Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: [MANIFEST]
Jucator CS ?: Da

Re: Reclamatii!

Post by [MANIFEST] »

pe baiatu asta eu l-am vazut de la inceput cu cod....inseamna ca am vazut bine..mi se parea c-am ciudat...deacord sa i se ia adminul
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

reclam adminul shadow pentru ca a jucat cu cod acum 2 min (26.03.2011, 10:15) avea speed si ne lua pe toti cu lama si un fel de imunitate nush ce e aia ca, daca trageai in el nu patea nimic nu ii lua din viata si am vazut niste comenzi de admin speed turned of turned on nush ce si inca unele da nu le mai tin minte si nu am avut cum sai fac poze ca nu am admin si demo nu stiu sa fac. Am iesit am intrat din nou si iam zis am vorbit cu create intra acum:)), shadow: gata ma ho!
iam facut si o poza cand a zis asta da nu stiu sa o pun :)). si in fine eram cu alt nick , pt ca am vazut ca am gresit si am vrut sa nush sa o iau de la capat! uitati poza aici http://www.2shared.com/photo/V6zio7FZ/fr_titlu.html Scorpion!=TNG :)
Last edited by TNG on Sat Mar 26, 2011 9:12 am, edited 2 times in total.
RbI6ka
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by RbI6ka »

TNG wrote:reclam adminul shadow pentru ca a jucat cu cod acum 2 min (26.03.2011, 10:15) avea speed si ne lua pe toti cu lama si un fel de imunitate nush ce e aia ca, daca trageai in el nu patea nimic nu ii lua din viata si am vazut niste comenzi de admin speed turned of turned on nush ce si inca unele da nu le mai tin minte si nu am avut cum sai fac poze ca nu am admin si demo nu stiu sa fac. Am iesit am intrat din nou si iam zis am vorbit cu create intra acum:)), shadow: gata ma ho!
iam facut si o poza cand a zis asta da nu stiu sa o pun :)). si in fine eram cu alt nick , pt ca am vazut ca am gresit si am vrut sa nush sa o iau de la capat!
incarca poza aici www.2shared.com si pune linkul sa vedem si noi.....
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

nu mar mira sa fie adevarat
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: LeGuMa21

Post by LeGuMa21 »

shadow frate ce ai patit???
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

parerea mea e una scurta si destul de clara.. shadow e de aseara la mine acasa..
era dimineatza vreo 5-6 playeri ceva de genu ..si nu a folosit nici un cod..pe viitor veniti cu dovezi..poza aia nu reprezinta nimic pt mine personal...o zi buna si cat se poate de frumoasa
in_so@pta
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by in_so@pta »

reset OUT ca admin... ii dorim succes prin alta parte cat despre shadow ....mai verificam si din alta sursa sa vedem
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

mda slake a ramas acelasi idiot eu am incercat sa o iau de la capat si el imi tot da quit game de fiecare data cand intru ca l-am injurat pe forum asta nu e un motiv sa imi dea quit game dak vrea ne rezolvam altfel problemele da sa ma lase sa ma joc! cred ca platesc 10 euro sa imi iau admin dooar sal oftic=))) esti slab te pupa jan. ar fi multe modalitati sa ti-o fac prietene da nu prea ma intereseaza si nu imi bat capu' cu tine tu ar trebui sa fi ala matur eu am 16 ani si tu 20 si nush cat da nici de 15 nu pari , Sa fi fericit ca te las sami dai quit game=)))))))))))))
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

TNG wrote:mda slake a ramas acelasi idiot eu am incercat sa o iau de la capat si el imi tot da quit game de fiecare data cand intru ca l-am injurat pe forum asta nu e un motiv sa imi dea quit game dak vrea ne rezolvam altfel problemele da sa ma lase sa ma joc! cred ca platesc 10 euro sa imi iau admin dooar sal oftic=))) esti slab te pupa jan. ar fi multe modalitati sa ti-o fac prietene da nu prea ma intereseaza si nu imi bat capu' cu tine tu ar trebui sa fi ala matur eu am 16 ani si tu 20 si nush cat da nici de 15 nu pari , Sa fi fericit ca te las sami dai quit game=)))))))))))))
ce vorbeam... daca mai mult nu poti ce vrei sa iti fac... ma ameninti tu pe mine care nici floci la coaie nu ai... tot tu esti ala tare in gura si tot tu faci reclamatie... esti jalnic rau... te faci drk de ras pe aici... imi bag si eu acum in ma-ta si tot neamu tau... se mai poate lua de la capat????
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

pai uite ma ca o injuratura face mai multe decat o vorba buna.....
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

BHA FRATE SUNTETI BATUTI IN CAP PRO SHADOW CIUCHY VA ZIC TERMINATI CU RUSHU SI CONTINUATI???? NU PRICEPETI PROPUN COMANDA SLAY TEAM !
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

LeGuMa21 wrote:BHA FRATE SUNTETI BATUTI IN CAP PRO SHADOW CIUCHY VA ZIC TERMINATI CU RUSHU SI CONTINUATI???? NU PRICEPETI PROPUN COMANDA SLAY TEAM !
:-" Vezi ca erau mai multi ;) si dupaia am terminat ;) stateam panda :-<
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

ca admin nu trebuia sa faci deloc...ceilalti le dai slay, la admin ce ii dai daca are imunitate, nu e corect
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

pai daca esti admin tre sa fi exemplu.... cat timp exista regula se respecta, erau mai multi da voi sunteti admini, ce pot sa va fac? sa ma apuc sa va injur ca faceti rush? va zic odata nu intelegeti, da v-am zis de mai multe ori, altii care nu au admin au inteles da voi nu....
Nope
Jr. Member
Jr. Member

Post by Nope »

Vreau sa il reclam pe adminul: Law! Mi-a dat gag, nu am incalcat nicio regula, ba mai mult de atat el m-a insultat pe mine. Consider ca prea multa lume primeste admin degeaba.
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”