o propunere de dragoste:)):D

Despre dragoste, pasiune, diferentele intre dragoste si sex !
Nope
Jr. Member
Jr. Member

Re: o propunere de dragoste:)):D

Post by Nope »

Madutza wrote:Probabil s-au maturizat și au văzut prostia din spatele ochelarilor de soare pozați în baie, în oglinda, pe nasul celui ce-i poarta. :))
Nu știu. Mi-ar plăcea sa fie asa cum zici tu, dar mie nu mi se pare. Inca mai vad disperați d'astia, care parca n-au văzut o fata în viata lor. Ma dezgusta comportamentul și aerele pe care și le dau. Inca ii mai vezi dând muzica tare, coborând geamul mașinii pe care o conduc și adoptând o replica "de agatat" de 2 bani : "Ce faci, frumoaso? Nu urci, sa ne plimbam și sa ne cunoaștem mai bine?". Numai o blonda proasta care suferă de apreciere i-ar lua în seama. Ignoranta pare sa ii doară tare când, enervați de faptul ca nu ii iei în seama, pleacă "cu scartz" zicand, probabil, în gândul lor "Ce fraiera!". :))
Mai nasol daca nu au geamuri electrice..pana dau ei la manivel a plecat fata cu scartz de acolo :))..problema e ca am vazut si eu multi dinastia, si deobicei nu zic in gandu lor mai striga dupa fata pe strada...curvo, proasta.... asta in cazul in care fata nu e curva si tot odata si proasta si e deja urcata in masina :))
kemy
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: k3my
Jucator CS ?: Da

Re: o propunere de dragoste:)):D

Post by kemy »

create_my_ownp wrote:eu cred ca imi iau o palma mai repede :))
=))))
Image
":~:XSunt o micka finetze invidiata de prea multe zdrentze:~:X"
Post Reply

Return to “Dragostea”