Metode de copiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Informatii utile din domeniul de interes specific studentilor !
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: Metode de copiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Sl@ke »

Nope wrote:
ProGame wrote:daca esti in ultima banca,poti deschide caietul- sub banca pe genunchi..:D eu asa fac:))
Si daca is la bac? 8-|
deschideti toti portofelul, faceti cheta si dati la profesori:))
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

daca esti in ultima banca,poti deschide caietul- sub banca pe genunchi..:D eu asa fac:))

vechea asta..vino si tu cu ceva inedit..eu am copiat decat de 6-7 ori pana akuma ..dar de fiecare data mi-a mers..de obicei la istorie ,biologie si geografie..nu-mi plac..eu faceam asa..cel mai simplu luam cartea si fotografiam imaginea respectiva,harta,continutul..etc cu iphone 4..frate iese super BINE!!!!si..bagam, iphone in penar si dai tata..si am luat numai 9 si 10:P...si un 8 la geografie..ca am copiat ceva gresit=))
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
Nope
Jr. Member
Jr. Member

Post by Nope »

[MANIFEST] wrote:daca esti in ultima banca,poti deschide caietul- sub banca pe genunchi..:D eu asa fac:))

vechea asta..vino si tu cu ceva inedit..eu am copiat decat de 6-7 ori pana akuma ..dar de fiecare data mi-a mers..de obicei la istorie ,biologie si geografie..nu-mi plac..eu faceam asa..cel mai simplu luam cartea si fotografiam imaginea respectiva,harta,continutul..etc cu iphone 4..frate iese super BINE!!!!si..bagam, iphone in penar si dai tata..si am luat numai 9 si 10:P...si un 8 la geografie..ca am copiat ceva gresit=))
era vorba de bac aici...la bac nu mersi cu 3 valize dupa tine penar, ghiozdan, rucsac, sac de dormit si o noptiera.
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

mane..am zis si eu asa penar..o metoda de ,,camuflaj''..poti pun orice..dar iti trbeuie tactica;))
Image

Just Black and White!

ProGame
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by ProGame »

spui la profesor ca vrei sa copiezi si te lasa:))
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

depinde de profesor
Image

Just Black and White!

Nope
Jr. Member
Jr. Member

Post by Nope »

[MANIFEST] wrote:mane..am zis si eu asa penar..o metoda de ,,camuflaj''..poti pun orice..dar iti trbeuie tactica;))
O sa ajungi tu la varsta la care ai sa intelegi ca la bac poti intra doar cu PIXUL :))
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Nu pot spune ca am copiat foarte mult la examene sau lucrari la viata mea.
In liceu foarte rar se întâmpla sa copiez la geografie, unde nu învățam cine stie ce, pt ca nu-mi placea geografia, nici profesoara nu se stresa prea tare cu noi, si in plus, ea ne lasa sa copiem. Nici eu nu ma axam pe geografie, atâta timp cât bacul îl dădeam la istorie.
La facultate, însă, la un singur examen am copiat puțin sesiunea trecuta. Mi-am scris pe o foitza formulele la biofizica, și cum aveam cizmele lungi, cu puțin peste genunchi, acolo am ascuns și foaia. Cand nu a fost atent profesorul, am scos foitza, (purtam o rochitza grosutza, de iarna, dar strâmtă, ce-mi ajungea cam pana la jumătatea femurului) și am pus-o pe picior. De câte ori voiam sa ma uit după o formula, ridicam puțin marginea rochiei și aruncam un ochi. :) Nu eram prea stresata. Ma gândeam ca și dacă ma vede, doar nu e nesimțit, cât sa-mi ridice rochia.
La colocviul de ieri, de la nutriție, la fel... Mi-am scris formulele mai lungi și pe care le încurcam pe o foicica și o țineam în buzunarul halatului. Avem noroc ca la laboratoare suntem obligați sa purtam halate ce au buzunarele mari și largi.

E bine ca de câte ori ai de gând sa copiezi la un examen, sa ai și o baza de cunoștințe la materia respectiva. Nu te poți baza întotdeauna pe copiat, pt ca nu știi dacă îți iese.
Personal, nu mi s-a întâmplat niciodată sa ma duc la un examen fără sa știu nimic. Oricât de ocupata am fost, am avut grija sa-mi aloc măcar câteva ore învățatului.
Image
Law
Hero Member
Hero Member

Post by Law »

Da ... in liceul copiam si eu destul de mult, eram cam lenes, plus ca erau o multime de materii care ... chiar nu aveam nevoie de ele pe viitor; metoda de copiat? cea clasica, caietul pe genunchi.
La facultate insa se schimba putin placa, dai bani .. copiezi lejer, nu dai bani .. inveti. Bineinteles depinde de profesori, cel putin la mine la facultate (nu numai la mine) nu prea mai merge cu bani, deci esti nevoit sa inveti. Intr-un fel e foarte bine, macar nu e masina de facut inculti.
Liceul e foarte usor, lejer, iar bacul e o lucrare de control pe langa sesiunea de la facultate.
Image
Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

La voi e pe drept ? Foarte tare !
La noi, deși e Medicină, dau ăștia bani la greu ca sa treacă examenele fără sa învețe, fie profesorii merg pe premiza "e fiu de medic, ne cunoaștem"... Sunt praf ! Ii vezi pe la anatomie punând tot felul de întrebări din curiozitate, lucruri pe care se presupune ca le-au învățat pt sesiunea din iarna. In schimb, au note bune, dar nu știu pt ce... Sunt curioasă ce fel de medici sunt ei peste 6 ani...
Image
Law
Hero Member
Hero Member

Post by Law »

Madutza wrote:La voi e pe drept ? Foarte tare !
La noi, deși e Medicină, dau ăștia bani la greu ca sa treacă examenele fără sa învețe, fie profesorii merg pe premiza "e fiu de medic, ne cunoaștem"... Sunt praf ! Ii vezi pe la anatomie punând tot felul de întrebări din curiozitate, lucruri pe care se presupune ca le-au învățat pt sesiunea din iarna. In schimb, au note bune, dar nu știu pt ce... Sunt curioasă ce fel de medici sunt ei peste 6 ani...
Pe profil la mine, examenele se dau pe bune, stiu ca am invatat pentru sesiune .. cat nu am invatat in tot liceul; am fost multimit de note dar stiu ca pot mai mult.

Sa spunem ca .. 65% e pe drept. Sunti profi care iau bani, cum ai spus si tu ... bani la greu, doar prin intermediul cuiva ( relatii ), dar sunt si profi care iti cer bani pe fata; acum depinde pe cine prinzi. Evident, nu bag mana in foc pentru cei 65%, dar ... ideea e ca se si invata.

" Sunt curioasă ce fel de medici sunt ei peste 6 ani ... " Asta spune tot.
Image
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Madutza wrote:Nu pot spune ca am copiat foarte mult la examene sau lucrari la viata mea.
In liceu foarte rar se întâmpla sa copiez la geografie, unde nu învățam cine stie ce, pt ca nu-mi placea geografia, nici profesoara nu se stresa prea tare cu noi, si in plus, ea ne lasa sa copiem. Nici eu nu ma axam pe geografie, atâta timp cât bacul îl dădeam la istorie.
La facultate, însă, la un singur examen am copiat puțin sesiunea trecuta. Mi-am scris pe o foitza formulele la biofizica, și cum aveam cizmele lungi, cu puțin peste genunchi, acolo am ascuns și foaia. Cand nu a fost atent profesorul, am scos foitza, (purtam o rochitza grosutza, de iarna, dar strâmtă, ce-mi ajungea cam pana la jumătatea femurului) și am pus-o pe picior. De câte ori voiam sa ma uit după o formula, ridicam puțin marginea rochiei și aruncam un ochi. :) Nu eram prea stresata. Ma gândeam ca și dacă ma vede, doar nu e nesimțit, cât sa-mi ridice rochia.
La colocviul de ieri, de la nutriție, la fel... Mi-am scris formulele mai lungi și pe care le încurcam pe o foicica și o țineam în buzunarul halatului. Avem noroc ca la laboratoare suntem obligați sa purtam halate ce au buzunarele mari și largi.

E bine ca de câte ori ai de gând sa copiezi la un examen, sa ai și o baza de cunoștințe la materia respectiva. Nu te poți baza întotdeauna pe copiat, pt ca nu știi dacă îți iese.
Personal, nu mi s-a întâmplat niciodată sa ma duc la un examen fără sa știu nimic. Oricât de ocupata am fost, am avut grija sa-mi aloc măcar câteva ore învățatului.
Interesanta gandire in perspectiva si metoda de copiat, congrats.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

maxim09 wrote:Interesanta gandire in perspectiva si metoda de copiat, congrats.
Merci ! :) Ideea aia imi apartine in totalitate. :))
Image
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

si maxim09 , si cred ca si eu as aplica invataturile tale mady insa desi nu ma tem de parerea celorlati mi ar fi cam greu su o rochita si cu niste cizmulite ! :)
Image
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

:))) Mai bine copiez pe fata decat imbracat in rochiza :))
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Post Reply

Return to “Studentie”