CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Eagl3^eYe
Jucator CS ?: Da

Re: CHAT <<<===

Post by Eagl3^eYe »

Kr3m@yTu wrote:
Hytman1986 wrote:
silveRglz wrote:Sa intre careva sa le dea ban lu baby si l@asser. ^^
Da silver asa cum apari tu curat in ss uri asa apare si L@sser si ce sa intelegem din asta daca tu zici de altti ca sunt codati tu ce esti ca imi deschid messu si apar numa reclamatii,siver aim l@sser aim wall nu mai stiu care codat s asa mai departe!
Va plangeti de fiecare data cand sunteti sanctionati mai rau decat muierile inselatesau parasite!
Pana una alta rulez un cui si te lasa sa te gandesti...
Tu esti o muiere mai mare ca ceilalti :)). Nu stii sa Adminezi . . . . . Toti copiii iti spun pe mess ca Silver are aim :))
ce vorbesti we tu vb kare abia ai venit pe sv vii si zici cn are cod sau nu sau cn admineaza bine sau nu ...
din partea mea hytman e un <pro> fata de tine care esti un <respins> asa ca nu mai manca ciuperci si incearca sa "nu mai judeci oamenii dupa coperta"
Image
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

Ia uita-te rahatel de cand sunt pe Forum si pe Server :). Cred ca esti mai retardat ca Hytman :)). Pe server n-am mai intrat de anul trecut sau chiar de doi ani... din acelasi motiv (adminii), intru si imi iau ban... dc ? Ca ii dau hs la un admin ? :)). Am zis sa revin, dar degeaba ca nu ai cu cine :). Tu zici de Hytman ca e PRO =))... dc ? Ca ti-a dat PRO la Admin/Slot nu ? =)). Hai dute si fute-l in gaoz pe Hytman si lasa-ma :)
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

Kr3m@yTu wrote:Ia uita-te rahatel de cand sunt pe Forum si pe Server :). Cred ca esti mai retardat ca Hytman :)). Pe server n-am mai intrat de anul trecut sau chiar de doi ani... din acelasi motiv (adminii), intru si imi iau ban... dc ? Ca ii dau hs la un admin ? :)). Am zis sa revin, dar degeaba ca nu ai cu cine :). Tu zici de Hytman ca e PRO =))... dc ? Ca ti-a dat PRO la Admin/Slot nu ? =)). Hai dute si fute-l in gaoz pe Hytman si lasa-ma :)
nu we retardatule ci pentru ca stiu ca e mai bun k tn dnainte sa zica la admin/slot ...tare diliu esti
eu il cunosc dinainte sa spuna el asta ...de fapt nici nu cred k tu ai vorbit vreodata k un om civilizat ...ca o maimuta din aia babuin asa ca iti mai repet o data "nu judeca oamenii dupa coperta" losere ,,,dak nuti convine GO CRY TO YO' MAMA!!! joaca pe ce sv vrei da pe asta nu cred k cineva te va mai vrea pe el
si ca sa stii eu credeam asta dinainte sa zica ca eu as fi bun de admin pt k fiind diferit de altii eu mai stau pe server si ma comport civilizat nu ca tn numa injuri.
am sati spun o data dak nuti convine sv nu juca si mai tacati fleanca ratatule si gayule si citez ,,fute-l in gaoz pe Hytman si lasa-ma :'' nus genu ala de persoana dar la femei poate :P
Image
Welt
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Welt

Post by Welt »

Eagl3^eYe wrote:joaca pe ce sv vrei da pe asta nu cred k cineva te va mai vrea pe el
E server public pasarel , nu decizi tu cine intra si cine nu.
Image
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

Welt wrote:
Eagl3^eYe wrote:joaca pe ce sv vrei da pe asta nu cred k cineva te va mai vrea pe el
E server public pasarel , nu decizi tu cine intra si cine nu.
stiu welt amice dar la cum vorbeste si cum se comporta... nush ce sa mai zic
ce?tie tiar placea sati traga doua injuraturi de mama?
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Da doar dovada, ca mintea lui, e o minte de copil. Nu ma refer numai la el, ci la toti care folosesc acel limbaj !
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

ai dreptate wolf
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Va doresc un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi, multa fericire,sanatate si toate visele sa vi se implineasca. PASTE FERICIT !
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
George92
Newbie
Newbie
Nick:: HeRon

Post by George92 »

CiuChy wrote:Va doresc un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi, multa fericire,sanatate si toate visele sa vi se implineasca. PASTE FERICIT !
Paste fericit tie si tuturor din comunitatea zonek :ymhug: :ymhug: :ymhug: :X
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

Eagl3^eYe wrote:
Kr3m@yTu wrote:Ia uita-te rahatel de cand sunt pe Forum si pe Server :). Cred ca esti mai retardat ca Hytman :)). Pe server n-am mai intrat de anul trecut sau chiar de doi ani... din acelasi motiv (adminii), intru si imi iau ban... dc ? Ca ii dau hs la un admin ? :)). Am zis sa revin, dar degeaba ca nu ai cu cine :). Tu zici de Hytman ca e PRO =))... dc ? Ca ti-a dat PRO la Admin/Slot nu ? =)). Hai dute si fute-l in gaoz pe Hytman si lasa-ma :)
nu we retardatule ci pentru ca stiu ca e mai bun k tn dnainte sa zica la admin/slot ...tare diliu esti
eu il cunosc dinainte sa spuna el asta ...de fapt nici nu cred k tu ai vorbit vreodata k un om civilizat ...ca o maimuta din aia babuin asa ca iti mai repet o data "nu judeca oamenii dupa coperta" losere ,,,dak nuti convine GO CRY TO YO' MAMA!!! joaca pe ce sv vrei da pe asta nu cred k cineva te va mai vrea pe el
si ca sa stii eu credeam asta dinainte sa zica ca eu as fi bun de admin pt k fiind diferit de altii eu mai stau pe server si ma comport civilizat nu ca tn numa injuri.
am sati spun o data dak nuti convine sv nu juca si mai tacati fleanca ratatule si gayule si citez ,,fute-l in gaoz pe Hytman si lasa-ma :'' nus genu ala de persoana dar la femei poate :P
Mai bine ti-ai da DELETE de pe fata pamantului, ca n-ai inteles nimic pana acum. Te-ai mai chinuit si 1 ora sa scrii cateva cuvinte... si alea incalcite. Pe tine te-am lasat aici la ultimul REPLY :)
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

wolff wrote:Da doar dovada, ca mintea lui, e o minte de copil. Nu ma refer numai la el, ci la toti care folosesc acel limbaj !
Nu stiam, ca daca folosesti acel limbaj vulgar inseamna ca esti un copil :)). Daca unu are 30 de ani si injura, e copil nu ? :)). Esti varza... si pe tine te-am lasat la REPLY asta :)
dulceata
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: dulceata

Post by dulceata »

Kr3m@yTu wrote:
wolff wrote:Da doar dovada, ca mintea lui, e o minte de copil. Nu ma refer numai la el, ci la toti care folosesc acel limbaj !
Nu stiam, ca daca folosesti acel limbaj vulgar inseamna ca esti un copil :)). Daca unu are 30 de ani si injura, e copil nu ? :)). Esti varza... si pe tine te-am lasat la REPLY asta :)
Uite ce frumos mai sus ,urari de sarbatori ,tu te certi cu astia ! Fii si tu mai bun macar in seara asta ! :))

Paste fericit tuturor !
Image Image
George92
Newbie
Newbie

Post by George92 »

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii.
George92
Newbie
Newbie

Post by George92 »

Dumnezeul nostru Iisus Hristos … a fost biciuit şi răstignit cu cruzime şi răutate, de nişte fiinţe pe care îi numim oameni. Sper ca aceasta să fie o lecţie de viaţă pentru noi … şi pentru ceilalţi oameni. Hristos a Înviat!
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

Image
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”