deeeezy wrote:ce jumate de sv sunt 5 admini owneri si 3 admin 1:) si suntem 13 pe sv:|wolff wrote:nu era de ajuns 1-2 owneri, trebuie jumate de server de owneri sa fie toti fericiti, nu stiu ce va mai complicati cu sampul...
si este bine

deeeezy wrote:ce jumate de sv sunt 5 admini owneri si 3 admin 1:) si suntem 13 pe sv:|wolff wrote:nu era de ajuns 1-2 owneri, trebuie jumate de server de owneri sa fie toti fericiti, nu stiu ce va mai complicati cu sampul...
de ce au admin daca nu sunt demni de el???HeKeR01 wrote:BAN nu poate da nici un ADMIN, ca nu stie nimeni comanda, comanda p stiu doar cei demni de admin.
Sl@ke , parca nu il cunosti pe Shacalul de data trecuta ce a facut ....s-a pus ne-a banat pe toti cu reclama .... Noroc ca acuma nu stie comanda :))Sl@ke wrote:de ce au admin daca nu sunt demni de el???HeKeR01 wrote:BAN nu poate da nici un ADMIN, ca nu stie nimeni comanda, comanda p stiu doar cei demni de admin.
nu ma refer la shacalu'... stiu ca e un om de nimic, da ce sa ii faci daca sunt niste prietenii pe acolo pe sus... ma refeream la comanda de ban ca "o stiu doar cei demni de admin"...CiuChy wrote:Sl@ke , parca nu il cunosti pe Shacalul de data trecuta ce a facut ....Sl@ke wrote:de ce au admin daca nu sunt demni de el???HeKeR01 wrote:BAN nu poate da nici un ADMIN, ca nu stie nimeni comanda, comanda p stiu doar cei demni de admin.
CiuChy wrote:Pai si eu stiu comanda =)))
weee nu ai inteles bine serveru a reinviat te asteptam si pe tineKaTz_DaN wrote:Ce-a fost sv si ce a ajuns !
Da e trist !
va pupa katcinzki !
Post by create_my_ownp »
HeKeR01 wrote:facui si /takejob, cel mai reusit de pana acuma
:D:D
Post by create_my_ownp »
HeKeR01 wrote:Serverul sia revenit au fost probleme de host, mi sa mai intamplat aici la zonek pe modul saint
PS: facui si comanda /truck xD acuma mai trebuie sa fac checkpointurile, dar dau fuga la munca :))