Sl@ke wrote:eu mi-am facut treaba... ti-am adus demo cu iepuras, codat...
http://dl.fisier.ro/files/ilcgpiprr4hbf ... s.dem.html
pentru mine=i un soc am incercat sa intru acum seara pe srv si vad ca sunt banat.nu intelegeam de ce...si mam gandit sa intru pe forum sa vad ce se petrece pentru ca eu nam fost acasa toata ziua si naveam idee de ce am ban ...acum am inteles de ce am ...a fost un var deal meu mai mic la mine si cred ca a bagat cod ca si la el are ban am intrebat dar nu vrea sa recunoasca ca a jucat codat de la mine si mai ales cu adminul meu ...si eu prostul de mine nu mia dat prin cap sami pun parola la pc....nu e o scuza pentru ca de pe adminul meu s-a jucat cred ...am scos demo de pe forum dar nu stiu prin ce programa sal deschid sa ma ajute cineva sami zica cum
si daca era cu cod de pe adminul meu rog pe create sami ea adminul si imi cer scuze de la colegi [adminii ] si acum inteleg de ce ziceau toti ca eu is codat cand intram ..da e din cauza verisorului care ma vizita des cred ca juca cu cod cand venea la mine si eu nu eram ...plm mia facut sami fie rusine
rog sami scoata adminul si mie si lui snayper ...da pidarul de \varul meu sigur nu maicalca degraba pragul casei mele...
ajutatima sa vad demo va rog