dar, faza e ca, eu si ionut semanam la caracter :)) diferenta e, ca acum sunt camere la bac, si atunci nu erau

Post by create_my_ownp »
aha vezi sa nu, poate la tn la capitala :))create_my_ownp wrote:o sa se copieze si cu camere la bac. ș)
Copiaza usor cu casca daca pot sopti subiectele. Alta modalitate de a copia nu vad in conditiile in care au montat camere.create_my_ownp wrote:o sa se copieze si cu camere la bac. ș)
deja ma gandisem la varianta asta, dar merg asa, fara casca, cu optimism :))Madutza wrote:Copiaza usor cu casca daca pot sopti subiectele. Alta modalitate de a copia nu vad in conditiile in care au montat camere.create_my_ownp wrote:o sa se copieze si cu camere la bac. ș)
Aaaa, dar sa nu va luati dupa ce am zis ! Nu vreau sa va invat la prostii. Cel mai bine e sa va apucati de invatat.
Mrrrr!!!Madutza wrote:Inveti copilul la prostii...wolff wrote:cam asa fac :-s :))Sl@ke wrote:fa ca mine... nu-ti da interesul si poate il iei:))
Nu il asculta, Ionut e un bulanos, nu toti sunt la fel. De ce sa risti? Sau ai putea face ca mine: pregateste-te din timp, si cu siguranta il iei.
ai toata viata sa dai bac-ul... da-l drk... nu e un examen vital:))wolff wrote:deja ma gandisem la varianta asta, dar merg asa, fara casca, cu optimism :))Madutza wrote:Copiaza usor cu casca daca pot sopti subiectele. Alta modalitate de a copia nu vad in conditiile in care au montat camere.create_my_ownp wrote:o sa se copieze si cu camere la bac. ș)
Aaaa, dar sa nu va luati dupa ce am zis ! Nu vreau sa va invat la prostii. Cel mai bine e sa va apucati de invatat.
:))Sl@ke wrote:ai toata viata sa dai bac-ul... da-l drk... nu e un examen vital:))wolff wrote:deja ma gandisem la varianta asta, dar merg asa, fara casca, cu optimism :))Madutza wrote: Copiaza usor cu casca daca pot sopti subiectele. Alta modalitate de a copia nu vad in conditiile in care au montat camere.
tocmai d-aia l-am luat, ca nu mi-a pasat de el... nu aveam presiune pe mine:)) jucam fotbal, doar nu vroiai sa invat si sa fac de ras aceasta rasa...Madutza wrote::))
Daca e asa, tu de ce l-ai luat ? Il sfatuiesti sa dea bacul odata cu nepotii lui ? :))
=))Sl@ke wrote:tocmai d-aia l-am luat, ca nu mi-a pasat de el... nu aveam presiune pe mine:)) jucam fotbal, doar nu vroiai sa invat si sa fac de ras aceasta rasa...Madutza wrote::))
Daca e asa, tu de ce l-ai luat ? Il sfatuiesti sa dea bacul odata cu nepotii lui ? :))
s-a nimerit.. nu s-a suparat nimeni:))Madutza wrote:=))Sl@ke wrote:tocmai d-aia l-am luat, ca nu mi-a pasat de el... nu aveam presiune pe mine:)) jucam fotbal, doar nu vroiai sa invat si sa fac de ras aceasta rasa...Madutza wrote::))
Dar tot ai facut-o de ras, luand bacul... :))
:)) poate am si eu :> pana acum am avut. o sa invat prin iunieSl@ke wrote:invata ma.. pe urma dai vina pe mine... si nu oricine are bulan cum am avut eu la toate examenele...
De-as fi si insotita de bulanul vostru...wolff wrote::)) poate am si eu :> pana acum am avut. o sa invat prin iunieSl@ke wrote:invata ma.. pe urma dai vina pe mine... si nu oricine are bulan cum am avut eu la toate examenele...
Return to “Bucuresti Create Server”