SA-MP Free Chat

Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: SA-MP Free Chat

Post by Razvan_D »

maxim09 wrote:Facilitati sunt multe razvane, dar ca nu a fost updatat 100% serverul pe 0.3c vezi topic la informatii :D
Am vazut acolo, dar la noi pe server nu e nimic de acolo, e la fel cum era pe 0.3b.
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Ce mai faceti ?? hai ca intru si eu putin pe server
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Am intrat pe server sa vad helperi idioti , posteaza`ma in maicata de copil fara viitor , facut pentru alocatie , te astept Dizzy cu plangerea ta !!!! Din cauza unor idioti nu aveti playeri pe ZONEK , l`ati pus helper pe imputitu ala de Dizzy care numa Abuzeaza de comenzi .Si nu uitati ca impututi ala de Dizzy ii Andrei_Tudor ( Disgust) care a facut reclama pe ZONEK :)) la alt server si are HELPER =)))) vai shamar de viitoru lu ZONEK... Daca puneti helperi pe ratati de 12 ani ... ramaneti cu ei pe ZONEK, am zis ca intru putin pe ZONEK sa ma relaxez si dau de idioti numa sa ma enerverz
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
vali
Newbie
Newbie

Post by vali »

bv ciuchy te oftici ca tu nu ai helper sau admin nu? binee sa imi ia helperul ca tot tu esti idiot eu nu ti-am fct nimic tu ai venit la mn si ca un copil ratat te-ai pus in fata mea, cand am vrut sa termin /rob ai zis sa ma ajuti cu robul si sa impartimm banii, eu ti-am zis nu si dupa ti-am zis ca iti dau 30% daca ma lasi sa termin misiunea si tu ca idiotu te-ai pus in fata la rob unde trb sa inchei misiunea si ai inceput sa injuri, normal ca ti-am dat respawn ca vroiai sa si tragi in mn;) pt asta abuzez de cmds?
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

vali wrote:bv ciuchy te oftici ca tu nu ai helper sau admin nu? binee sa imi ia helperul ca tot tu esti idiot eu nu ti-am fct nimic tu ai venit la mn si ca un copil ratat te-ai pus in fata mea, cand am vrut sa termin /rob ai zis sa ma ajuti cu robul si sa impartimm banii, eu ti-am zis nu si dupa ti-am zis ca iti dau 30% daca ma lasi sa termin misiunea si tu ca idiotu te-ai pus in fata la rob unde trb sa inchei misiunea si ai inceput sa injuri, normal ca ti-am dat respawn ca vroiai sa si tragi in mn;) pt asta abuzez de cmds?

Ma nabule , am stat in fata da am pus MASINA fix pe checkpoint si nu te lasam sa termini ROBUL si mi`ai dat respawn ca un SMEKER si dupaia te`am injurat de dracu te`a luat.. si cand eram in masina cu FILES si ai dat /goto ca un RATAT ??
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Dizzy
Newbie
Newbie

Post by Dizzy »

ai mai fct si cerere de admin:))=)) la cum injuri am peste 15 SS cand injuri ca ... si tu la cererea de admin nu zici nimic esti baiat cuminte:)) 13 ani:)) da ai vazut ca te-am lasat sa injuri nu ti-am mai zis nimic:)):)) nu ma iau in gura cu altii de ofticai ca eu am rob 15/15 si tu nu:)) stai p server frate si fati rob points tu astepti sa iti dea altu mura'n gura bani:)) copil facut pe bani:)) samp e de distractie mah nu ca sa te culci tu in bani:))
Nick: Dizzy
Level: 7
Money: 800.000$
Faction: Primar - Rank 6 => Lider
Function: Admin 3
Respect for: Banica_Gabriel Razvan_D toti membrii LCN, helperii si toti adminii!
Anti patic for: Porcii (files) rivalii LCN, CiuChy
Dizzy
Newbie
Newbie

Post by Dizzy »

da am dat goto ca am vrut sa vb cu files , lol :)) da tu idiot si atunci ai inceput sa ma injuri vrei SS, ca la cate am le inghiti !
Respect for: Banica_Gabriel Razvan_D toti membrii LCN, helperii si toti adminii!
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Dizzy wrote:ai mai fct si cerere de admin:))=)) la cum injuri am peste 15 SS cand injuri ca ... si tu la cererea de admin nu zici nimic esti baiat cuminte:)) 13 ani:)) da ai vazut ca te-am lasat sa injuri nu ti-am mai zis nimic:)):)) nu ma iau in gura cu altii de ofticai ca eu am rob 15/15 si tu nu:)) stai p server frate si fati rob points tu astepti sa iti dea altu mura'n gura bani:)) copil facut pe bani:)) samp e de distractie mah nu ca sa te culci tu in bani:))
http://zonek.ro/forum/viewtopic.php?f=109&t=2711 Acesti Dizzy este andrei_tudor cu relcama facuta pe forum... si parola lu slakeee ... la fel acest Dizzy fiind si vali .. WTF

UITE ! mA PISH PE TINE !
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Dizzy
Newbie
Newbie

Post by Dizzy »

CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Na tine aici poze :) Dai goto files aiurea.. sa vorbesti cica cu el ... ai /w =))) nu erai /aod ... Invata regulamentu helperiilor . Stau in fata ta la CHECKPOINT nu te lasam imi dai /respawn scop personal sa poti trece de mine. Injuraturiile ti le dau dupa ce imi dai /respawn adica ABUZ nu inainte de ABUZ , aveam si motiv sa te injur pentru abuz /respawn ... Vin a 2a oara ma ameninti cu postu tau pac , iarasi imi dai /respawn vin a 3 a oara la tine pac iarasi /respawn. Esti un GUNOI :) COS DE GUNOI

http://img810.imageshack.us/gal.php?g=samp544g.png

EDIT ::
http://img3.imageshack.us/i/samp560.png/ De aici poza mea , vorbesc cu el am mers la CHECKPOINT , nu se vede in poza ca eram la CHECKPOINT dar din poza lui de aici >> http://img687.imageshack.us/i/samp161a.png/ se vede SULTANU al meu si cum da F la masina sa mute sultanul si nu poate... eu incep sa il injur dupa ce imi da /respawn nu inainte de /respawn nu avea nici un motiv sa imi dea /respawn . Se poate vedea si ora ... Am fost provocat sa il injur de sa il ieie DRACU
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Dizzy
Newbie
Newbie

Post by Dizzy »

Bine ma bravoo mi-ai fct post cu greselile pe care le-am fct, da? sa imi dea banica helper 0, cred si eu ca imi trb helper 0 ca ti-am dat respawn aiurea dar cum ai zis si tu ca ai fost provocat sa ma injuri asa zic si eu ca am fost provocat sa iti dau /respawn da??? pana la urma totul a inceput ca tu idiot te bagi ca branza-n lapte ca nu am vrut eu sa iti dau bani!! te oftici ca stau eu pe server si obtin rob points si tu nu>??? nu era treaba ta sa de bagi peste mn sa ma opresti te oftici ca am eu posibilitatea sa dau /rob dA?? da-mi banica helper 0 sa vedeti ca eu nu plang dupa helper cum plange asta dupa helper/admin. Faci si tu ca files cum zicea si mitza:))=)) aveti tupeu sa-l pupati in C*R pe banica ca sa obtineti un amarat de helper/admin:))
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Dizzy wrote:Bine ma bravoo mi-ai fct post cu greselile pe care le-am fct, da? sa imi dea banica helper 0, cred si eu ca imi trb helper 0 ca ti-am dat respawn aiurea dar cum ai zis si tu ca ai fost provocat sa ma injuri asa zic si eu ca am fost provocat sa iti dau /respawn da??? pana la urma totul a inceput ca tu idiot te bagi ca branza-n lapte ca nu am vrut eu sa iti dau bani!! te oftici ca stau eu pe server si obtin rob points si tu nu>??? nu era treaba ta sa de bagi peste mn sa ma opresti te oftici ca am eu posibilitatea sa dau /rob dA?? da-mi banica helper 0 sa vedeti ca eu nu plang dupa helper cum plange asta dupa helper/admin. Faci si tu ca files cum zicea si mitza:))=)) aveti tupeu sa-l pupati in C*R pe banica ca sa obtineti un amarat de helper/admin:))
Auzi`l ma pe asta :))) inainte de WIPE eram printre cei mai buni nabule =))) Mie putin imi pasa de admin/helper =)) Daca erai activ pe FORUM ai fi vazut ca nu imi pasa de admin/helper si daca nu aveai HELPER si iti stateam in fata ce imi faceai ?? ma pupai tu pe mine in cur :) Dar asa ai helper si imi dai /respawn cica tu ai fost provocat de catre mine si mi`ai dat /respawn =)) copile nici nu sti regulamentul dute TARE !!!
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Razvan_D »

Dizzy a primit helper 0 iar tu (Ciuchy) o sa primesti un warn (poate chiar 2, sa se uite si banica pe poze si sa zica) pt limbaj. O sa ti-l dea banica cand intra pt ca eu nu pot da warn.
Image
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Razvan_D wrote:Dizzy a primit helper 0 iar tu (Ciuchy) o sa primesti un warn (poate chiar 2, sa se uite si banica pe poze si sa zica) pt limbaj. O sa ti-l dea banica cand intra pt ca eu nu pot da warn.

Poate chiar 2 :)) WTF ca injur un MUCOS de helper ?? care facea reclama pe zonek ? =)) si a ajuns el HELPER :)) Adica tot eu sunt devina ca imi da el /respawn scop personal :))
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Hai ma razvane .. imi dai BAN pentru s0beit =)))) . Vad ca v`ati pierdut increderea in mine :))) ... hai cu UNBAN nu fac cerere UNBANED pun doar poza ca nu avema s0beit si iti explic :P

http://img714.imageshack.us/img714/2259/samp577.png

192.168.60.34
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Post Reply

Return to “Diverse”