SA-MP Free Chat

Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
Lorand_csabika
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: SA-MP Free Chat

Post by Lorand_csabika »

:D tare serveru nuj , :D mie numi place faza ca scrie in mijloc jos :-?? "Jucatori" , "countdown-u" , si "speedo-ul ala " pe care il avem momentan :D amu nah , stii cum ii , ce e mult nu-i bun :D parerea mea e ca doar umple ecranu pe degeaba , si face lag :D cand ploua abia mergi :))):D

in rest super :D
Bine mai sunt unele case level 6-7 :-O cu interior de VILA , MANSION :D etc... :-" :">
Image
Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kimy009 »

E interorul de vila dar e casa comuna cu alti players !! asta e naspa
Lorand_csabika
Jr. Member
Jr. Member

Post by Lorand_csabika »

Kimy009 wrote:E interorul de vila dar e casa comuna cu alti players !! asta e naspa
da problema asta tre rezolvata , :) si stiu si carei problema , cred ca is facute X chei pentru case :) si careva is multiplicate , eu de ex am interioru cu staralex. (sau cum il cheama) si inainte aveam interior cu Heker:D
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

HeKeR , plangerea asta -> http://zonek.ro/forum/viewtopic.php?f=141&t=3637 WeirDo ii ADMIN nu HELPER
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

MiTzA wrote:Eu sa mor daca stiu cu ce nick joci, si cu ce m-ai jignit:)) Dar in fine, te asteptam pe sv! si nu uita sa pui contracte:))
joc cu nik SLoW dar pe forum am nick deeeezy, ok Sall ZONEK!!
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kimy009 »

:))
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

ma kimy u nu stii decat sa faci posturi aiurea si sa te certi cu toata lumea de pe sv. Esti de 1000 de ori mai rea decat ERA ciuchy inainte. M-am uitat si eu peste plangeri si chiar ar fi trebuit sa ai ban! Nu stii decat sa cauti defectele altora si sa crezi ca esti tu cea mai buna si cea mai jmechera dintre toti... cu tn nu se poate intelege nimeni. Ai abuzat cat ai putut de helperul si adminul ala. Si eu am fost nesimtit, dar mi-am dat seama ca nu ajung nicaieri cu asta asa ca am lasat-o mai moale
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kimy009 »

Uite eu nu sunt rea !! Tu nu ma cunosti (si nu am abuzat nici 1 min de admin sau helpers ) prima data sastai de sv cu mine si dupa fati o parere !!
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

1. incearca ROMANA; 2. AI vreo 5 plangeri cu abuz de mute etc; 3. te stiu suficient de mult pentru a putea spune ca nu stii decat sa te dai mare! atat am avut de spus, bft
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

deezy , eu nu sunt RAU , eu iau deciziile care TREBUIESC luate , AI GRESIT PLATESTI !
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

CiuChy wrote:deezy , eu nu sunt RAU , eu iau deciziile care TREBUIESC luate , AI GRESIT PLATESTI !

ROMANA TE BATE :))) " trebuiesc " ... cred ca vrei sa spui " trebuie " .
Image
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Boss Mihai wrote:
CiuChy wrote:deezy , eu nu sunt RAU , eu iau deciziile care TREBUIESC luate , AI GRESIT PLATESTI !

TREBUIESC este o forma veche care nu mai apare in ultima versiune a dictionarului romanesc.
Si mai nou , se pare ca nu se mai foloseste TREBUIESC doar TREBUIE :|.Si sunt multi care spun si TREBUIESC

TREBUÍ, pers. 3 trebuie, vb. IV. 1. Intranz. A avea nevoie (de ceva); a fi nevoie (de ceva). ♢ Loc. adv. Cum trebuie = aşa cum se cuvine, cum se cade; bine. ♢ Expr. Aşa-ţi trebuie! = aşa ţi se cuvine, aşa meriţi. Atâta i-a trebuit (ca să...) = asta a aşteptat (ca să...) 2. Tranz. unipers. şi impers. Este necesar să..., este obligatoriu să..., se cere (neapărat) să... 3. Tranz. unipers. şi impers. A fi probabil sau posibil, a se putea presupune. [Prez. ind. pers. 1 sg.: (rar) trébui şi trebuiésc] – Din sl. trĕbovati.

Uite aici un exemplu:
"Cartile ii trebuiesc Mariei." - este primul sens (are nevoie de ceva), aici "a trebui" este intranzitiv si daca mergem pe logica de mai sus (si anume ca nu scrie in dex ca este impers si unipers pentru acest sens) se acorda cu subiectul care este "cartile". Cum am invatat prin clasa 8-a: Cine trebuiesc ? Cartile. subiect. Cui trebuiesc ? Mariei. Complement indirect

@ Nici eu nu am inteles prea multe dar se foloseste si TREBUIESC.
@ A facut Alcatraz lumina , deci ii CORECT , depinde de CONTEXT :)
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Post by Boss Mihai »

CiuChy wrote:
Boss Mihai wrote:

TREBUIESC este o forma veche care nu mai apare in ultima versiune a dictionarului romanesc.
Si mai nou , se pare ca nu se mai foloseste TREBUIESC doar TREBUIE :|.Si sunt multi care spun si TREBUIESC

TREBUÍ, pers. 3 trebuie, vb. IV. 1. Intranz. A avea nevoie (de ceva); a fi nevoie (de ceva). ♢ Loc. adv. Cum trebuie = aşa cum se cuvine, cum se cade; bine. ♢ Expr. Aşa-ţi trebuie! = aşa ţi se cuvine, aşa meriţi. Atâta i-a trebuit (ca să...) = asta a aşteptat (ca să...) 2. Tranz. unipers. şi impers. Este necesar să..., este obligatoriu să..., se cere (neapărat) să... 3. Tranz. unipers. şi impers. A fi probabil sau posibil, a se putea presupune. [Prez. ind. pers. 1 sg.: (rar) trébui şi trebuiésc] – Din sl. trĕbovati.

Uite aici un exemplu:
"Cartile ii trebuiesc Mariei." - este primul sens (are nevoie de ceva), aici "a trebui" este intranzitiv si daca mergem pe logica de mai sus (si anume ca nu scrie in dex ca este impers si unipers pentru acest sens) se acorda cu subiectul care este "cartile". Cum am invatat prin clasa 8-a: Cine trebuiesc ? Cartile. subiect. Cui trebuiesc ? Mariei. Complement indirect

@ Nici eu nu am inteles prea multe dar se foloseste si TREBUIESC.
@ A facut Alcatraz lumina , deci ii CORECT , depinde de CONTEXT :)
:O cate a fct ciuchy sa demonstreze cv :)))
Image
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Logic , trebuie sa aduc argumente de ce am folosit TREBUIESC :))) si nu TREBUIE. =))
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

=) lol, chiar ca multe argumente, oricum sunt de acord cu tn, dar la unele greseli ar trebui sa mai treci si u cu vederea, ca nu e un capat de tara, TOTI suntem oameni, TOTI gresim, insa ne si putem repara greselile... FII PUTIN MAI INTELEGATOR! ;)
Post Reply

Return to “Diverse”