Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: Reclamatii!

Post by Sl@ke »

egal cu 0...lumea incepea sa iasa dupa server....toti cereau schimbarea hartii... ai facut si tu un scor mai bunicel gata sa faci reclamatie
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

no8zor wrote:Doresc sa reclam adminul RbI6ka deoarece astazi 28.01.2011 ora 20:32 ramasese 2 min din ultima mapa , iar el a schimbat intro alta mapa care nu picase la amx choose . A schimbat in awp_bycastor, a obs ca nu e bun pe mapa a bagat de_westerdoon . Scuzatima dar ce fel de admin e asta , o fi dat bani nush dar nare voie sasi bata joc de lege , nimeni nu e mai presus de reguli nici chiar el . Doar respect regulile;) va rog sa fiti atenti asa pierdeti playeri din cauza la 1 2 destia ametiti( srry pt limbaj

Am notat! Se va tine cont de parerea ta pe viitor ! Acum te rog sa nu l faci ametit ,nu e bataie de joc , eu nu vad asa doar o mica neintelegere. Nu o mai lua asa de personal . Adminul are putere de decizie maxima pe servar atunci cand este singur si daca tu sau mai stiu eu alt player pierdut intre timp nu v ati obosit sa l ajutati cu un sfat a facut ce a crezut el mai bine! E foarte usor sa acuzi iar daca tu crezi ca regulile se aplica indiferent de timp, spatiu si loc da mi voie sa ti spun ca te inseli. Regulile sunt mai mult un fel de cod de conduita. Le poti ocoli ori de cate ori nevoia o cere.
RbI6ka
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by RbI6ka »

no8zor wrote:Doresc sa reclam adminul RbI6ka deoarece astazi 28.01.2011 ora 20:32 ramasese 2 min din ultima mapa , iar el a schimbat intro alta mapa care nu picase la amx choose . A schimbat in awp_bycastor, a obs ca nu e bun pe mapa a bagat de_westerdoon . Scuzatima dar ce fel de admin e asta , o fi dat bani nush dar nare voie sasi bata joc de lege , nimeni nu e mai presus de reguli nici chiar el . Doar respect regulile;) va rog sa fiti atenti asa pierdeti playeri din cauza la 1 2 destia ametiti( srry pt limbaj

erau putini playeri pe server si sa ales o mapa mult prea mare, am bagat byca, dupa aceea au intrat mai multi playeri si am bagat o mapa mai mare, nu o fac dupa placerea mea!!! mai abtinete din limbaj... nu sunt de o zi pe server.
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

reclam adminul "kelloo" mia dat ban 500 de minute pt ca imi daduse gag si m-am enervat ca mi-a dat gag ca am zis "poate e pipi de rechin" nu e nici o injuratura nici nimic si am iesit de pe sv si in 3-4 min am intrat iar ca nu aveam ce face si mi-a dat ban cu motivul "retry_dupa_gag" . Toata lumea il reclama pe kelloo nu stiu de ce nu ia-ti luat adminu deja , ca nu cred ca playerii fac reclamatii de plictiseala...
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

si eu lam reclamat de vreo 2-3 ori...dar nu e chiar asa cum cred playerii (cum credeam si eu in rest)...nu stiu bine ce sa intamplat,dar are cv experienta ca admin si nu cred ca tia dat degeaba.si apoi cei mai reclamati admini sunt adminii cei mai buni in unele cazuri...nu dau explicatie la citatul asta :)) ..se poate intelege la ce ma refer :D sunt filozof :>
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
TNG
Newbie
Newbie

Post by TNG »

ce nu intlegi din : am zis "poate e pipi de rechin" si mia dat gag am iesit nu aveam ce face am intrat iar si mia dat ban 500 de min nu intelegi?????????
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

si eu daca nu am reclamatii inseamna ca nu-s bun????
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

Ionut la tine nici nu se pune probema,tu esti cel mai bun:))..nici nu ai nevoie... se stie ca esti BOSSUL BOSSHILOR:X;):D
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
Law
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Law »

TNG am inteles reclamatia insa ar fi mai bine sa te calmezi inainte sa mai faci alte chestii. AI luat ban 500 minute, adica 8 ore jumate, daca ai rabdare ... pana maine trece si apoi poti juca linistit si iti vezi de treaba.
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

dar ai si u slake reclamatii...din partea mea :))
Image

Image

marius_alin20
Newbie
Newbie

Re: Reclamatii! admin Sl@ke

Post by marius_alin20 »

Nume:Alin
data si ora: 23-02 15 40
harta dust_2
admin reclamat :Sl@ke
motiv ban:cica sunt tare in gura :))
dovada:

*DEAD* Sl@ke : mm

----------== Anunt ImportanT ==----------- Detalii pe forum http://forum.zonek.ro (explicat)
d0n.Bzyke dropped
] d0n.Bzyke
IP: 109.96.159.114:27005
Steam ID: STEAM_ID_LAN
d0n.Bzyke has left the game
ADMINS ONLINE: PrO[Game(e)]R, Sl@ke
Daca te inregistrezi pe http://forum.zonek.ro Aveti admin AUTOMAT
Daca te inregistrezi pe http://forum.zonek.ro Aveti admin AUTOMAT
*DEAD* Alin : /admins

c0bra (RADIO): Fire in the hole! [HE]
PrO[Game(e)]R killed c0bra with ak47
f4k3r is joining the Counter-Terrorist force
PrO[Game(e)]R killed kamikadze_chel with ak47
Cand ramanetzi doar 2 pe harta puteti sa va duelatzi, doar dati cu cutitu in perete..!
kamikadze_chel (RADIO): Fire in the hole! [FLASH]
*DEAD* Alin : e frumos sa vb asa admine?

*DEAD* Sl@ke : hai pa

*DEAD* Sl@ke : ca prea esti tare in gura

*DEAD* Alin : asa si?

Se cauta admini care sa tina server de redirect detalii pe http://forum.zonek.ro
Kicked by Console: "banned for 120 min"
Kicked :"banned for 120 min"
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

Asa e..esti tare-n gura..a avut el un motiv...ca a vb urat...asta este..la cat de ocupat e mai ai si toane din acestea:Ptu nu sti cat de greu e sa fi admin,ce responsabilitate ai:P
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

meriti cumetre...ai noroc ca nu ti-am dat mai mult...
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

:)) vezi slake k ai si u reclamatii....din partea aluia si mai ales din partea mea :))
Image

Image

marius_alin20
Newbie
Newbie

Post by marius_alin20 »

Stai ma linistit manifest ca eu sunt admin de 6 ani si stiu ce inseamna dar tot nu injur jucatorii ca ma omoara.Chiar nu inteleg dc ii iei apararea pt ca e foarte clar ca mi-a dat ban degeaba.Sa vedem ce are de zis si Create de adminul lui...
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”