Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: Reclamatii!

Post by Sl@ke »

wolff wrote:se pare ca merg codurile cu tot cu steam...
bv ma... si eu de cat timp zic ca merge sa joci codat si cu steam??? lumea vede ca are steam si nu il mai verifica
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

wolff wrote:se pare ca merg codurile cu tot cu steam...

contra - aici e parerea mea in ce priveste cererea ta de admin : no recoilul nu este cod, este un script care poate fi introdus in cfg , la fel si bunny hop , si silent run / silent defuse. Lucruri elementare , cand vei fi sigur pe ele atunci o sa ai pro de la mine pana atunci mai invata!
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

Law wrote:Nu-ti acord prea mult timp pentru ca nu are nici un rost.

*DEAD* Nope : cum stau in baza ca sosetele la uscat...
*DEAD* Law : tot noi ? :))
*DEAD* Nope : da..:))
*DEAD* Law : eu zic sa iti vezi de sosetele tale :))
(TOTI) .ShifT. : BOMBA
[AMXX] ADMIN iepuras: Has Gagged GEO From Speaking ( say / say_team / voicecomm )
*DEAD* Nope : pai ce imi faci?
Reguli: Limbaj indecent:GAG/KICK/BAN!
*DEAD* Law : nu-ti fac nimic, deocamdata, si nu te da mare in trompa
*DEAD* Nope : nu m-am dat cu nimic niciunde
*DEAD* Law : continuam discutia :)
*DEAD* Law : ok
*DEAD* Nope : te-ai bagat si tu...sti ca cine unde..
*DEAD* .ShifT. : limbaju...
Law : nope .. termina, n-am nervii necesari acum
AMXX] ADMIN Law: Has Gagged Nope From Speaking ( say / say_team / voicecomm )
Law : zi ms ca nu-ti dau ban, tigan ce esti

Rar ma enervez dar azi nu am avut o zi buna si chiar nu aveam nici un chef de astfel de playeri, mai ales gen asta ... se mare ca na .. cine e el. Apoi bineinteles a dat Retry dupa Gag. Shift i-a dat ban 100 minute. Mi-a luat-o inainte :-). Sti gen cocalarii care se dau mari ca cine ar fi ei si ce le-am putea face ? Asa numesc eu unii tigani, ca sa intelegi la ce ma refer. Nu-s rasist.
nu esti rasist Law dar vad ca l ai provocat , daca eram un simplu player si mi vb unul pe tonul in care i ai vorbit baiatului asta te mascaream mult mai rau decat a facut o el pe forum . Sincer ma asteptam la mai multa minte de la tine...
TNG wrote:reclam adminul shadow e un mare taran prost BA baiatule stiu ca ai pica pe mine da mai dute in ...... vorbeam cu flash sii iam zis ca , i sa cam stricat scoru bine ca ne-am mai cicalit noi si mia zis flash sclavule si iam zis sclavai mata ma ca eu nu te-am jignit si el si s-a bagat shadow si mie dat quit game si am intrat inapoi iam zis ca e un foarte mare prost pentru CA el ma jignit primu si lui nu ia facut nimic SI MIE IN CEL MAI RAU CAZ trebuia sa imi dea GAG da el e admin si e smecher trebuia sa se dea mare nu???? deci esti un foarte mare taran care vrei sa pari ceva da mai bine ia sapa in mana si dai drumu;)

doamne fereste fac un edit e un fraier mai mare dekt mi-am imaginat iam zis uitete putin pe forum la reclamatii;) si acum imi da quit game de fiecare data cand intru asta nu e sanatos
Baietel tu ce mai cauzti pe servarul asta?? nu convenisem ca ti iei capre si ca nu mai ai ce cauta aici??
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

mda...dar no-recoilul il poti confunda foarte usor cu un silent aim :D si silent aim e la categoria coduri
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Cum sa se asemene "No recoil" cu "Silent aim"? N-au nicio legatura unul cu altul! Cu primul script, tinta nu sare, nu se misca, gloantele se duc toate in acelasi loc, iar cu al doilea e exact invers. Tu il impusti pe ala undeva pe langa cap, in piept, sau poate nici nu-l atingi, iar gloantele se duc de fapt in capul lui, adica la ceva distanta fata de unde tii tu tinta. E diferenta mare intre ele.
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

vrei sa intru cu silent aim?:)) cum vii u sami zici mie ca nu e asa, daca l-am folosit si stiu cum merge... (nu pe zonek) .
Image

Image

Law
Hero Member
Hero Member
Jucator CS ?: Nu

Post by Law »

scotty wrote:
Law wrote:Nu-ti acord prea mult timp pentru ca nu are nici un rost.

*DEAD* Nope : cum stau in baza ca sosetele la uscat...
*DEAD* Law : tot noi ? :))
*DEAD* Nope : da..:))
*DEAD* Law : eu zic sa iti vezi de sosetele tale :))
[AMXX] ADMIN iepuras: Has Gagged GEO From Speaking ( say / say_team / voicecomm )
*DEAD* Nope : pai ce imi faci?
Reguli: Limbaj indecent:GAG/KICK/BAN!
*DEAD* Law : nu-ti fac nimic, deocamdata, si nu te da mare in trompa
*DEAD* Nope : nu m-am dat cu nimic niciunde
*DEAD* Law : continuam discutia :)
*DEAD* Law : ok
*DEAD* Nope : te-ai bagat si tu...sti ca cine unde..
*DEAD* .ShifT. : limbaju...
Law : nope .. termina, n-am nervii necesari acum
AMXX] ADMIN Law: Has Gagged Nope From Speaking ( say / say_team / voicecomm )
Law : zi ms ca nu-ti dau ban, tigan ce esti

Rar ma enervez dar azi nu am avut o zi buna si chiar nu aveam nici un chef de astfel de playeri, mai ales gen asta ... se mare ca na .. cine e el. Apoi bineinteles a dat Retry dupa Gag. Shift i-a dat ban 100 minute. Mi-a luat-o inainte :-). Sti gen cocalarii care se dau mari ca cine ar fi ei si ce le-am putea face ? Asa numesc eu unii tigani, ca sa intelegi la ce ma refer. Nu-s rasist.
nu esti rasist Law dar vad ca l ai provocat , daca eram un simplu player si mi vb unul pe tonul in care i ai vorbit baiatului asta te mascaream mult mai rau decat a facut o el pe forum . Sincer ma asteptam la mai multa minte de la tine...
TNG wrote:reclam adminul shadow e un mare taran prost BA baiatule stiu ca ai pica pe mine da mai dute in ...... vorbeam cu flash sii iam zis ca , i sa cam stricat scoru bine ca ne-am mai cicalit noi si mia zis flash sclavule si iam zis sclavai mata ma ca eu nu te-am jignit si el si s-a bagat shadow si mie dat quit game si am intrat inapoi iam zis ca e un foarte mare prost pentru CA el ma jignit primu si lui nu ia facut nimic SI MIE IN CEL MAI RAU CAZ trebuia sa imi dea GAG da el e admin si e smecher trebuia sa se dea mare nu???? deci esti un foarte mare taran care vrei sa pari ceva da mai bine ia sapa in mana si dai drumu;)

doamne fereste fac un edit e un fraier mai mare dekt mi-am imaginat iam zis uitete putin pe forum la reclamatii;) si acum imi da quit game de fiecare data cand intru asta nu e sanatos
Baietel tu ce mai cauzti pe servarul asta?? nu convenisem ca ti iei capre si ca nu mai ai ce cauta aici??
Nu am rabdare sa reiau de la inceput. Asa e cum spui tu !
Image
Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

wolff wrote:vrei sa intru cu silent aim?:)) cum vii u sami zici mie ca nu e asa, daca l-am folosit si stiu cum merge... (nu pe zonek) .
Daca tu esti de parere ca "No recoil" se poate confunda cu "Silent Aim", e grav ! Mai vrei sa fii si admin... Mai rasfoieste si tu filmuletele alea de pe YouTube, mai intreaba si tu atunci cand nu esti sigur, ca nu e o rusine sa nu stii.
Image
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

as vrea sami reclam redirectele...leam aprins dimineata pe la 8 si acum e ora 17-35 si am 3-16 min si 6 plaeri redirectionati ce se intampla?
si am deschis 50 redirecte de dimineata...
[flash=][/flash]
Iepuras
Sr. Member
Sr. Member

Post by Iepuras »

hytman

ResetScore] Daca vrei sa iti resetezi scorul,foloseste comanda /resetscore sau /rs !
Max killed Black^Jack with m4a1
Hytman (92.81.88.148) Se conecteaza pe server .
Daca te inregistrezi pe http://forum.zonek.ro Aveti admin AUTOMAT
* Ucis de SINYAL cu m4a1 de la 15.m (13hp, 0ap) >> piept: 1 brat stang: 2 picior stang: 1
* Tu l-ai lovit pe SINYAL de 0 ori, 0 dmg >> nici o lovitura
*** REDD 'S killed Max with a headshot from deagle ***
** O_o : hai wa fara panda

un_alt_interloper killed REDD 'S with m4a1
un_alt_interloper killed 1Kla$ with m4a1
Adaugati la favorite adresa serverului :-- CrEaTe.ZoNeK.Ro --!",
* Pozitia ta este 52 din 10444 cu 2086 ucideri, 7282 lovituri, 52.33 ef. si 19.58 ac.
Bine ai venit pe [RO] create.zonek.ro / HOSTED By http://www.zonek.ro
** iepuras : rank

** Hytman : sami sugeti ****

** ganjahasy :
cesi permite asta ma?
[flash=][/flash]
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Madutza wrote:
wolff wrote:vrei sa intru cu silent aim?:)) cum vii u sami zici mie ca nu e asa, daca l-am folosit si stiu cum merge... (nu pe zonek) .
Daca tu esti de parere ca "No recoil" se poate confunda cu "Silent Aim", e grav ! Mai vrei sa fii si admin... Mai rasfoieste si tu filmuletele alea de pe YouTube, mai intreaba si tu atunci cand nu esti sigur, ca nu e o rusine sa nu stii.
:)) ok...fiecare cu parerea lui/ei . l-am folosit si stiu cum merge, nu trebuie sa ma uit pe youtube sau sa-mi spui tu...numai bine
Image

Image

Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

wolff wrote::)) ok...fiecare cu parerea lui/ei . l-am folosit si stiu cum merge, nu trebuie sa ma uit pe youtube sau sa-mi spui tu...numai bine
Mda, m-am convins... :-j Cu atitudinea asta, vezi ca o sa mai dai pe la topicul asta cu reclamatii. ;) Bafta ! :)
Image
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

scotty , tu dc te-ai bagat ? si apropo joc pe server cand vreau ;)
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

TNG wrote:scotty , tu dc te-ai bagat ? si apropo joc pe server cand vreau ;)
nu ai sa mai joci pe servar cand vrei .. exista un mic amanunt pe care vad ca nu l ai luat in seama , eu spre deosebire de multi altii am sa ti dau ban direct pe clasa de ip . or sa fie sacrificati cativa dar o sa fie mai bine fara tine ;)
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

scottyene =))) CHIAR JOC CAND VREAU am ip dinamic si intru cu alt nick =))) mama ce ma enerveaza astia ca tine care se cred ei mari zei usorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maaaa
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”