EDIT: Il rog pe Banica sa imi scoata slotul de pe numele CiuChy sau adminul , ma enerveaza ca nu ma pot conecta cu numele meu CiuChy . Te rog mult BANICA !!!!
te iert... e greu la orfelinat acolo...AlCaPoNe1 wrote:ce face baietii??? imi cer scuze pentru iesirile mele. am probleme cu psihicul, am inceput sa fac sedinte. cer scuze la toti adminii.
Post by [MANIFEST] »
Uite si tu cum vorbesti iar aiurea ! Daca nu mai esti tu admin, serverul e de kkt acum, nu ? E adevarat ca e inchis, si pt asta faci atata tam-tam ?[MANIFEST] wrote:Ce redirecte sa ti bai frate...zicetimi si mie?ce pretentii vreti d ela playeri cand serveru a ajuns de cacat..e inchis de mai bine de 2 zile.....ce pana mea?pai cum sa tin redirecte daca nici de sv nu puteti avea grija..ce pui mei..X(...
Post by [MANIFEST] »
O sa incerc sa va ajut eu mai mult am ip dinamic si o sa imi schimb ip mereu ca sa pot da voturi cat mai multe:P:)Madutza wrote:Multumesc ! Vad ca a mai votat cineva, avem 3 voturi. E tot spre binele nostru sa avem cat mai multe voturi, pt ca o sa fim printre primele servere si poate o sa fim vizitati mai des si de altii. Nu uitati sa votati si maine seara !
Ne-ai ajuta mult. Multumim ! Numai ca mi-e teama ca vom pierde toate voturile, pt ca serverul este cazut si astia o sa-l stearga de pe site maine...George92 wrote:O sa incerc sa va ajut eu mai mult am ip dinamic si o sa imi schimb ip mereu ca sa pot da voturi cat mai multe:P:)Madutza wrote:Multumesc ! Vad ca a mai votat cineva, avem 3 voturi. E tot spre binele nostru sa avem cat mai multe voturi, pt ca o sa fim printre primele servere si poate o sa fim vizitati mai des si de altii. Nu uitati sa votati si maine seara !
Uite mai arunc si eu cate un ochi pe aici. Astazi am intrat pe server , jumatate codati =)) Si doar willi admin care era AFK ...killik wrote:Ce mai face lumea? Cam liniste pe aici.
Am fost admin , am bagat redirecte, dar m`am lasat de CSxaero wrote:hai ca doar 2-3 sunt codati, restu is baieti de treaba (baietei),
baga redirecte si i-ati admin:D
Post by create_my_ownp »
Iepuras wrote:buna ! create [ boss ] ce zici de gradul meu ? ca tin redirecte de pe 2 pc si am de gand sa tin in continuare indca am rezolvat problema cu redirectele si merg mai bine ...
Return to “Bucuresti Create Server”