P.s: am luat o masina pers mai de mult si nu i-am dat /v park , ea apare cand dau /stats insa nu stiu unde e, si vreau sa scap de ea , /v locate nu merge.... vreo idee ?

doar ce am prins si eu un infernus si au aparut bug-urile...PoKeM0oN wrote:au fost luate chiar aseara , dar din cauza bugului trebuie so luam dinou.
Post by -xdM-Diablo »
=)) numa tu puteai pati asa ceva :))Sl@ke wrote:doar ce am prins si eu un infernus si au aparut bug-urile...PoKeM0oN wrote:au fost luate chiar aseara , dar din cauza bugului trebuie so luam dinou.
sunt un norocos...killik wrote:=)) numa tu puteai pati asa ceva :))Sl@ke wrote:doar ce am prins si eu un infernus si au aparut bug-urile...PoKeM0oN wrote:au fost luate chiar aseara , dar din cauza bugului trebuie so luam dinou.
imi pare rau dar atunci o sa ramai cu admin 0 pentru a fi la fel ca si celalti playeri normali,respectat.Daca tu nu sti de gluma intre staff asta e,bftCiuChy wrote:Prea multi Owneri/Admini copii pe server. Copii intre 12-15 ani care nu stiu alceva de facut inafara de a injura sau a vorbii urat unii cu alti. Ma refer la Adminii/Ownerii care sunt ( care se simte ). Playerii vechi ai ZONEK`ului sunt la fel cum ii stiu eu, respect unii fata de altii si cu bun simt !
Imi pare rau daca te simti ;;)Dell- wrote:imi pare rau dar atunci o sa ramai cu admin 0 pentru a fi la fel ca si celalti playeri normali,respectat.Daca tu nu sti de gluma intre staff asta e,bftCiuChy wrote:Prea multi Owneri/Admini copii pe server. Copii intre 12-15 ani care nu stiu alceva de facut inafara de a injura sau a vorbii urat unii cu alti. Ma refer la Adminii/Ownerii care sunt ( care se simte ). Playerii vechi ai ZONEK`ului sunt la fel cum ii stiu eu, respect unii fata de altii si cu bun simt !