CiuChy wrote::))) alt MOD pe server! Si masini personale /v buy si alte chestii noi special 0.3c !
ma pis pe tine
CiuChy wrote::))) alt MOD pe server! Si masini personale /v buy si alte chestii noi special 0.3c !
Banica , Ban 1 ZI pe forum pentru limbaj. Mersi multKev wrote:CiuChy wrote::))) alt MOD pe server! Si masini personale /v buy si alte chestii noi special 0.3c !
ma pis pe tine
Post by create_my_ownp »
o sa vina si acea vreme frumoasakillik wrote:salutare lume !!!! Ce mai ziceti voi? Veste buna de sar deschide sv :X
Post by create_my_ownp »
Sl@ke wrote:eu unu nu cred ca o sa mai joc samp....
Sl@ke wrote:de la o varsta tre sa ne retragem:))) nu vreau sa mor ca Nashul... am imbatranit, agilitatea a scazut.. sunt vulnerabil
Post by create_my_ownp »
killik wrote:Sl@ke wrote:de la o varsta tre sa ne retragem:))) nu vreau sa mor ca Nashul... am imbatranit, agilitatea a scazut.. sunt vulnerabil
Lasa ca bei un kappy si se rezolva. Mai mult fruct mai multa energie, ii rupem ca pe vremuri :X
create_my_ownp wrote:killik wrote:Sl@ke wrote:de la o varsta tre sa ne retragem:))) nu vreau sa mor ca Nashul... am imbatranit, agilitatea a scazut.. sunt vulnerabil
Lasa ca bei un kappy si se rezolva. Mai mult fruct mai multa energie, ii rupem ca pe vremuri :X
Se deschide am inceput sa lucram la el
Post by create_my_ownp »