii mei,dar pui mei sa te legi de el ca are maicasa si taicasu bani,.,:|fie..poate ai vrut sa exemplifici ca tu ai muncit si sti ce e aia viata..acolo in ferentari,stiu e greu..acolo fiecare zi inseamna un pact de speranta,curaj..dar asta nu inseamna ca law...edi nu munceste,e la facultate..are blogul lui...ca il mai ajuta parintii..D-e..il sponsorizeaza ca sa ajunga ceva,uite fac off topic asta este..dar si in mine baga maica-mea crede-ma 2 mil pe saptamana la meditatii+activitati extra-scolare...vrea sa ajung ceva,asa ca daca il sponsorizeaza parintii din punct de vedere economic..e foarte bine ca are de unde...dar daca isi dezvolta cunostiintele sale..inmulteste toti acei bani;)..ceea ce e foarte bine:P..eu as astepta decizia lui create si dupa aceea as dezvolta niste idei mai ,,bogate''

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>
Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
-
- Full Member
- Nick:: Sl@ke
nush de ce mai intru sa citesc toate prostiile astea... fiecare se trezeste si spune ce vrea... e simplu: tre sa va dati parerea daca a avut sau nu coduri, nu sa il criticati cum vorbeste el pe mess... asa ca terminati cu dramatismele si dati-va parerea...

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
-
- Hero Member
Am vizionat demoul si wall'ul se vede clar la playerul care este afk,dupa ce da flash si he coborara imediat tinta in jos si trage.
Return to “Bucuresti Create Server”
Jump to
- Inregistreaza-te pe Zonek Telecom ca sa vezi toate Subiectele
- -->>Regulile Forumului & Descriere<<--
- ↳ Regulament Forum
- ↳ Prezentare
- ↳ Cereri Parteneriate
- ↳ Intri si tu in reteaua zonek??
- ↳ Sugestiile voastre
- ↳ Raportare bug-uri/probleme forum
- -->>Mica Publicitate & Reclama<<--
- ↳ Reclama diverse siteuri & servere de Counter-Strike
- ↳ Vand
- ↳ Cumpar
- -->>Servere Comunitare NON-STOP<<--
- ↳ Discord Server Zonek Telecom
- ↳ GO.ZONEK.RO
- ↳ ARENA.ZONEK.RO
- ↳ AWP.ZONEK.RO
- ↳ Bucuresti Create Server
- ↳ Evidenta redirect
- ↳ Clan TAG
- zonek.ro - Counter Strike Global Offensive
- ↳ SourceMod Plugins
- ↳ Admin Commands
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Gameplay
- ↳ General Purpose
- ↳ Server Management
- ↳ Statistical
- ↳ Technical/Development
- ↳ Tutoriale
- ↳ Probleme la servere si Jocul Counter-Strike: Global Offensive
- -->>Jocuri & Resurse Counter Strike<<--
- ↳ Tutoriale cs 1.6- Server
- ↳ Tutoriale Moduri Counter - Strike [NOU]
- ↳ Tutoriale cs - Install Counter-Strike & HLDS
- ↳ Scripting
- ↳ Mapping / Harti
- ↳ Cereri Tutoriale
- ↳ Download pluginuri
- ↳ Discutii legate de plugin-uri - Cereri Plugin-uri
- ↳ Download zone
- ↳ AdminMod
- ↳ AmxModX
- ↳ Admin Commands
- ↳ General Purpose
- ↳ Statistical
- ↳ Gameplay
- ↳ Event Related
- ↳ Server Management
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Technical/Development
- ↳ AmxMod
- ↳ Addons-uri Counter Strike
- ↳ Addonsuri AmxModX
- ↳ Addonsuri AdminMod
- ↳ Addonsuri AmxMod
- ↳ Cereri addonsuri
- ↳ Probleme tehnice
- ↳ HLDS
- ↳ Client 1.6
- ↳ Alte jocuri
- -->>Diverse<<--
- ↳ Discutii diverse
- ↳ Realitatea Baptista Castellon
- ↳ Arta
- ↳ Studentie
- ↳ Auto / Moto
- ↳ Fashion
- ↳ Sanatate
- -->> San Andreas Multi Player <<--
- ↳ Discutii Scripting
- ↳ Probleme GodFather
- ↳ Tutoriale
- ↳ Cerere Tutoriale
- ↳ Salonul Scripturilor
- ↳ Plugins
- ↳ Maps
- ↳ Gamemode
- ↳ FilterScript
- ↳ News Development
- ↳ Ajutor Servere
- -->> Photoshop <<--
- ↳ Photoshop
- ↳ Creatii
- ↳ Gifts
- ↳ Graphic Battle
- ↳ Tutoriale
- ↳ Competitii: - SOTW
- ↳ Resurse
- ↳ Ripperi
- ↳ Cereri Photoshop
- ↳ Da LIKE pe FaceBook si castigi 10 euro saptamanal!!
- -->>Filme & Muzica<<--
- ↳ Filme
- ↳ Muzica
- -->>Minunile Lumii Antince<<--
- ↳ Cele 7 Minuni ale Lumii
- ↳ Minuni uitate ale Lumii Antice
- -->>LOVE & SEX<<--
- ↳ Love & Sex
- ↳ Contraceptia
- ↳ Dragostea
- -->>Hubul dc.zonek.ro al serverelor de Counter-Strike<<--
- ↳ Totul despre hubul dc.zonek.ro